- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
sabah:
2 avuç içi kadar pizza (lavaş inceliğinde yağsız hamur)
5fındık
1çatal peynir
1kupa yeşil çay
ara:
tuzsuz fıstık ve kavrulmuş mısır (bunlar ekstra oldu maalesef)
1yeşil elma
1cherry domates
öğle:
2 avuç içi pizza sabahkinden
akşam:
1büyük tabak fırında karnabahar patates köfte
1büyük kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara: yeşil çay birazdan içicem
spor:
30dk zumba
15dk ip
15dk stretching
selam kızlar bugünn hiç giremedim özledim sizleriiii
Menum
1.5 kavurmali yumurta
1 greyfurt
Ogle
Sutlu cornflakes
Ara
1.5 avuc kabuklu fistk
Ara
1 armut
Ikindi
1.5 durumcigkofte
Aksam
2 adet krep tarzi bi ogun
Ara
Yarim portakal
Aksami yapmycktm ama baya aciktm yemis oldum
bugün yediklerim sabah 1 yumurta-peynir-yeşillik-1 dilim ekmek-öğlen 1 yağsız tost-akşam tavuklu sezar salata az soslu arada 1 elma 1 mandalina yedim birde bugün goji berry yemeye başladım normalde evde koşu bantı var yürü eyi planlıyordum ama bugünlerde ev dışında koşuşturmaca var fırsat bulamıyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:2 küçük incir
Öğlen: 6 kaşık hindili kereviz, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 2 günkurusu, 8 tuzsuz kabuklu fustık
Akşam: 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 1 dlm ekmek, bol salata
Ara: 4 petibör bisküvi
Su: 3 litre
Kızlarrrrrrrrrrrrr atanıyorum ben 695 kişi alıyor ben 486.cıyım çok mutluyum :))) işten ayrılıyorum yarın bize tatil yoktu özel okul olduğundan cocuklara etkinlik yapıyorduk ama bırakıyorum artık :)))
kızlar dünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: çorba, karışık ızgara ( 2 dilim sucuk,2 küçük tavuk baget, 2 köfte), 1 kaşık erişte, 1 kaşık şakşuka, az salata, yoğurt
ara: 1 saat arayla 2 mandalina, adaçayı
akşam: ızgara köfte (5 adet), 3 tane küçük biber turşusu
ara: sıcak çikolata ( arkadaşlarımla dışarı çıktığımda kendimi ödüllendirdiğim içecek :) )
kızlar yalnız ben bugün sabah tartıldığımda +1 çıktım. tuvalete çıkmıştım. ama sabahları şu sıra 2 defa çıkıyorum tuvalete demin biraz önce yine çıktım acaba onun etkisi var mıdır? bide ben şu regl uygulamasına bi bakayım hesaplama yapayım da boşuna strese girmeyeyim. bu haftasonu kendime hiçbi ödül yok, sıkı diyet yapacağım . geçen hafta bugün 56 kiloydum. 1 haftada 2 kilo alacak kadar hiçbişe yemedim kiçok stres oluyorum valla ya
Gunaydiiin,
Hepinizden cok ozur dilerim kizlar. Birkac gundur hic ugrayamadim. Biliyorsunyz ben ise baslayinca annem bize gelmisti kizima bakmak icin. Ve maalesef bu hafta annemin beli tutuldu. Zaten fitik var. Kadincagiz kilitlenip kaldiesimle ven bu hafta hep donusumlu izin aldik. Sansima odamdaki herkes yillik izinde. Her is bana kaldi. Evde de bir hasta ve bir bebek... Bugun de izinliyim. Yarin yatili misafir var, kuzumun dogum gunu.. Oyy bugun coooook calismam lazim..
Birazdan tartilicam. Ama bunca yogunluga ragmen neredeyse hic kacamak yapmadim bu hafta. Bol sebze yemegi ve acikinca da hep yumurta yedim
Gerci reglim yakin, karnimi gergin hissediyorum..
akşam güzel toparlamışssın canım.
Biz de seni özledik.
Canım öğle cornflakes tek basına öğün sayılmaz ve açıktırır. Mecbur kalırsan yap ama onun dısında sürekli hale getirme.
Neticesi 1,5 durum çigköfte üstüne 2 krep olmuş. Aslında pek parlak değil. Belki az ama dengeli olmamış canım.
Güzel başlangıç yaptın
Bu aralar çok dağıldın toparlanmakta zorluk çekiyor olabilirsin. Evet bisküvi yememeliyiz ama 4 tane petibör seni mahvetmez. Önemli olan kayınvaliden geldiğinde sağlam durman. Daha gelmeden kendi kilo alacakmış gibi endeksledin bunun sana maliyeti de 4 petibör oldu. Nerede benim istikrarlı kraliçem
Ayy çok sevindim senin adına. Darısı başına. İnşallah bir gün bende öğretmen olacağım.Çok seviyorum öğretmenliği.
Bence boşuna stress yapıyorsun. Menülerin kararında gidiyor. Kilo aldığına inanmıyorum. Regl+ stress yapar. Sakin relax ol bebeğim
Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin
Çok güzel tebrik ederim seni
Günaydın kızlar
Geçtiğimiz hafta sonu çok kötü geçmesine + regl olmama rağmen 1,5 kg vermişim.Şükürler olsun işte ben buyum iddalıyım derken bunu kastetmiştim.
Geçen haftaki kilo: 109,1
Bu hafta : 107,6
Fark: 1,5
% 1,37
Dünkü menüm:
Sabah:
3 yumurta (1 sarılı 2 beyaz)
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 parmak kadar sütle nescafe
Ara: yok
Öğle:
Salata
Mezgit
yarım kase yoğurt
Ara: 1 yeşil elma+ 3 ceviz
ara: 1 muz
Akşam:
Salata
Tavuk
Evde börekler kekler pişmişti ben bir çatal tadımlık havuçlu tarçınlı kekin tadına baktım.Sadece tadına baktım tüm teklifleri reddettim.
Spor: 40 dakika yürüyüş
Su: 2,5 litre
canım menün çok güzel,. tadına bakmakla çok güzel yapmışsın nefsini köreltmiş hemde hakim olmuşsun.
Regl olduğumdan aşırı bir açlık hali var üzerimde yinede dur diyebilmem iyi bir şey gibi geliyor.
masalimsii ve @Karacamdan Kelebek yorumlarınızı okudum ne deseniz haklısınız kızlar bu hastalık süreci çok yordu bi de çocuklar hala düzene girmedi gece yine çok az uyuyorum bu da ödem yapıyo falan filan bahaneler işte, aslında istesem çok güzel kilo veriyorum da psikolojik faktörlerden dolayı bu hafta böyle oldu. Ben bu hafta + çıktım ama öyle böyle değil, @erigim beni öldürecek neyse korkunun ecele faydası yok açıklıyorum işte
Geçen hafta:58,7
Bu hafta:59,4
Fark:-0,7
Yüzde:-1,192
Bu hafta söz çok dikkat edeceğim, kv falan umurumda değil
Grup arkadaşlarımdan da af diliyorum bundan sonra böyle olmayacak, olursa dövün beni
Bir haftada bu kadar kilo almış olamam çoğu ödemdir diye düşünüyorum ama yarışmada olduğumuz için takım adına kötü bir sonuç oldu, onun için üzgünümtakma kafana o kadar yarına geçer onun hepsi yeşil çayla felan tuza dikkat et ama
benimki de kapıya dayandı bugün 1cm fazladan fark var belimde gecikti bu ay regl ölçüden takip ediyorum kaçamaz bendenbirde neden tatlı yeme isteği geliyo reglde herkese ben tatlı çok sevmem ama ne bilim hiç böyle ciddi ciddi bi istek duymadım
Geldim kilo mu aldınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?