Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: çorba, karışık ızgara ( 2 dilim sucuk,2 küçük tavuk baget, 2 köfte), 1 kaşık erişte, 1 kaşık şakşuka, az salata, yoğurt

ara: 1 saat arayla 2 mandalina, adaçayı

akşam: ızgara köfte (5 adet), 3 tane küçük biber turşusu

ara: sıcak çikolata ( arkadaşlarımla dışarı çıktığımda kendimi ödüllendirdiğim içecek :) )

kızlar yalnız ben bugün sabah tartıldığımda +1 çıktım. tuvalete çıkmıştım. ama sabahları şu sıra 2 defa çıkıyorum tuvalete demin biraz önce yine çıktım acaba onun etkisi var mıdır? bide ben şu regl uygulamasına bi bakayım hesaplama yapayım da boşuna strese girmeyeyim. bu haftasonu kendime hiçbi ödül yok, sıkı diyet yapacağım . geçen hafta bugün 56 kiloydum. 1 haftada 2 kilo alacak kadar hiçbişe yemedim ki çok stres oluyorum valla ya

kızlar baktım şimdi uygulamaya ;
Bir sonraki adet tarihiniz 5 Şubat 2016 olarak belirlendi... dedi. ozaman benim artı çıkmam normal çünkü regliden 1 hafta önce şişkinliğim başlıyor. başkası sorsa yorum yaparım fikir yürütürüm de kendimi artı görünce strese giriyorum beynim duruyo resmen

Gunaydiiin,
Hepinizden cok ozur dilerim kizlar. Birkac gundur hic ugrayamadim. Biliyorsunyz ben ise baslayinca annem bize gelmisti kizima bakmak icin. Ve maalesef bu hafta annemin beli tutuldu. Zaten fitik var. Kadincagiz kilitlenip kaldi esimle ven bu hafta hep donusumlu izin aldik. Sansima odamdaki herkes yillik izinde. Her is bana kaldi. Evde de bir hasta ve bir bebek... Bugun de izinliyim. Yarin yatili misafir var, kuzumun dogum gunu.. Oyy bugun coooook calismam lazim..

Birazdan tartilicam. Ama bunca yogunluga ragmen neredeyse hic kacamak yapmadim bu hafta. Bol sebze yemegi ve acikinca da hep yumurta yedim
Gerci reglim yakin, karnimi gergin hissediyorum..

akşam güzel toparlamışssın canım.

selam kızlar bugünn hiç giremedim özledim sizleriiii

Biz de seni özledik.

Menum
1.5 kavurmali yumurta
1 greyfurt
Ogle
Sutlu cornflakes
Ara
1.5 avuc kabuklu fistk
Ara
1 armut
Ikindi
1.5 durumcigkofte
Aksam
2 adet krep tarzi bi ogun
Ara
Yarim portakal
Aksami yapmycktm ama baya aciktm yemis oldum

Canım öğle cornflakes tek basına öğün sayılmaz ve açıktırır. Mecbur kalırsan yap ama onun dısında sürekli hale getirme.
Neticesi 1,5 durum çigköfte üstüne 2 krep olmuş. Aslında pek parlak değil. Belki az ama dengeli olmamış canım.

Güzel başlangıç yaptın

Bu aralar çok dağıldın toparlanmakta zorluk çekiyor olabilirsin. Evet bisküvi yememeliyiz ama 4 tane petibör seni mahvetmez. Önemli olan kayınvaliden geldiğinde sağlam durman. Daha gelmeden kendi kilo alacakmış gibi endeksledin bunun sana maliyeti de 4 petibör oldu. Nerede benim istikrarlı kraliçem

Ayy çok sevindim senin adına. Darısı başına. İnşallah bir gün bende öğretmen olacağım. Çok seviyorum öğretmenliği.

Bence boşuna stress yapıyorsun. Menülerin kararında gidiyor. Kilo aldığına inanmıyorum. Regl+ stress yapar. Sakin relax ol bebeğim

Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin
Birazdan tartilicam. Ama bunca yogunluga ragmen neredeyse hic kacamak yapmadim bu hafta. Bol sebze yemegi ve acikinca da hep yumurta yedim
Gerci reglim yakin, karnimi gergin hissediyorum..

Çok güzel tebrik ederim seni

***10.takım 550.etap *

erigim(75.6 ///%)
elfkkk( 68,1// /%)
ruzgar_02(78.0// /%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(58.7///%)
judiee(47.5//%)
Puffer( 77.7///%)
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek( 109.1/107.6/1.5/ %1,37)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.6// / %)

10.takım ortalaması:%

Dünkü menüm:

Sabah:

3 yumurta (1 sarılı 2 beyaz)
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 parmak kadar sütle nescafe

Ara: yok

Öğle:

Salata
Mezgit
yarım kase yoğurt

Ara: 1 yeşil elma+ 3 ceviz

ara: 1 muz

Akşam:
Salata
Tavuk

Evde börekler kekler pişmişti ben bir çatal tadımlık havuçlu tarçınlı kekin tadına baktım. Sadece tadına baktım tüm teklifleri reddettim.

Spor: 40 dakika yürüyüş
Su: 2,5 litre

canımm tebrikler çok güzel kilo vermişsinnn, maşallah

canım menün çok güzel,. tadına bakmakla çok güzel yapmışsın nefsini köreltmiş hemde hakim olmuşsun.

masalimsii ve @Karacamdan Kelebek yorumlarınızı okudum ne deseniz haklısınız kızlar bu hastalık süreci çok yordu bi de çocuklar hala düzene girmedi gece yine çok az uyuyorum bu da ödem yapıyo falan filan bahaneler işte, aslında istesem çok güzel kilo veriyorum da psikolojik faktörlerden dolayı bu hafta böyle oldu. Ben bu hafta + çıktım ama öyle böyle değil, @erigim beni öldürecek neyse korkunun ecele faydası yok açıklıyorum işte
Geçen hafta:58,7
Bu hafta:59,4
Fark:-0,7
Yüzde:-1,192
Bu hafta söz çok dikkat edeceğim, kv falan umurumda değil
Grup arkadaşlarımdan da af diliyorum bundan sonra böyle olmayacak, olursa dövün beni

***10.takım 550.etap *

erigim(75.6 ///%)
elfkkk( 68,1// /%)
ruzgar_02(78.0// /%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(58.7///%)
judiee(47.5/47.7/-0.2/%-0.42)
Puffer( 77.7///%)
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek( 109.1/107.6/1.5/ %1,37)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.6// / %)

10.takım ortalaması:%

Regl olduğumdan aşırı bir açlık hali var üzerimde yinede dur diyebilmem iyi bir şey gibi geliyor.

benimki de kapıya dayandı bugün 1cm fazladan fark var belimde gecikti bu ay regl ölçüden takip ediyorum kaçamaz benden birde neden tatlı yeme isteği geliyo reglde herkese ben tatlı çok sevmem ama ne bilim hiç böyle ciddi ciddi bi istek duymadım

takma kafana o kadar yarına geçer onun hepsi yeşil çayla felan tuza dikkat et ama

sabah:
2dilim ekmek
2kk peynir
10 kadar tuzsuz fıstık ve kavrulmuş mısır
yarım dilim baklava (dün gece misafir vardı sabaha sakladım)
1 yeşil elma

takma kafana o kadar yarına geçer onun hepsi yeşil çayla felan tuza dikkat et ama
Bir haftada bu kadar kilo almış olamam çoğu ödemdir diye düşünüyorum ama yarışmada olduğumuz için takım adına kötü bir sonuç oldu, onun için üzgünüm haftaya birden gider tabi dikkat edersem.

Yok canım bence özellikle tatlı olduğunu sanmıyorum. Mesela benim düşkünlüğüm tatlıya. o yüzden daha çok aklıma tatlı gelir. Tatlı sevmeyen annem var. Çok açıkınca salçalı bulgur pilavı çeker canı

Geldim kilo mu aldınız siz

ben almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…