maalesef geç kaldın bildirim zamanı geçti fatmacımHayırlı günler sevgili takımım
Biraz yoğun ve yorgun bir hafta geçirdim
Yapacağım bildirim için şimdiden herkesten özür dilerim
Geçen hafta 112.8
Bu hafta 113.5
Fark + 700
Yüzde _0.620
Çok çok teşekkür ederiimmm birlikte başaracağıız. Oh siz çocukları büyütmüşsünüz biz daha yolun başında :) valla ben de bir ben bir Sibel Can kurtulamadık şu kilolarımızdan diyorum. Sibel Can arada zayıflıyor ben de uzun zamandır o da yok bu sefer inanıyoruummm kurtulcaamm kilolardan yazın sıcaktan boğulup ölmeyeceğim :)Aramıza hoşgeldin
Kilolarimiz yakın hatta gram farkı varHadi bakalım bismillah dediğine göre yaza kadar ikimizde süper rakamlar göreceğiz
Bu arada bende kendimi sana ve belki bilmeyenler varsa diye herkese tanıtayımAdim Banu 40 yaşındayım ama 9 gün sonra 41 Gerçi ben geceleri saymıyorum sonuçta uyuduğum süre sayılmaması lazım bence
Biri 20 diğeri 10 yaşında iki cadının Annesiyim
Maalesef evlenirken 52 kgken depresyonlar hamilelikler hastalıklar derken benim rekorum 125 kgduKadınlar Kulübünün en eskilerinden sayılırım hatta hep derim emekliye ayiracaklar diye
Bir ara 86ya kadar düşmeyi başarıp tekrar kilo aldımhani ömrüm diyetle gecti desem yeridir ama artık son miladimi gerçekleştirip bir daha almamak üzere kilo vereceğim
En son şekerle başım derde girdi ve tekrar uzun bir aradan sonra 3 hafta önce sahalara döndüm119.2di sanırım baslangicim ve şükür bu sabah 113.9u gördüm
Bundan sonra bol bol sohbet ederek kiloları gönderir önce ikili haneleri görüp devam ederiz
Rabbim evladını da sizlere bağışlasınmutluluk ile büyütün
Çok iyi gidiyordun ne oldu sana? Diyetisyen yardımı alıyor musun?Morelim cok bozuk 3 gundfur diyetteyim guya ama bu sefer adapte alamiyorum karnim acikiyor surekli napicam bilemiyorim.
Hoşgeldin evet neden olmasinMerhaba arkadaşlar aranıza çook yeni katıldım. Ayağımın tozuyla geldim resmen:) beni dakikasında grubuna çağıran canım grup yöneticisine çoook teşekkür ediyorum. İlk sayfadaki soruları kendimce cevaplamaya çalışacağım :).
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Hazal
Yaşınız : 30
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: vergi denetçisi
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evliyim
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet ellerinizden öper 1.5 yaşında
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum hayatım 65-80 kilo arasında geçti sonrasında rahatsızlandım kortizon kullanımı evlilik derken 30 kilo aldım üstüne hamilelik eklendi üstüne süt mevzusu derken sayılar uçtu gitti
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: oğlumun peşinden; yorulmadan, belim ağrımadan koşturmak; iki adım atınca nefes nefese kalmamak için en çokta kendim için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : neşeli eğlenceli biraz da muzip birisiyimdir :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): yok hiç yarışmadım zaten motivasyon gruplarını ararken bulup laps diye kayıt oldum :)
Şu anki kilonuz:113
Hedef kilonuz:60 (hayaldi gerçek oldu demek istiyorum neden olmasın :))
obezim diyetisyenime bi süre ara verdim, çok bunaldım kuş kadar yemekten ve gayretime karşılık gram gram kilo vermekten. bu hafta gram da gitmedi anca sabit . dinleneyim biraz diye düşündüm.
Hayırlı günler sevgili takımım
Biraz yoğun ve yorgun bir hafta geçirdim
Yapacağım bildirim için şimdiden herkesten özür dilerim
Geçen hafta 112.8
Bu hafta 113.5
Fark + 700
Yüzde _0.620
Morelim cok bozuk 3 gundfur diyetteyim guya ama bu sefer adapte alamiyorum karnim acikiyor surekli napicam bilemiyorim.
selam canlar
sonuç listeleri hazırlama sırası bizim takımda. hemen hazırlıyıp geliyim
o kadar yoruldum ki anlatamam saatlerdir mutfakta ayaktayım çığlık atasım var şu an
banuşum sağol kuzum,Ayşem okadar kilo verdin arada duraklama olması normal ki sende benim gibi bu işin Profesörü oldun ben gibi
Ufak bir değişiklik yapsan beslenmende yada minik bir detoks bünyeyi şaşırmak için
Cancağızım bence kosturmadan ödem tutmuş olabilirsinHadi bakalım haftaya kapışmak için enerji depola ki haftaya bomba gibi başlarız
Canım aralarda şekersiz Türk Kahvesi içmeyi deneseninanılmaz tıkıyor yada acıkınca biraz ayran icsen hem tokluk hissi verir
Ayşem yoğun olduğunda haberim olsun bende yardımcı olurum
kızçelerimbu hafta herbiriniz muhteşemdiniz çok güzel eksiler vardı, kutluyorum
diğer takımlarında yüzdeleri çok iyi olduğundan dereceye giremedik ama üzülmeyin harika bir yüzdemiz var bu hafta
banuşum sağol kuzum,zaten senin burada olman bana güç veriyor, sen geldikten sonra çok rahatladım
benim listeler detoks tarzıydı hep banuşum bıktım o yüzdenbiraz kendi kendime en azından sabit kalabilmeyi denicem bakalım
Hoşgeldin canım, çok pozitif geldin maşallahMerhaba arkadaşlar aranıza çook yeni katıldım. Ayağımın tozuyla geldim resmen:) beni dakikasında grubuna çağıran canım grup yöneticisine çoook teşekkür ediyorum. İlk sayfadaki soruları kendimce cevaplamaya çalışacağım :).
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Hazal
Yaşınız : 30
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: vergi denetçisi
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evliyim
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet ellerinizden öper 1.5 yaşında
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum hayatım 65-80 kilo arasında geçti sonrasında rahatsızlandım kortizon kullanımı evlilik derken 30 kilo aldım üstüne hamilelik eklendi üstüne süt mevzusu derken sayılar uçtu gitti
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: oğlumun peşinden; yorulmadan, belim ağrımadan koşturmak; iki adım atınca nefes nefese kalmamak için en çokta kendim için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : neşeli eğlenceli biraz da muzip birisiyimdir :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): yok hiç yarışmadım zaten motivasyon gruplarını ararken bulup laps diye kayıt oldum :)
Şu anki kilonuz:113
Hedef kilonuz:60 (hayaldi gerçek oldu demek istiyorum neden olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?