Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın oynak bacım?? Valla senin bu bulantı beni bir işkillendiriyorolur mu olur hani. Üzerine falan görmüş olmayasın
![]()
sonra da pandemi yüzünden tekrar taktiramadim Açlıktan midem bulanıyor şu an sanırım.
Akşam yemeğini eşim yaptı. Tavuk, pilav, patates kızartması vardı sadece tavuk yedim ama şuan kıvranmaya yakınım![]()
Ah bugün eksiydim tartıda onu bozmamak için direniyorumValla esiminde o geldi aklına yarın test alayım sana dışarı çıktığımda dedi
Yaş 40 hatta 28.inde 41 olacak ama hep dua ediyorum Rabbim yolunu gozleyene nasip etsin diyegerçi en son pandemiden 1 - 2 ay öncesi spiralin ipi koptu birde 9 sene oldu diye doktor çıkarmıştı
sonra da pandemi yüzünden tekrar taktiramadim
Neyse değildir inşallahtamam çocukları çok seviyorum ama 20 yaşında kızım var
Valla topa tutar beni zaten ufaklığı o büyüttü desem yeridir
bir kaç sene önce acaba mi dedim de yeter valla bir çocuk daha büyütemem diye isyan etmişti
![]()
Hatta hep der menapoza girdiğin gün bayram edeceğim diye
Rabbim olmayana versin...Aminnn ( hep bir ağızdan lütfen)
Ben zayıflayıp sağlığıma kavusayim daha önemli
Yarın göreceğin fazladan eksiyi düşün canımUykumu kacirmiyorsa Türk Kahvesi iç ( gece 2de de olsa içip uyuyabilen bir oynakbasi
)
Tansiyon dr gidip geldikten sonra ortaya çıktı saracım. Evet, adet düzenleyici yan etki yapmış tabi kiGeçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyon da ihmale gelmez canım kullandığın adet düzenleyicisinin yan etkisi olmuş olabilirmi doktoruna sor istersen
Aboww ipin ucu koptuysa tehlikeli yahuValla esiminde o geldi aklına yarın test alayım sana dışarı çıktığımda dedi
Yaş 40 hatta 28.inde 41 olacak ama hep dua ediyorum Rabbim yolunu gozleyene nasip etsin diyegerçi en son pandemiden 1 - 2 ay öncesi spiralin ipi koptu birde 9 sene oldu diye doktor çıkarmıştı
sonra da pandemi yüzünden tekrar taktiramadim
Neyse değildir inşallahtamam çocukları çok seviyorum ama 20 yaşında kızım var
Valla topa tutar beni zaten ufaklığı o büyüttü desem yeridir
bir kaç sene önce acaba mi dedim de yeter valla bir çocuk daha büyütemem diye isyan etmişti
![]()
Hatta hep der menapoza girdiğin gün bayram edeceğim diye
Rabbim olmayana versin...Aminnn ( hep bir ağızdan lütfen)
Ben zayıflayıp sağlığıma kavusayim daha önemli
Yarın göreceğin fazladan eksiyi düşün canımUykumu kacirmiyorsa Türk Kahvesi iç ( gece 2de de olsa içip uyuyabilen bir oynakbasi
)
Senin mezuniyet yılan hikayesine döndü natsum. Diren natsum!Umuyorum ki bir hafta daha direnebilirsem mezun olucim
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim![]()
Kız biraz daha bekleyeydin de tartılaydın ya. 200 gr bişey değilGünaydın
Koca hafta yediğim mantılar tostlar makarnalar bugün gelir beni tırmalarrr![]()
Evde tartılıp çıkıyorum iş yerin de kantar varTansiyon dr gidip geldikten sonra ortaya çıktı saracım. Evet, adet düzenleyici yan etki yapmış tabi kigöğüslerimin samantha fox kıvamına gelmesinin suçu haplar maalesef
Aboww ipin ucu koptuysa tehlikeli yahuvalla yerinde olsam çok relaks olmam neden dersen annem 43 yalında gebe kaldı ki menopoza girdim diye düşünmüş ve kimseye de söylememiş. Sonra dr gittiğinde bingoo üç aylık gebe. Ben 22 yaşımda evlendiğimde kardeşim sekiz aylık kucağımdaydı
Senin mezuniyet yılan hikayesine döndü natsum. Diren natsum!
Kız biraz daha bekleyeydin de tartılaydın ya. 200 gr bişey değil
TövbeeeEvde tartılıp çıkıyorum iş yerin de kantar varçıplak çıplak ordamı tartılayım
Olcak olcakSenin mezuniyet yılan hikayesine döndü natsum. Diren natsum!