Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hobaa ugramadım diye ne olmuş buralarda :KK43: kendine gel eda yoksa getiririm bu hafta bi artı çık en buyuk cezayı keserim
kimseyi artı görmeyecegim artık regl bile olsanız sporu artırın suyu artırın atın ödemleri ben anlamam :KK62:

afiyet olsun canım geç kalktıgın için sanırım iki ögün yiyorsun dimi :KK51:

sabah çok az akşam çok oluyor :KK67:
sabah kahvaltı yapılacak canım onu bunu anlamam en önemli öğün sabah depoyu doldurursan akşama benzinin bitmez öyle parça parça benzin almak zorunda kalmazsın :KK12:

canım artık listedesin katılımında artış bekliyorum bak çok oyalandı hadi artık :KK47:

evet tam tersi olması gerekiyor aslında sabah yemediğim için bu sefer diger öğünlere yükleniyorum :/

yarın iyi bir güne uyanıcam inşallah :)

Kizlarrrr bu aksam sağ arka disime sanci girdi. Hala sizliyor. Fircaladim, gargara yaptim ama devam ediyor. Umarim artmaz agrisi. Ne yapicam ben??? KraliceElsa KraliceElsa nerelerdesin??

Canim masalimsii masalimsii gibi sende aksamdan sandivic hazirlayabilirsin. Yoksa sabah kalkip kahvalti etmek zor gelebilir.
hergün yarın sabah erken kalkıp yapıcam diyorum ama uyku düzenim çok bozuldu hiç erken kalkamıyorum :KK43:
yarın başlangıç olsun
evet canım ya az tutmaya çalışıyorum ezmeyi :/

Kizlar isten gelir gelmez iki lokma bir sey yedim ve yorgunluktan uyumus kalmisim... Esim gelince ona yemek isittim filan. Ben bir daha bir sey yemedim.
Nobet ve deneme vardi bugun, 10000 adimdan fazla atmisim.

Oglen yemekhanede de sagolsunlsr yoresel gunmus. Cok kotuydu menu, ayran asi corbasi ictim yarim kase... Gozum dondu acliktan bari tatli yiyeyim dedim, tatli bile yenecek gibi degildi. Cope attim hepsini.

Aksam da 100gr tavuk ve tb ekmegi yedim 50gr. Domates filan.

Kizlarrrr bu aksam sağ arka disime sanci girdi. Hala sizliyor. Fircaladim, gargara yaptim ama devam ediyor. Umarim artmaz agrisi. Ne yapicam ben??? KraliceElsa KraliceElsa nerelerdesin??
Zeytin cekirdegi dis agrisini alir diye aklimda kalmis canim. Cok gecmis olsun, Rabbim sifalar versin:KK60:

Canım üçüncü trimestırda işlem yapmak çok uygun değil sen de sınırdasın, bir an önce diş hekimine gitsen iyi olur dolgu falan gerekiyorsa yapılsın yoksa ilerleyen haftalarda kimse yapmak istemez doğuma kadar ağrıdan duramazsın. Vakit kaybetmeden hemen yaptır. Çok geçmiş olsun :)

elfkkk elfkkk geçmiş olsun, inşallah önemli bişeyin yoktur, cerrahi falan demişsin. Anladığım bi konuysa seve seve yardımcı olurum.

Canim sanirim dolgulu cisimde sizlama var :)) eğer yarinda devam ederse giderim mutlaka
Canım üçüncü trimestırda işlem yapmak çok uygun değil sen de sınırdasın, bir an önce diş hekimine gitsen iyi olur dolgu falan gerekiyorsa yapılsın yoksa ilerleyen haftalarda kimse yapmak istemez doğuma kadar ağrıdan duramazsın. Vakit kaybetmeden hemen yaptır. Çok geçmiş olsun :)

Benim de alerji ilaçlarından uyku düzenim iyice bozuldu. Gündüz dayanamayıp uyuyorum bu saatte de oturuyorum, sabah 7 de uyanır bizim ufaklık:(
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 2 kk peynir, 1 ceviz, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 hurma, 1 ceviz
Öğlen: 1 tabak Ispanak, 1 kase yoğurt, 2 kaşık bulgur p
Ara: 2 incir , 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe şehriye, 10 hamsi fırında, salata
Ara: 1 elma, 1 sb süt

Canim sanirim dolgulu cisimde sizlama var :)) eğer yarinda devam ederse giderim mutlaka
Dplgulu dişler gebelikte kesin arıza çıkartıyor, benim de 24 haftalıkken ağrı yaptı da temizletip tekrar dolgu yaptırdım. Ağrı varsa altta çürük vardır mutlaka git ihmal etme Can'ım:)

Hazirla peynirli, domatesli, marullu sandivicini koy buzdolabına, sabahta evden cikmadan at cantana ohhh afiyetle ye sonrada :)) artik elma ile geçiştirmek yookkkkk. Hadi kalk haxirla sandivicini bakimmm :))
evet iyi fikir aslında yoksa sabah erken kalkmak zor geliyor geçiştirmeye başladım kahvaltıyı :/

Zeytin çekirdeğini ne yapicam canim??
Agzinda agrinin oldugu yerde zeytin cekirdegini tutunca agriyor aliyor diye biliyorum ama tabi ertesi gune kadar tutsun diye kullanilacak bir yontem. Agri kesici alamayanlar icin. En yakin zamanda git disciye, olur mu? Tekrardan cok cok gecmis olsun :KK60:

dünkü menüm

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: sebze çorba, yoğurtlu piyazlı salata, gondol sefası (kabaklı kıymalı bi yemek)

ara: armut

akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, karalahana yemeği, yoğurt

sonrada arkadaşlarımla buluştum 2 saat kadar yürüdüm, arkadaşlarımlaykende çay içtim sadece :)

Back
X