Evet ya hele benimki direk ayna gibiydi. Kırk yerden çekmeyi deniyordum görünmemek içinDoğru olmuş
Bak dikkat et siyah tartıya vücut çok yansıyor
Ayak önemli deyil, başka şeyler gösterme
Güle güle kullan canımAhan da sarı kafa geldi dün kuaföre gittim beni bir güzel öptüler anam babam
Dün ki 19 02 menüm
Kahvaltı yok
1 türk kahvesi şekersiz
Öğlen
Mercimek çorbası
Kremalı sebze fırın yemeği azıcııık
Salata
Eve nasıl girdim bilmiyorum akşam açlıktan bayılcaktım sabah eşim yeğenine tost yapmış oda yememiş onu mideye indirdim
1.5 su
Spor 4510 adım
Şimdi bunun puanı kaç olcak 5000 adıma 50 puan diyor 45 puan yazayım mı şimdi
Kız çok kötü oldu omreydi röfleye çevirdik turuncu turuncu oldu kafam alacalı koyunlara döndümGüle güle kullan canım
Cilasını atmadımı?Kız çok kötü oldu omreydi röfleye çevirdik turuncu turuncu oldu kafam alacalı koyunlara döndüm
Teşekkür ederimmm
Hahaa valla işleri oğlumla yapıyoruz tam silme süpürge aşkı yaşadığı dönemde kendisi sürekli temizliyoruzOy maşallah bizde bi ev sildik süpürdük oturduk örgü örüyoruz
Hoşbulduuuk takımda olmak bana çok çok iyi geldi bakalım böyle devam eder umarımHoşgeldin takımımıza
Akıllı duraydınKız çok kötü oldu omreydi röfleye çevirdik turuncu turuncu oldu kafam alacalı koyunlara döndüm
Antepia27 oooo Fatmacım hedefimiz aynı azdan az çoktan çok gider geri dönüşümüz yooookkk başaracağızz. Pazartesi de tartılcaz mı kız :) (bu arada hazal ben de)
Kız bir dahakine çıplak tartılayım o haldebu adeleli viiicüüüduuumu görmeden ölmesin kimse teşekkür ederim bu arada beni aydınlattın yoksa çaktırmadan frikik skandallarına konu olacağdıım
Kudurdum valla doğru diyorsun umarım yarın güzel yaparlar evde düzeltme yapcaklarAkıllı duraydın
Diyeydin bir incelerdik de miValla ben farketmeden bizim kızlara attım, kızım uyardı, sonra hepsine teker teker sildirdim
Kuaför mü?? Nerede yaşıyorsun bebeğim??Ahan da sarı kafa geldi dün kuaföre gittim beni bir güzel öptüler anam babam
Dün ki 19 02 menüm
Kahvaltı yok
1 türk kahvesi şekersiz
Öğlen
Mercimek çorbası
Kremalı sebze fırın yemeği azıcııık
Salata
Eve nasıl girdim bilmiyorum akşam açlıktan bayılcaktım sabah eşim yeğenine tost yapmış oda yememiş onu mideye indirdim
1.5 su
Spor 4510 adım
Şimdi bunun puanı kaç olcak 5000 adıma 50 puan diyor 45 puan yazayım mı şimdi
Yanliz yemek.yapicak halm kalmadi onu netcezOo şike var amabiz dışarı çıkamıyoruz n'olacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?