Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya aynen ben de diyetteyim deyince herşeye saldırasım geliyor beyin otomatiğe alıyor galiba öyle zamanlarda normalde yemeyeceğim şeyleri bile yemek istiyorum psikolojik sanırım

Ben diğer diyet günlerimde regl olduğum zamanlarda daha eksik çıkardım ben de tuhaflık var sanırım

Dünkü menüm dicem ama cıslı cıslı

Saat 8.20
3-4 çatal ıspanaklı yumurta
1 bardak ayran

Saat 10,30
1 bardak şekersiz çay

Saat 13,30
1 tabak ekşili ufak köfte

Saat 19,30
Yarım döner (aslında öğle yemeğinde yediğimden dolayı birşey yemeyecektim ama annem emziriyorsun ye diye darladı mecbur)
2-3 bardak ayran

Saat 21,00
Malesef 2 küçük pankek

2,5 litre su

15 dk yürüyüş 30 puan
175 adet bölgesel çalışma 105 puan
Toplam 135 puan

Ya porsiyon kontrolü yapıp yersek bir şey olmaz bence yani birde spor da yapoca süper zaten kilo korurken önerilen bu

Çok iyi kendimizi motive etmek onemli

Valla benim çok oluyor fark ödem baya etkiliyor

Valla şöyle diyeyim o akşam atistirmaliklari bana hep kilo aldırdı.
Eşim iş gereği hep geç gelir.
Bende hep onu beklerdim yemek için. Sonra çay Faslı olurdu. Ben kacirirdim ölçüyü.
Şuanda o gelmeden yiyorum
Ama akşam yine salatadan birkaç kaşık yiyorum veya kv de de istek çok az çekirdek yiyorum
Keki gündüz yesen belki o kadar etkilemicek.

Ya porsiyon kontrolü yapıp yersek bir şey olmaz bence yani birde spor da yapoca süper zaten kilo korurken önerilen bu

Kesinlikle öyle mesela ben ilk başlarda çok dikkat etmeye çalışırım gerçi bu hafta edemedim ama normalde vücut alıştıktan sonra herşeyden porsiyonlarımı küçülterek yerim çünkü hiç bir şeyi hayatımdan tamamen çıkaramam

Kesinlikle öyle ben de biliyorum o saatte yemenin zararını fakat emzirdiğim için şekerim düşüyor gibi hissediyorum tatlı şeyler istiyor canım 3 gün iyi gittim de dün malesef dayanamadım

Senin ki yine iyi ben 2 hafta önce 94 idim birden 96 bilmem kaç oldum oyüzden etap sonuncusu oldum
Yapma yaaa niye öyle olduu
Çıkarma zaten çok anlamsız olur herşeyden kontrollü yemek en guzeli

Ya zaten bir şeyi ne kadar yemezsek sonra bir şekilde patlak veriyor fazla fazla yiyoruz en iyisi ölçülü yiyip devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…