Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah :
4 dilim sucuktan oluşan omlet
bir dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
çay

ara:bir küçük kase leblebi+kuru üzüm
bir havuç

akşam: menemen + 2 dilim ekmek +yoğurt

ara : meyve ya da leblebi+kuru üzü

spor yok 2.5 lt su

Slm kızlar, en son dün gece yazmıştım gün içinde pek uğrayamadım mesajlar birikmiştir girip bi bakayım dedim; o da neee :KK57: kimse yok!
Benim haftasonu karışık bi menüm vardı; regl oldum canım yemek yapmak istemedi; biraz da kocaya kızınca kendimi tatlıya vurdum ama çok pişmanım :mad:.
Sabah eski düzenime dönüyorum.Siz nerelerdesiniz bakalım, kaçamak yapmamılsınızdır inşallah, yoksa benim gibi kafayı taşlara vurursunuz benden söylemesi :KK67:

günaydın kızlar

haftasonu bayağı keyifsiz geçti ülke açısından, bizde eve tıkandık kaldık malesef :( gelecek korkutsa da inşallah güzel günler görürüz , umutlarımız tükenmemeli.

haftasonu kaçamak yapmadım sayılır hatta + durumdaydım geçen hafta o artıları erittim, 2 gün boyunca da egzersiz yaptım.

cumartesi:

sabah(12:00): 1 yumurta haşlaması, peynir, domates, salata,acıka, 2 dilim tb ekmeği

akşam (16:00) : tavuk sote, 3 kaşık bulgur pilavı, fırında yeşil mercimekli pırasa böreği (biz bu tadı beğenmedik :( mercimek bana ağır geldi :( )

pazar:

sabah: (12:00) 1 yumurta haşlaması,peynir,6 zeytin,domates, salata,acıka, 2 dilim tb ekmeği

öğlen: (16:00) 250 gr hamsi (yağsız yaptım, annem isyan etti :D ), bol salata

akşam: 1 dilim havuçlu cevizli kek

ara öğün: maydanoz kürü

haftasonu biraz tuvalet sorunundan dolayı şişkinlik yaşadım. Uyku düzenim değişince tüm metabolizmam değişiyor sanırım.

Kizlar ben de dun girdim ama yazmaya firsatim olmadi, bakip ciktim sadece... ev islerini yaptim cok yorulmus erkenden uyumusum aksam. Menumu yazayim.

Sabah(bruch gibi yedik): 150gr actifry patates, iki dilim tb ekmegi, krem beyaz peynir, biraz tahin pekmez. Bol domates ve salatalik.
Oglen kacamak yaptim iste, biraz nutella kacirdim. Yarim dilim ekmegin ustune.
Aksam: mantar corbasi 1 kase, 150gr. makarna yagsiz. Bir parca altinbasak biskuvi ile tahin pekmez aldim.

Bu saah yediklerimi yazmamisim.
1 yumurta, krem peyaz peynir iki catal, zeytin ezmesi 1 catal. Evde domates kalmamis. Yemeklik kalmis, o yuzden yiyemedim.
Ac karnima tartildim 69,8 cikti.

Bu ay donemim cok problemli oldu kizlar, ilac kullanmama ragmen. Bi oldu bi olmadi derken sistim kaldim. Dun sokmeye basladi, Cumaya kadar insallah rahatlamis olurum. Tartida yuzum guler...

Günaydın canlarım.
Hafta sonu kötüydü benim acımdan. Ruhen ve bedenen.
Dünkü menümü yazayım.
Biliyorum pek hoş değil ama bana bir şey oldu hastalıktan azıcık toparlandım hemen yemek yiyesim geldi. İştah patlaması yaşıyorum. Doymuyorum daha doğrusu.

Dün sabah
1 portakal
3 ceviz
az sütlü nescafe

ara. 1 bardak taze sıkılmış karışık meyve suyu

Öğle: Yarım kase yağsız makarna

Ara: 1 elma

Akşam:
1 pors. et sote
3 yk pilav

ara: 1 kupa sütlü nescafe 2 tatlı 2 tuzlu kurabiye

Kahvaltı için sabah çok güzel kalktım yumurta salatası yaptım ama hastalıktan dolayı kokusu ağır geldi yiyemedim hiç bir şey.

Cezamı kesebilirsiniz.

Kızlar ağzımın tadı yok sabahta simit yedim.
2 güne kadar regl olacağım sürekli yemek yemek istiyorum:cry:

bugünkü menüm:

Sabah: 1 simit

ara: az sütlü nescafe

Öğle
1 por. kuru fasulye
3 yk pilav. (pilavın kalanını vallahi billahi bıraktım :KK70:)
1/3 salatalık turşusu
1 yk yoğurt

ara. 1 kupa sütle nescafe içiyorum şuan :KK8:

Ara: 1 activia yiyeceğim

Acıkırsam 1 yeşil elma

Akşam:
Ölmezde eve gidersek göreceğiz...

Su: 0,75 ml içtim.
20 dk yürüyüş yaptım

bugünkü menüm:

Sabah: 1 simit

ara: az sütlü nescafe

Öğle
1 por. kuru fasulye
3 yk pilav. (pilavın kalanını vallahi billahi bıraktım :KK70:)
1/3 salatalık turşusu
1 yk yoğurt

ara. 1 kupa sütle nescafe içiyorum şuan :KK8:

Ara: 1 activia yiyeceğim

Acıkırsam 1 yeşil elma

Akşam:
Ölmezde eve gidersek göreceğiz...

Su: 0,75 ml içtim.
20 dk yürüyüş yaptım

Hıı öyle konuşma zaten içim sıkılıyor :((

Hıı öyle konuşma zaten içim sıkılıyor :KK43:(

Whatsapp gruplarından sürekli mesajlar geliyor şurada bomba burada bomba diye.
Geçtiğimiz haftalarda göz dağı olsun diye zincirlikuyuda otobüs durağına çanta bırakmışlardı. - içinden asker parkası çıkmıştı- göz dağı vermişlerdi. Sabah gelen mesajlarda nette zincirlikuyuda olacak diye yazılar var. Alman okulları yine kapalı. 2003 teki hsbc saldırısı bizim bir sokak üstümüzde olmuştu. zincirlikuyu, mecidiyeköy bizim yol güzergahımız. Şuan korkuyorum. Akşam trafik olunca öyle bir şey olmasından korkuyorum.:KK43: Ölecek insan sayısını düşünemiyorum bile.:cry:

Back
X