- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar. Kahvaltı zamanı....
hobaa ugramadım diye ne olmuş buralardakendine gel eda yoksa getiririm bu hafta bi artı çık en buyuk cezayı keserim
kimseyi artı görmeyecegim artık regl bile olsanız sporu artırın suyu artırın atın ödemleri ben anlamam
afiyet olsun canım geç kalktıgın için sanırım iki ögün yiyorsun dimi
sabah çok az akşam çok oluyor
sabah kahvaltı yapılacak canım onu bunu anlamam en önemli öğün sabah depoyu doldurursan akşama benzinin bitmez öyle parça parça benzin almak zorunda kalmazsın
canım artık listedesin katılımında artış bekliyorum bak çok oyalandı hadi artık![]()
bugune kadar kim ne yapmış
erigim:74.2===> hedef kilosuna 17,3 var / verilen kilo:10,2kg
The Queen:100.9===>hedef kilosuna 20,9 var / verilen kilo:8,2kg
La_vinya:54,2===>hedef kilosuna 6,2 var / verilen kilo:3,8kg
flue_13:61.4===>hedef kilosuna 4,4 var / verilen kilo:5,6kg
frifri:69,9===>hedef kilosuna 9,9 var / verilen kilo:2,1kg
METENOL:68,3===>hedef kilosuna 3,3 var / verilen kilo: 0,7kg
elfkkk:68.8:===>hedef kilosuna 3,8 var / verilen kilo: 7,2kg
gulhan_41(79///% ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(66,5///%) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu:60 giriş tarihi :6/3/16
Dünkü menüm:
Sabah: 1 simit
ara: az sütlü nescafe
Öğle
1 por. kuru fasulye
3 yk pilav. (pilavın kalanını vallahi billahi bıraktım)
1/3 salatalık turşusu
1 yk yoğurt
ara. 1 kupa sütle nescafe içiyorum şuan
Ara: 1 activia yiyeceğim
Acıkırsam 1 yeşil elma
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
salata
1 adet minik patlıcan dolması
Su: 1,5 litre içtim.
20 dk yürüyüş yaptım
pilav hiç olmasaydı daha güzel olurdu ama miktarı iyi yerde bırakmışsın , aferin
akşam menün güzel, patlıcan dolma çekti canım![]()
Gunaydin herkeseeeeee, musmutlu bir gün geciemenizi dilerimmm![]()
Günaydın annemiz nasılsın. Dişin nasıl oldu?
Valla doymak için dün yediğim salatayı görseydin yuh eda derdin. Annemin gözleri yerinden çıktı. O patlıcan dolmasını bırakmak zordu ama bıraktım
Öğle için bir şey diyemem haklısın. Sulu yemekleri çok sevemiyorum. Pilavsız gitmiyor3 yemek kaşığını aldım kurufasulyenin içine boca ettim. Pilavlı kurufaulye oldu. Pirinçler evlere şenlik yüzüyordu
![]()
Sağol canim iyiyim çok şükür. Dun aksam bi tane minoset ictim yattim. 4-5 saat agrisi gecmeyincebugun agrim yok. Ama yine takip edicem. Yine agrim olursa Makbulenin dediği gibi Dr gidicem. Sanirim sut, yyoğurt ve peyniri arttirmam lazim.
Hazirla peynirli, domatesli, marullu sandivicini koy buzdolabına, sabahta evden cikmadan at cantana ohhh afiyetle ye sonrada :)) artik elma ile geçiştirmek yookkkkk. Hadi kalk haxirla sandivicini bakimmm :))
Kurufasulye , nohut gibi yiyecekleri pilavsız ve ekmeksiz yiyince çok güzel yağ yaktırıyor ama :) bunun için yenilebilir :)))
günaydın
bugün kahvaltı yaptım artık çok şükür :)
sabah : 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
yeşil çay
ara: yarım elma
Valla nohutu her türlü yerim
Tebrik ederim. İnsan alışınca hep böyle kahvaltı arıyor![]()
Belçikada 2 tane bombalı saldırı olmuş. Terör her yerde![]()
geçmiş olsun canımm
günaydın
bugün kahvaltı yaptım artık çok şükür :)
sabah : 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
yeşil çay
ara: yarım elma