• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tansiyon dr gidip geldikten sonra ortaya çıktı saracım. Evet, adet düzenleyici yan etki yapmış tabi ki :KK43: göğüslerimin samantha fox kıvamına gelmesinin suçu haplar maalesef :KK43:

Aboww ipin ucu koptuysa tehlikeli yahu:KK70: valla yerinde olsam çok relaks olmam neden dersen annem 43 yalında gebe kaldı ki menopoza girdim diye düşünmüş ve kimseye de söylememiş. Sonra dr gittiğinde bingoo üç aylık gebe. Ben 22 yaşımda evlendiğimde kardeşim sekiz aylık kucağımdaydı

Senin mezuniyet yılan hikayesine döndü natsum. Diren natsum!

Kız biraz daha bekleyeydin de tartılaydın ya. 200 gr bişey değil

Dırın dırınnn oynakbasi34 oynakbasi34 bacım senin durum bencede ipin ucu kaçmış:KK70:hadi hayırlısı....

Anammmm Tövbe deyin kızlar valla beni de killandirdiniz :D :D iyisimi ben eşime bir test aldirayim da sabah bakarım :D Hayır hazır ne güzel kilo veriyorum baltalamis olmayayım kendimi :D

selam kızçeler :KK25:

Aleyküm selam canım :KK68:

O senin muhtesemligin :KK68:Allah razı olsun tekrar dönmek için beni motive ettin ;) inşallah senin hallerine de gelirim ;)

Selam arkadaşlar...benim oğlan sonunda kantari bozmuş.sabah akşam tartiliyo kafayi bozdu kilosuylan..olacaği buydu halletti sonunda kantari....bu sabah tartilmak istedim türlü türlü rakamlar gördüm..😃
Belki pili zayiflamiştir diye pilini değiştirdim yine ayni..bi 60 gördüm...bi 62..sonra 63..tekrar 61 gördüm..kaç kilo olduğum belli değil🙄

Anammmm Tövbe deyin kızlar valla beni de killandirdiniz :KK70: :KK70: iyisimi ben eşime bir test aldirayim da sabah bakarım :KK70: Hayır hazır ne güzel kilo veriyorum baltalamis olmayayım kendimi :KK70:

Aleyküm selam canım :KK68:

O senin muhtesemligin :KK68:Allah razı olsun tekrar dönmek için beni motive ettin :KK66: inşallah senin hallerine de gelirim :KK66:
Bir şeyi kırk kere deyince olurmuş oynak bacım😂😂 valla çok dillendirdik inşallah bir kaza kurşununa kurban gitmez senin diyet :KK14:

20210218_165552.webp
Geçen hafta 67,700
Bugün 67,400
Fark - 300
% 0,44 doğrumu hesapladım bilmiyorum

*** 10. TAKIM 714. ETAP ***

Natsume (67,0///% )
moni (84,5///%0 )
88prenses22 (89,8/// % )
Obezzto (78,2///%)
Fatimatuz_zehra (62,9///%)

MuMu85(73,5//%)
Ekrl(64,2//%)
nilsub(87,9///%)

Antepia27 (112,8///%)
gezegenfeza(67,7///%)

oynakbasi34 (115,8/// % )
Yasom7272(80,8///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. HG:70 yazılacak
Mydestinyy (95,4/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (65,5/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(61,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00

Nilsun sen de çok uğramıyorsun takıma neden??cuma da olmasa kim var kim yok takımda bilemiycez yahu :KK43:
Canım sorma yaaa geçen hafta ağrılarım vardı 😔
bu hafta kar kapıya yığıldı🥶 bir sürü hayvan sabah gidiyoruz zar zor sular dondu hepsini elde suladik değil derken öğlene yakın geliyoruz eve sabah 6 da çıkıp sonra ikindi tekrar akşam ezanda eve giriyoruz birde inekler🐄 doğmaya başladı Allah'ım bu karda ...
o kadar yoruldum ki anlatamam...
Bİrde elektrik kesintisi oldu amannnn sorma
dünden beri hava yumuşadı çok şükür... Buzagilari ayrı ayrı emzirmek yeri geliyor gece gidiyoruz hayvanın başında bekliyoruz

Bir şeyi kırk kere deyince olurmuş oynak bacım😂😂 valla çok dillendirdik inşallah bir kaza kurşununa kurban gitmez senin diyet :KK14:

Çeyrekleri hazırlayın bakalım ,minik oynak geliyor:anneadayı:

:D :D :D hadi yine yirttiniz ceyrekler cepte kaldı :D test de yapıldı tahmin ettiğim gibi yanlış alarm :D :D :D Gerçi ben emindim de işte eşim huylandi :D

Canım sorma yaaa geçen hafta ağrılarım vardı 😔
bu hafta kar kapıya yığıldı🥶 bir sürü hayvan sabah gidiyoruz zar zor sular dondu hepsini elde suladik değil derken öğlene yakın geliyoruz eve sabah 6 da çıkıp sonra ikindi tekrar akşam ezanda eve giriyoruz birde inekler🐄 doğmaya başladı Allah'ım bu karda ...
o kadar yoruldum ki anlatamam...
Bİrde elektrik kesintisi oldu amannnn sorma
dünden beri hava yumuşadı çok şükür... Buzagilari ayrı ayrı emzirmek yeri geliyor gece gidiyoruz hayvanın başında bekliyoruz
Allah kolaylık versin canım, çok zor süreç

Back
X