- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
HaklısınKilo artışına sebep menülerin canım. Hiç diyetlik değil
Geçmiş olsun canimKızlar normalde benim tansiyonum çok düşüktür,hep 10/8 civarı. Yukarı çıktığı görülmemiştir.Bugün baktım beynimde bir farklı ağrı,hafif dalgalanmalar..tansiyonum 13.5 olmuş. Bir limonlu su yaptım kendime ,biraz daha iyiyim şu an şükür
Valla yaşlanmışım da farkında değilim.böyle ufak ufak belirti de vermese hiç anlamıycam
Cancazım sende cumartesiden beri yoksun. Hayrolsun. İyimisiniz?Günaydın kızlar Hayırlı mutlu bir gün olsun inşallah
İş yapmaktan başım döndüHuhu neredesiniz hanımlar
Bugun perşembe yarına baskülde yüzünüz gülsün inşallah
Kolaygelsin. Olsun mis gibi olmuştur her yerİş yapmaktan başım döndüancak oturdum
Minicik gülecek inşallahHuhu neredesiniz hanımlar
Bugun perşembe yarına baskülde yüzünüz gülsün inşallah
Geçmiş olsun obezim tansiyon önemli kontrol et ara araKızlar normalde benim tansiyonum çok düşüktür,hep 10/8 civarı. Yukarı çıktığı görülmemiştir.Bugün baktım beynimde bir farklı ağrı,hafif dalgalanmalar..tansiyonum 13.5 olmuş. Bir limonlu su yaptım kendime ,biraz daha iyiyim şu an şükür
Valla yaşlanmışım da farkında değilim.böyle ufak ufak belirti de vermese hiç anlamıycam
Hatırlatmayaydın eyiydiKolaygelsin. Olsun mis gibi olmuştur her yerana üzgünüm yarına yine aynı olacak k
Kaç yaşındasın oynak bacım?? Valla senin bu bulantı beni bir işkillendiriyorYine mide bulantısı ile başım dertte
Nasil alışamadı bünye anlamıyorum hayır regl olmamış olsam sakata geldim diyeceğim
Hemen aklimdayken yediklerimi yazayım;
Sabah 08.15de uyandım
Uyanınca 1 kupa sıcak su
09.00da 1 şekersiz Kahve
Kahvalti 09.45de
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
1/2 domates
1 salatalık
Ara 11:00de
1 ananaslı yeşil çay
Öğlen 13:00de
1 bardak ayran
1 haşlanmış yumurta ( eşimden kalma )
Ara 15:00de
1 şekersiz çay
Akşam 18.50
1 kase çorba ( 3 misket köfte ve yoğurtlu terbiyeli )
Mide bulantısı daha beter olunca sofradan kalkmak zorunda kaldımaslında bir yandan açım bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor eşim haplar yapıyorsa iyi yapiyor diyor tabi
Oo çok güzel. İnşaallah başlar tekrar
Kızlar siz biliyorsunuz ya regl düzene girsin adet düzenleyici kullanıyorum. Onu kullanmaya başladıktan sonra göğüs bölgemde ağrı oluştu. Onun için gittim dr. Düzenleyiciyi bıraktırdı, sadece adet sökücü verdi bu sefer
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyon da ihmale gelmez canım kullandığın adet düzenleyicisinin yan etkisi olmuş olabilirmi doktoruna sor istersenKızlar normalde benim tansiyonum çok düşüktür,hep 10/8 civarı. Yukarı çıktığı görülmemiştir.Bugün baktım beynimde bir farklı ağrı,hafif dalgalanmalar..tansiyonum 13.5 olmuş. Bir limonlu su yaptım kendime ,biraz daha iyiyim şu an şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?