Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlar,
Bugun ictigim salep disinda gayet guzel gecti gunum.bir saat yuruyusle de taclandirdim.
Kahvalti,
Bir dilim ekmek
Bir kk kasar peyniri
Dort dilim sucuk
İki bardak cay
İki yesil zeytin

Gayet güzel canimm
Selam kizlar,
Bugun ictigim salep disinda gayet guzel gecti gunum.bir saat yuruyusle de taclandirdim.
Kahvalti,
Bir dilim ekmek
Bir kk kasar peyniri
Dort dilim sucuk
İki bardak cay
İki yesil zeytin

Ara,
Salep
Sutlu turk kahvsi

Oglen,
Bir kase nohut

Ara,
Az sutle nescafe
Aksam,
250 gr firinda hamsi
Bir diloim ekmek
Bol salata
Elma

Sporlar super tebrikler
sabahlara 15dk leslie happy walk videosunu ekledim. akşamda bisikletten once 15dk leslie. öğlen için de yeni bir fikir geldi. işte hep karbonhidrat cıkıyor. o yuzden sadece corba içip evden protein getiricem. haftaya da boyle deniyim bakalım

Selam kizlar,
Kahvalti,
Bir dilim ekmek
Bir kk kasar peyniri
Dort dilim sucuk
İki bardak cay
İki yesil zeytin

Ara,
Salep
Sutlu turk kahvsi

Oglen,
Bir kase nohut

Ara,
Az sutle nescafe
Aksam,
250 gr firinda hamsi
Bir diloim ekmek
Bol salata
Elma
böyle yazınca 5 msj hakkını doldurdun mu şimdi sen yemezler bunların hepsi bir msj :D

Aynen sorma dün yorgunluktan hazırlayamadım ama bugün sandviçimi yapacağımmm :)

öyle çok ince topuklu giyemem ama biraz daha kalın topuklar moda oldu ya artık onları rahatça giyiyorum :) dolgu topuğu çok severim, işyerinden kalma alışkanlık oldu :)
Hep şöyle topuklu ayakkabı ve elbise giyebileceğim bi işim olsa da cici cici giyimsem diyorum ama maalesef bizim iş şık giymeyi kaldırmıyor:KK43: kan lekesi, tükürük ne ararsan kıyafetinde. Ben de nöbet takımı altına da spor ayakkabı ile dolaşıyorum, kıyafet masrafım olmuyo :)))))

bende topuklu giymeyi özledim. hamile kaldığımdan beri giymiyorum. sanırım uzun bi süre daha giyemem bebiş büyüyene kadar
Çocuk büyüyene kadar giyilmiyor düşme riski devam ediyor.

Canim ben aksam yemeği yapmiyorum kendime gore yapiyorum eşim 15:30 da yiyor 16:30 da eve geliyor yemek yemiyir 21:00 deki abur cubur sandvich cilginligi var tabi
Ev ISO senin çoktur iki çocuk benim o kadar olmuyor kuzeyi doyur mutfagi topla oyna uyut arada spor uyansin doyur oyna hava iyiyse gezme değilse evde uyut uyansin baba geldi postala babaya :KK70: haftada bir büyük temizlik hergun sipsak süpürge 4-5 kere aciliyor:KK70:

Ben is yerinde spor bulunduruyordu öğle arazi çok uzun 15dk yemek suruyor 1saatte turluyordum 15dkda kahve keyfi

Ben hala sporla geziyorum eğer eşim varsa topuklu Hevesimi aliyorum kuzeyi o tasiyor aksi halde duseriz filan korkusu
oo güzel menü güzel spor
Benim eşimin iş yeri çok yakın; üç öğün evde yiyor bi de akşam meyvesi çayı derken yatana kadar mutfaktayım. Öyle çok temizlik yapmıyorum ama iki çocuğun işi birmiyor getçekten. Ancak ikisi de uyuyunca rahat oturtabiliyorum o zaman da yorgunluktan spora halim kalmıyor :))))
ee kızlar tartılar ne alemde benim şuan için -900g kalan iki günde depar atmam lazım :KK70:
Süpersin, bu yaza incecik gireceksin böyle giderse :))))

sabahlara 15dk leslie happy walk videosunu ekledim. akşamda bisikletten once 15dk leslie. öğlen için de yeni bir fikir geldi. işte hep karbonhidrat cıkıyor. o yuzden sadece corba içip evden protein getiricem. haftaya da boyle deniyim bakalım
Bizim de işyerinde öyleydi; her yemekte patates bezelye havuç üçlüsü oluyodu ben de yemiyordum tabi ki:))) evden akşamki yemekten götürüyordum; sebze yemeği iyi oluyodu ısıtmadan yiyordum. Isıtma imkanın varsa köfte, tavuk vs de götürebilirsin.

Bugünkü menümü yazacak da dayaklık bi durumum var ondan korkuyorum :( :( :(
Sabah herşey güzel başlamıştı oysa, pazara gitmemle olay koptu:)))
Sabah: 1 yumurta, 1 dlm ekmek ve 1 kk peynir ile tost, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez
Ara: 1 yumurta sarısı, 2 incir
Öğlen: 5 kaşık kadar yumurtalı pırasa, 1 sb ayran (ekmek yenedim )
Pazarda acıkınca, yanımdan da simitçi geçiyormuş , kendimi simit yerken buldum birden :( :( :(
Ara: 1 muz
Akşam: 3 kaşık yumurtalı pırasa, yoğurt, bol salata
Ara: 1 elma, 1 sb süt

Herkese gunaydiiin, listede yokum ama takipteyim ona gore ;) gunun acilisini bile ben yapiyirum. Bu ne boyle yahu ;)
Kuizlar okuyorum da, menuleriniz super bu aralar, herkesin masallahi var. Ben de haftaya donmeyi umut ediyorum ;)

Bugünkü menümü yazacak da dayaklık bi durumum var ondan korkuyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Sabah herşey güzel başlamıştı oysa, pazara gitmemle olay koptu:)))
Sabah: 1 yumurta, 1 dlm ekmek ve 1 kk peynir ile tost, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez
Ara: 1 yumurta sarısı, 2 incir
Öğlen: 5 kaşık kadar yumurtalı pırasa, 1 sb ayran (ekmek yenedim )
Pazarda acıkınca, yanımdan da simitçi geçiyormuş , kendimi simit yerken buldum birden :KK43: :KK43: :KK43:
Ara: 1 muz
Akşam: 3 kaşık yumurtalı pırasa, yoğurt, bol salata
Ara: 1 elma, 1 sb süt

Canim menulerinde genelde sebze var. Gayet guzel de, merak ettigim su. Senin ozellikle de buyuk kizin bu yemekleri yiyor mu? Mesela dun yumurtali pirasa yazmissin, kizin bununla karnini doyurabiliyir mu? Ben pirasa vs yaptigim zaman mutlaka ezosa ayrica makarna,kifte,tavuk vs. Pisiriyorum. Cunki bunlari yemiyor, yese de 2 kasik alip burakiyor. Yani doymuyor :( sen nasil yapiyorsun?

bende topuklu giymeyi özledim. hamile kaldığımdan beri giymiyorum. sanırım uzun bi süre daha giyemem bebiş büyüyene kadar

bazıları varya kucağında çocuk ayağında topuklu ayakkabı onlara hayran kalıyorum :KK70: ben topuklu da kendimi zor taşıyorum :KK70: :KK70:

Canim ben aksam yemeği yapmiyorum kendime gore yapiyorum eşim 15:30 da yiyor 16:30 da eve geliyor yemek yemiyir 21:00 deki abur cubur sandvich cilginligi var tabi
Ev ISO senin çoktur iki çocuk benim o kadar olmuyor kuzeyi doyur mutfagi topla oyna uyut arada spor uyansin doyur oyna hava iyiyse gezme değilse evde uyut uyansin baba geldi postala babaya :KK70: haftada bir büyük temizlik hergun sipsak süpürge 4-5 kere aciliyor:KK70:

Ben is yerinde spor bulunduruyordu öğle arazi çok uzun 15dk yemek suruyor 1saatte turluyordum 15dkda kahve keyfi

Ben hala sporla geziyorum eğer eşim varsa topuklu Hevesimi aliyorum kuzeyi o tasiyor aksi halde duseriz filan korkusu
oo güzel menü güzel spor

bende dolgu giydiysem değilde normal topuklularda genelde yanımda ayakkabı getiriyorum :D

Menüm
Sabah(09:0
1yumurtali karatay kahvaltisi

Ara(14:00)
1kucuk fincan türk kahvesi sütlü

Aksam(17:00)
1tabak pirasa
1kase yoğurt
4-5 çiğköfte yeşillik

Spor:25dk bant 23dk leslie 30dk yürüyüş
Su:2lt

çok güzel ilerliyorsun kaptan :)

Hep şöyle topuklu ayakkabı ve elbise giyebileceğim bi işim olsa da cici cici giyimsem diyorum ama maalesef bizim iş şık giymeyi kaldırmıyor:KK43: kan lekesi, tükürük ne ararsan kıyafetinde. Ben de nöbet takımı altına da spor ayakkabı ile dolaşıyorum, kıyafet masrafım olmuyo :)))))

Çocuk büyüyene kadar giyilmiyor düşme riski devam ediyor.

Benim eşimin iş yeri çok yakın; üç öğün evde yiyor bi de akşam meyvesi çayı derken yatana kadar mutfaktayım. Öyle çok temizlik yapmıyorum ama iki çocuğun işi birmiyor getçekten. Ancak ikisi de uyuyunca rahat oturtabiliyorum o zaman da yorgunluktan spora halim kalmıyor :))))

Süpersin, bu yaza incecik gireceksin böyle giderse :))))

ben sizin beyaz takımlarınızı çok seviyorum , çok yakıştırıyorum bayan doktorlara :)

dünkü menüm

sabah: poğaça

ara: 1 küçük kandil simit

öğlen: tarhana çorbası, 3 kaşık patatesli tavuk yemeği, az salata, yoğurt

ara: yarım kırmızı erik (tatsız bişiydi)

akşam: karalahana yemeği, yoğurt (evde yemek kaldığını görünce kahvaltılığa yönelmedim :) )

Herkese gunaydiiin, listede yokum ama takipteyim ona gore :KK66: gunun acilisini bile ben yapiyirum. Bu ne boyle yahu :KK66:
Kuizlar okuyorum da, menuleriniz super bu aralar, herkesin masallahi var. Ben de haftaya donmeyi umut ediyorum :KK66:

kız günaydın, napıyorsun anlat bakayım :) kilo almadın dimi izne çıktın diye

Dun yine uyumus kalmisim, uc ay kaldi sabir sabir diye teskin ediyorum kendimi :110:
Dun sabah tb ekmegine beyaz peynir, domates ve salataliklo sandvicle kahvalti yaptim.
Ogle: yemekhane yine cok kotuydu, yarim kase tarhana ve birer yemek kasigi nohut pilav aldim. Zor yuttum ama... bir catal kabak tatlisi yedim.
Ara: yarim elma(diger yarisi curuk gibiydi yemedim)
Aksam: tavada cok az tereyag ile yumurta yaptim. Yaninda beyaz peynir domates salatalik iki dilim de ekmek yedim :KK54:
Toplanti vardi dun aksam yine eve 7de geldim. Toplantida yine 3parca biskuvi yedim cok acikmistim. Su da yoktu.

Dun yine uyumus kalmisim, uc ay kaldi sabir sabir diye teskin ediyorum kendimi :110:
Dun sabah tb ekmegine beyaz peynir, domates ve salataliklo sandvicle kahvalti yaptim.
Ogle: yemekhane yine cok kotuydu, yarim kase tarhana ve birer yemek kasigi nohut pilav aldim. Zor yuttum ama... bir catal kabak tatlisi yedim.
Ara: yarim elma(diger yarisi curuk gibiydi yemedim)
Aksam: tavada cok az tereyag ile yumurta yaptim. Yaninda beyaz peynir domates salatalik iki dilim de ekmek yedim :KK54:
Toplanti vardi dun aksam yine eve 7de geldim. Toplantida yine 3parca biskuvi yedim cok acikmistim. Su da yoktu.

Sen öğretmendin dimi canım?

Umarim almamisimdir :KK66: is yogun, ev yogun, surekli bir kosturmaca halindeyim canim..

arada tartıl canım. Menülerine dikkat ediyorsun değil mi?

Back
X