Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy kaptan bu yaz oyun moduna geçer seninki artık peşinde koşarsın :KK70:
Şimdiden kosuyoruz :D
dolgu topukla yürüdüm bide :) gün içinde sürekli topuklu giydiğim için ayaklarım genelde ağrır zaten bide yürüyüş fena sarstı bacaklarımı :KK70:

simit büyük kandil simitlerinden değildi, büyüklerin yarısı kadardı canım. Poğaça yiyince çok acıktım 11 gibi . Patatesli tavuk yemeğindede patatesi 4 küçük parça kadardı.
Karbonhidratlar peşine arkadaslarini istiyor 23nisan sabahi odulum 1simit olacak
Öğle
Bir haşlanmış but
5 yk bulgur pilavı

Ara

Eki Görüntüle 1800366
Bunu buldum dışarda diyete uygun gibi gelmişti ama pek olmadı sanki
Calorisi kaç krokansa çoktur zaten korkan Yanmis seker
İnşallah canım daha dikkatli olucam bundan sonra
hadi inşallah

Canim benim çok zor inşallah geçici bir nuksetmedir

Geçmiş olsun canim izne ayiramam seni sen katilimi artirmaya calis zaten az kaldi verilecek kolon sonra alip geleceksin yok yok otur totonun ustunde

Tabi yurumeyince bi yurudun AĞRIDI bacaklar

ArtArtir canim deponu tuketmesin bebegin

Ohh afiyet olsun devami gelsin

Günaydın kacak
poğaça simit patates oooo
Selam arkadaslar,
Sagol canim,aksama randevumuz var,dr ne diyecek bakalim,kendim gecirmeye calistim dogal yollarla ama gecmedi,insallah onemli bir sey degildir,bunyemiz biraz hassas,
Sen oyle diyorsan peki k

Slm kızlar ben de bi pazara gidip geldim, benimki arabada mayıştı , uyuyo şimdi ben de bi yorgunluk kahvesi içeyim dedim.
masalimsii masalimsii kız topukluyla mı yürüyon, kokoş seni :)))))
Ben de utanmasam düğünümde bile spor ayakkabı giyecektim de eşimle boy farkımız çok olduğu için mecburen topuklu giydim:))))
@katre-i dem maşallah sana çok iyi gidiyorsun, spor yapmaya iyi enerji buluyorsun. Ben ev işleri ve çocuklarla uğraşmaktan yorgun düşüp spora vakit ayıramıyorum ama eksikliğini hissediyorum. Keşke yürüyüş yapsam ne güzel olacak.

Şimdiden kosuyoruz :KK70:

Karbonhidratlar peşine arkadaslarini istiyor 23nisan sabahi odulum 1simit olacak

Calorisi kaç krokansa çoktur zaten korkan Yanmis seker
hadi inşallah

Aynen sorma dün yorgunluktan hazırlayamadım ama bugün sandviçimi yapacağımmm :)

Slm kızlar ben de bi pazara gidip geldim, benimki arabada mayıştı , uyuyo şimdi ben de bi yorgunluk kahvesi içeyim dedim.
Ben de utanmasam düğünümde bile spor ayakkabı giyecektim de eşimle boy farkımız çok olduğu için mecburen topuklu giydim:))))
@katre-i dem maşallah sana çok iyi gidiyorsun, spor yapmaya iyi enerji buluyorsun. Ben ev işleri ve çocuklarla uğraşmaktan yorgun düşüp spora vakit ayıramıyorum ama eksikliğini hissediyorum. Keşke yürüyüş yapsam ne güzel olacak.

öyle çok ince topuklu giyemem ama biraz daha kalın topuklar moda oldu ya artık onları rahatça giyiyorum :) dolgu topuğu çok severim, işyerinden kalma alışkanlık oldu :)

öyle çok ince topuklu giyemem ama biraz daha kalın topuklar moda oldu ya artık onları rahatça giyiyorum :) dolgu topuğu çok severim, işyerinden kalma alışkanlık oldu :)
bende topuklu giymeyi özledim. hamile kaldığımdan beri giymiyorum. sanırım uzun bi süre daha giyemem bebiş büyüyene kadar

valla helal olsun kilo verenlere. inatçı yaglarını vucudundan defedenlere:) misafirler yatılı. kovana kadar canımız cıkıyor:))

bugune kadar kim ne yapmış

erigim:74.2===> hedef kilosuna 17,3 var / verilen kilo:10,2kg

The Queen:100.9===>hedef kilosuna 20,9 var / verilen kilo:8,2kg

La_vinya:54,2===>hedef kilosuna 6,2 var / verilen kilo:3,8kg

flue_13:61.4===>hedef kilosuna 4,4 var / verilen kilo:5,6kg

frifri:69,9===>hedef kilosuna 9,9 var / verilen kilo:2,1kg

METENOL:68,3===>hedef kilosuna 3,3 var / verilen kilo: 0,7kg

elfkkk:68.8:===>hedef kilosuna 3,8 var / verilen kilo: 7,2kg

selamlar. bu ara yogunluktan fazla yazamadım.
sabah güne 15dk leslie ile basladım
2 dilim ekmek, 2kk peynir, 5-6 zeytin- 4 cherry domates, 1 yumurta

oglen: 1 kase dolu mercimek corbası, bir kase dolu menemen, yogurt yedim ekmeksiz

ara: 1 bardak süt, 1 muz

akşam: yesil mercimek yemegi bir tabak, salata bol miktarda

artı 15dk daha leslie ve 30 dk bisiket cevircem pc basından kalkınca

Canim ben aksam yemeği yapmiyorum kendime gore yapiyorum eşim 15:30 da yiyor 16:30 da eve geliyor yemek yemiyir 21:00 deki abur cubur sandvich cilginligi var tabi
Ev ISO senin çoktur iki çocuk benim o kadar olmuyor kuzeyi doyur mutfagi topla oyna uyut arada spor uyansin doyur oyna hava iyiyse gezme değilse evde uyut uyansin baba geldi postala babaya :D haftada bir büyük temizlik hergun sipsak süpürge 4-5 kere aciliyor:D

Ben is yerinde spor bulunduruyordu öğle arazi çok uzun 15dk yemek suruyor 1saatte turluyordum 15dkda kahve keyfi
bende topuklu giymeyi özledim. hamile kaldığımdan beri giymiyorum. sanırım uzun bi süre daha giyemem bebiş büyüyene kadar
Ben hala sporla geziyorum eğer eşim varsa topuklu Hevesimi aliyorum kuzeyi o tasiyor aksi halde duseriz filan korkusu
selamlar. bu ara yogunluktan fazla yazamadım.
sabah güne 15dk leslie ile basladım
2 dilim ekmek, 2kk peynir, 5-6 zeytin- 4 cherry domates, 1 yumurta

oglen: 1 kase dolu mercimek corbası, bir kase dolu menemen, yogurt yedim ekmeksiz

ara: 1 bardak süt, 1 muz

akşam: yesil mercimek yemegi bir tabak, salata bol miktarda

artı 15dk daha leslie ve 30 dk bisiket cevircem pc basından kalkınca
oo güzel menü güzel spor

Menüm
Sabah(09:0
1yumurtali karatay kahvaltisi

Ara(14:00)
1kucuk fincan türk kahvesi sütlü

Aksam(17:00)
1tabak pirasa
1kase yoğurt
4-5 çiğköfte yeşillik

Spor:25dk bant 23dk leslie 30dk yürüyüş
Su:2lt
bu arada kaptanım 3 hafta deneme süresi vardı 1 martta baslamıstm ben. bu cuma asıl listede olacak mıyım ?

Back
X