- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Doğru olmuşGünaydınnn arkadaşlarr bu bildirim doğru mu acaba ayacıklarımı göstermedim ama göstermem gerekir mi :) ben 113 derken arada kilo vermişim ya ben şokgerçi regl öncesi hep en düşük kilomda olup birden iki kilo ekleniyor ama olsun başlangıç bu sonuçta :) 1 nisan hedefimi de yeniyim cahilim çılgınım 105 kg olarak güncellemek istiyorum
Eki Görüntüle 2786732
Kız bir dahakine çıplak tartılayım o haldeDoğru olmuş
Bak dikkat et siyah tartıya vücut çok yansıyor
Ayak önemli deyil, başka şeyler gösterme
Doğru olmuş
Ben bunun için bir şey diyemiyorum moniştom çünkü ilk mezuniyetimi 75 le yapıp iki hafta dinlenmek istiyorumKIZLAR NİSAN HEDEFLERİNİZİ YAZIN LÜTFEN
1 NİSAN HEDEFLERİ
Natsume (65,7) >?
88prenses22 (89,3) >?
Obezzto (77,4) >?
Fatimatuz_zehra (62,3) > 61
MuMu85(72,7) >?
nilsub(87,6) >?
Antepia27 (112,8) >?
gezegenfeza (67,4) >?
oynakbasi34 (113,9) > 110
Yasom7272(79,9)> ?
Mydestinyy (95,6)> ?
reklam (69) >?
gülhan(60,3) >?
TombulAy (113,0/) ?
Not: Hedefleri 19 ŞUBAT güncel kilomuz üzerinden belirledik.
Ahahahhhh ne gibi meselaaDoğru olmuş
Yürek ama döküm tavadaBah bah bahhh obezzto yürek yemisss
Arkadaş galu beladan beri kk da olduğu için vardır bir anısı muhakkak, üzerine alınma..Sabah dabah kopardın beni de bir yandan da acaba bende öyle bir şey oldu mu diye killandim
Tecrübe konuşuyorAntepia27 oooo Fatmacım hedefimiz aynı azdan az çoktan çok gider geri dönüşümüz yooookkk başaracağızz. Pazartesi de tartılcaz mı kız :) (bu arada hazal ben de)
Kız bir dahakine çıplak tartılayım o haldebu adeleli viiicüüüduuumu görmeden ölmesin kimse teşekkür ederim bu arada beni aydınlattın yoksa çaktırmadan frikik skandallarına konu olacağdıım
Valla ben farketmeden bizim kızlara attım, kızım uyardı, sonra hepsine teker teker sildirdimSabah dabah kopardın beni de bir yandan da acaba bende öyle bir şey oldu mu diye killandim
TövbeeeArkadaş galu beladan beri kk da olduğu için vardır bir anısı muhakkak, üzerine alınma..
gezom anlat hadi yorma bizi
Oy maşallah bizde bi ev sildik süpürdük oturduk örgü örüyoruzÖğlen öğlen sporumu yaptım 105 puanımı kaptım
Hoşgeldin takımımızaGünaydınnn arkadaşlarr bu bildirim doğru mu acaba ayacıklarımı göstermedim ama göstermem gerekir mi :) ben 113 derken arada kilo vermişim ya ben şokgerçi regl öncesi hep en düşük kilomda olup birden iki kilo ekleniyor ama olsun başlangıç bu sonuçta :) 1 nisan hedefimi de yeniyim cahilim çılgınım 105 kg olarak güncellemek istiyorum
Eki Görüntüle 2786732
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?