Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceviz suyi ve 1 afet ceviz
Yarim saat sonra
1 kasik patates kizartmasi
2 dilim sucuk
1 barsak cay
Domates
Biber
Peynir zeytin hepsinden 2 catal :)
Öyle olmadı maalesefKebap, salata , bulgur pilavı yeseydin :)
Kızartmalar sarmış dört bir yanımıCeviz suyi ve 1 afet ceviz
Yarim saat sonra
2 dilim sucuk
1 barsak cay
Domates
Biber
Öğle yemeğim,
yarım kase arapaşı çorbası
salata
1 mantarlı köfte (hamburger köftesi büyüklüğünde)
Yarim saat sonra
2 dilim sucuk
1 barsak cay
Domates
Biber
Öğle yemeğim,
yarım kase arapaşı çorbası
salata
1 mantarlı köfte (hamburger köftesi büyüklüğünde)
Yarim saat sonra
2 dilim sucuk
1 barsak cay
Domates
Biber
Öyle olmadı maalesef
Kızartmalar sarmış dört bir yanımı![]()
![]()
@ruzgar_02 , @erigim bebişlerinizin aşılarını yaptırdınız mı? Ben bugün götüreceğim, şu anda uyuyo uyansın cıssss
Ben de fırında yapıyorum iki kaşık yağ yetiyor, dışı çıtır içi yumuşak oluyor, çocuklar da çok seviyopatates kızartmasını dediğim teknikte yaparsan çok seversin bence canım vücuduna pis yağlarıda sokmamış olursun hem.
Ben de fırında yapıyorum iki kaşık yağ yetiyor, dışı çıtır içi yumuşak oluyor, çocuklar da çok seviyopatates kızartmasını dediğim teknikte yaparsan çok seversin bence canım vücuduna pis yağlarıda sokmamış olursun hem.
Sinüzit çok berbat bişey, eskiden bende de vardı gölcüğe yerleşince iyice tavan yaptı buranın havası berbatbenide hastaneye götürsene sinüzit için bi ağrı kesici iğne vursunlar
dün gece uykum olduğu halde uykuya geçemedim, sonra topladım yastığı yorganı salona geçtim koltukta uyumuşum ama geç uyuduğum için sinüzitim iyice tetiklendi gözlerim omuzlarım falan çok kötükulunç için bi önerisi olan varmı kızlar
Afiyet olsun canım. akşam menüde ne var :)
benide hastaneye götürsene sinüzit için bi ağrı kesici iğne vursunlar
dün gece uykum olduğu halde uykuya geçemedim, sonra topladım yastığı yorganı salona geçtim koltukta uyumuşum ama geç uyuduğum için sinüzitim iyice tetiklendi gözlerim omuzlarım falan çok kötükulunç için bi önerisi olan varmı kızlar
Canim bugun aceleeye geldi yapicaktim ama bidahakine denicem citir oluyo mu :)Afiyet olsun canım. akşam menüde ne var :)
ceviz suyu çok faydalıymış, ben sadece iki defa yapmıştım.
patates kızartmasını dediğim teknikte yaparsan çok seversin bence canım vücuduna pis yağlarıda sokmamış olursun hem.
Hergun yumurta yemekten midem almadi bugunPatates kızartması olmamış. Keşke yumurta falan yesende o patates kızartması olmasa. Hemen hemen hergün menünde ufakta olsa bir şeyler oluyor.toparlanman lazım.
![]()
Sinüzit çok berbat bişey, eskiden bende de vardı gölcüğe yerleşince iyice tavan yaptı buranın havası berbatbeş sene oldu ameliyat oldum şimdi rahatım, ilk baharda hafif burnum tıkanıyor onu da alerji ilaçları ve spreylerle atlatıyorum, çok şükür ...
Akşam ne var bilmiyorum. Büyük ihtimallle salata+ köfte veya salata+çorba olacak.
Öğleden sonra 1 yeşil elma 1 activia servise binerkende 2 tane ceviz yiyeceğim. sonra yallah spora
Geçmiş olsun canım ya.![]()
Canim bugun aceleeye geldi yapicaktim ama bidahakine denicem citir oluyo mu :)
Hergun yumurta yemekten midem almadi bugun![]()