Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Whatsapp gruplarından sürekli mesajlar geliyor şurada bomba burada bomba diye.
Geçtiğimiz haftalarda göz dağı olsun diye zincirlikuyuda otobüs durağına çanta bırakmışlardı. - içinden asker parkası çıkmıştı- göz dağı vermişlerdi. Sabah gelen mesajlarda nette zincirlikuyuda olacak diye yazılar var. Alman okulları yine kapalı. 2003 teki hsbc saldırısı bizim bir sokak üstümüzde olmuştu. zincirlikuyu, mecidiyeköy bizim yol güzergahımız. Şuan korkuyorum. Akşam trafik olunca öyle bir şey olmasından korkuyorum.:KK43: Ölecek insan sayısını düşünemiyorum bile.:cry:
d

Off :( of demekten başka hiçbişey diyemiyorum. Allah belalarını verir inşallah.

Geçtiğimiz haftalarda göz dağı olsun diye zincirlikuyuda otobüs durağına çanta bırakmışlardı. - içinden asker parkası çıkmıştı- göz dağı vermişlerdi. Sabah gelen mesajlarda nette zincirlikuyuda olacak diye yazılar var. Alman okulları yine kapalı. 2003 teki hsbc saldırısı bizim bir sokak üstümüzde olmuştu. zincirlikuyu, mecidiyeköy bizim yol güzergahımız. Şuan korkuyorum. Akşam trafik olunca öyle bir şey olmasından korkuyorum.:KK43: Ölecek insan sayısını düşünemiyorum bile.:cry:
Allah korusun herkesi ..herkes çok tedirgin :(

Yapmak istedikleri de bu iste, korku icinde olmamiz. Kendimizi guvende hissetmememiz. Allah belalarini versin ki ulasiyorlar da bir sekilde bu istediklerine. Onlara bunu vermemeliyiz. Cok zor ama evet hayatimiza devam edecegiz... Allah hepimizi basta sevdiklerimizi korusun...

milletçe zor günler geçiriyoruz. Rabbim bizleri ve herkesi korusun. tedirgin ve temkinli olmak zorundayız. İnşallaahhh tekrarı olmaz.

Konuşmak istediğinde yaz bana tatlım. benimde cumadan beri moralimi bozuyor bu konular, korkarak yaşamak , her an bi yakınını kaybetme korkusu :KK43:

Yapmak istedikleri de bu iste, korku icinde olmamiz. Kendimizi guvende hissetmememiz. Allah belalarini versin ki ulasiyorlar da bir sekilde bu istediklerine. Onlara bunu vermemeliyiz. Cok zor ama evet hayatimiza devam edecegiz... Allah hepimizi basta sevdiklerimizi korusun...

bugünkü menümün gidişatı;

kahvaltı; sucuklu 2 tane yumurta, 1 kk kaşar peynir, 8-9 zeytin, domates, 2 dilim ekmek, 1 bardak süt

ara (farklı zamanlarda); 5-6 tane kuru kayısı, 3 tane kuru erik, 3 tane hurma, 2 bardak kefir, 3 tane ceviz

akşam; eşimle dönerciye gidicez, 1 porsiyon döner yer, 1 bardak ayran içerim.

bugünkü menümün gidişatı;

kahvaltı; sucuklu 2 tane yumurta, 1 kk kaşar peynir, 8-9 zeytin, domates, 2 dilim ekmek, 1 bardak süt

ara (farklı zamanlarda); 5-6 tane kuru kayısı, 3 tane kuru erik, 3 tane hurma, 2 bardak kefir, 3 tane ceviz

akşam; eşimle dönerciye gidicez, 1 porsiyon döner yer, 1 bardak ayran içerim.

Afiyet olsun canım...

Hoşgeldin annecik. Benim belirgin bir şekilde motivasyonum düşmüştü ki Öğleden sonra depar atmaya karar verdim. :KK70:
İyiyim ben.
Bomba gibiyim. Hafta sonu alışverişe gideceğim inşallah.Kendime yeni kıyafetler alacağım. :oops:
oooo süperrrrr, değişsin artık dolaplarrrr :KK71::KK71::KK71:
bende h.sonu bişeyler almak istiyordum kendime ama çıkamadık malum sebeplerden dolayı, korktum açıkçası

Hadi kızlar, gidecek çok yolumuz var. Kendime rakip arıyorum. Bu hafta regl olacağım ve açımmmmm ama kendime engel oluyorum. Kim benimle yarışacak :KK8:

oooo süperrrrr, değişsin artık dolaplarrrr :KK71::KK71::KK71:
bende h.sonu bişeyler almak istiyordum kendime ama çıkamadık malum sebeplerden dolayı, korktum açıkçası

Yaaa Bu beden olayı çok fena. 46 beden bir pantolonum büyük geliyor. Bugün eskilerden bir tane giydim tam geliyor.:KK23:

Hadi kızlar, gidecek çok yolumuz var. Kendime rakip arıyorum. Bu hafta regl olacağım ve açımmmmm ama kendime engel oluyorum. Kim benimle yarışacak :KK8:
ben varııımmmm demek isterdim ama maalesefff :confused::confused: senin verdiğin kadar ben alayım desem o da olmaz sen 2 kilo versen ben 2 kilo alsam ben kafayı yerimmm:KK70::KK70:

Back
X