Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hobaa ugramadım diye ne olmuş buralarda :KK43: kendine gel eda yoksa getiririm bu hafta bi artı çık en buyuk cezayı keserim
kimseyi artı görmeyecegim artık regl bile olsanız sporu artırın suyu artırın atın ödemleri ben anlamam :KK62:

afiyet olsun canım geç kalktıgın için sanırım iki ögün yiyorsun dimi :KK51:

sabah çok az akşam çok oluyor :KK67:
sabah kahvaltı yapılacak canım onu bunu anlamam en önemli öğün sabah depoyu doldurursan akşama benzinin bitmez öyle parça parça benzin almak zorunda kalmazsın :KK12:

canım artık listedesin katılımında artış bekliyorum bak çok oyalandı hadi artık :KK47:

Kaptanım senin uğrayıp uğramamanla alakası yok. Benden kaynaklı ama toparladım kendimi.:KK39:

bugune kadar kim ne yapmış

erigim:74.2===> hedef kilosuna 17,3 var / verilen kilo:10,2kg

The Queen:100.9===>hedef kilosuna 20,9 var / verilen kilo:8,2kg

La_vinya:54,2===>hedef kilosuna 6,2 var / verilen kilo:3,8kg

flue_13:61.4===>hedef kilosuna 4,4 var / verilen kilo:5,6kg

frifri:69,9===>hedef kilosuna 9,9 var / verilen kilo:2,1kg

METENOL:68,3===>hedef kilosuna 3,3 var / verilen kilo: 0,7kg

elfkkk:68.8:===>hedef kilosuna 3,8 var / verilen kilo: 7,2kg

gulhan_41(79///% ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(66,5///%) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu:60 giriş tarihi :6/3/16

Az vermişim :KK11:

Dünkü menüm:

Sabah: 1 simit

ara: az sütlü nescafe

Öğle
1 por. kuru fasulye
3 yk pilav. (pilavın kalanını vallahi billahi bıraktım :KK70:)
1/3 salatalık turşusu
1 yk yoğurt

ara. 1 kupa sütle nescafe içiyorum şuan :KK8:

Ara: 1 activia yiyeceğim

Acıkırsam 1 yeşil elma

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
salata
1 adet minik patlıcan dolması

Su: 1,5 litre içtim.
20 dk yürüyüş yaptım

Dünkü menüm:

Sabah: 1 simit

ara: az sütlü nescafe

Öğle
1 por. kuru fasulye
3 yk pilav. (pilavın kalanını vallahi billahi bıraktım :KK70:)
1/3 salatalık turşusu
1 yk yoğurt

ara. 1 kupa sütle nescafe içiyorum şuan :KK8:

Ara: 1 activia yiyeceğim

Acıkırsam 1 yeşil elma

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
salata
1 adet minik patlıcan dolması

Su: 1,5 litre içtim.
20 dk yürüyüş yaptım

pilav hiç olmasaydı daha güzel olurdu ama miktarı iyi yerde bırakmışsın , aferin :KK200:

akşam menün güzel, patlıcan dolma çekti canım :D

pilav hiç olmasaydı daha güzel olurdu ama miktarı iyi yerde bırakmışsın , aferin :KK200:

akşam menün güzel, patlıcan dolma çekti canım :KK70:

Valla doymak için dün yediğim salatayı görseydin yuh eda derdin. Annemin gözleri yerinden çıktı. O patlıcan dolmasını bırakmak zordu ama bıraktım :cool:

Öğle için bir şey diyemem haklısın. Sulu yemekleri çok sevemiyorum. Pilavsız gitmiyor :KK70:3 yemek kaşığını aldım kurufasulyenin içine boca ettim. Pilavlı kurufaulye oldu. Pirinçler evlere şenlik yüzüyordu:KK70:

Sağol canim iyiyim çok şükür. Dun aksam bi tane minoset ictim yattim. 4-5 saat agrisi gecmeyince :( bugun agrim yok. Ama yine takip edicem. Yine agrim olursa Makbulenin dediği gibi Dr gidicem. Sanirim sut, yyoğurt ve peyniri arttirmam lazim.
Günaydın annemiz nasılsın. Dişin nasıl oldu?

Valla doymak için dün yediğim salatayı görseydin yuh eda derdin. Annemin gözleri yerinden çıktı. O patlıcan dolmasını bırakmak zordu ama bıraktım :cool:

Öğle için bir şey diyemem haklısın. Sulu yemekleri çok sevemiyorum. Pilavsız gitmiyor :KK70:3 yemek kaşığını aldım kurufasulyenin içine boca ettim. Pilavlı kurufaulye oldu. Pirinçler evlere şenlik yüzüyordu:KK70:

Kurufasulye , nohut gibi yiyecekleri pilavsız ve ekmeksiz yiyince çok güzel yağ yaktırıyor ama :) bunun için yenilebilir :)))

Hazirla peynirli, domatesli, marullu sandivicini koy buzdolabına, sabahta evden cikmadan at cantana ohhh afiyetle ye sonrada :)) artik elma ile geçiştirmek yookkkkk. Hadi kalk haxirla sandivicini bakimmm :))

günaydınnnn :)

ben mesajı yeni gördüm erken kalkıp kahvaltrı yapayım die erkenden yattım :D
ama bu sandivic iyi fikir gerçekten :KK9:

Kurufasulye , nohut gibi yiyecekleri pilavsız ve ekmeksiz yiyince çok güzel yağ yaktırıyor ama :) bunun için yenilebilir :)))

Valla nohutu her türlü yerim:KK70:
günaydın :KK54:

bugün kahvaltı yaptım artık çok şükür :) :KK200:

sabah : 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
yeşil çay

ara: yarım elma

Tebrik ederim. İnsan alışınca hep böyle kahvaltı arıyor:KK48:

Back