Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence gayet iyi dengelemissin simiti canimmm. Superrrr
Bugünkü menümü yazacak da dayaklık bi durumum var ondan korkuyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Sabah herşey güzel başlamıştı oysa, pazara gitmemle olay koptu:)))
Sabah: 1 yumurta, 1 dlm ekmek ve 1 kk peynir ile tost, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez
Ara: 1 yumurta sarısı, 2 incir
Öğlen: 5 kaşık kadar yumurtalı pırasa, 1 sb ayran (ekmek yenedim )
Pazarda acıkınca, yanımdan da simitçi geçiyormuş , kendimi simit yerken buldum birden :KK43: :KK43: :KK43:
Ara: 1 muz
Akşam: 3 kaşık yumurtalı pırasa, yoğurt, bol salata
Ara: 1 elma, 1 sb süt

Öyle deme tatlimm sizinde ayri bi havaniz oluyor. Bende lab.ta beyaz onluk giymeye bayiliyorum :))
Hep şöyle topuklu ayakkabı ve elbise giyebileceğim bi işim olsa da cici cici giyimsem diyorum ama maalesef bizim iş şık giymeyi kaldırmıyor:KK43: kan lekesi, tükürük ne ararsan kıyafetinde. Ben de nöbet takımı altına da spor ayakkabı ile dolaşıyorum, kıyafet masrafım olmuyo :)))))

Çocuk büyüyene kadar giyilmiyor düşme riski devam ediyor.

Benim eşimin iş yeri çok yakın; üç öğün evde yiyor bi de akşam meyvesi çayı derken yatana kadar mutfaktayım. Öyle çok temizlik yapmıyorum ama iki çocuğun işi birmiyor getçekten. Ancak ikisi de uyuyunca rahat oturtabiliyorum o zaman da yorgunluktan spora halim kalmıyor :))))

Süpersin, bu yaza incecik gireceksin böyle giderse :))))

Hep şöyle topuklu ayakkabı ve elbise giyebileceğim bi işim olsa da cici cici giyimsem diyorum ama maalesef bizim iş şık giymeyi kaldırmıyor:KK43: kan lekesi, tükürük ne ararsan kıyafetinde. Ben de nöbet takımı altına da spor ayakkabı ile dolaşıyorum, kıyafet masrafım olmuyo :)))))

Çocuk büyüyene kadar giyilmiyor düşme riski devam ediyor.

Benim eşimin iş yeri çok yakın; üç öğün evde yiyor bi de akşam meyvesi çayı derken yatana kadar mutfaktayım. Öyle çok temizlik yapmıyorum ama iki çocuğun işi birmiyor getçekten. Ancak ikisi de uyuyunca rahat oturtabiliyorum o zaman da yorgunluktan spora halim kalmıyor :))))

Süpersin, bu yaza incecik gireceksin böyle giderse :))))
inşallah canim .senin is zor uç öğün yemek birde calissan ne olcak
Bugünkü menümü yazacak da dayaklık bi durumum var ondan korkuyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Sabah: 1 yumurta, 1 dlm ekmek ve 1 kk peynir ile tost, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez
Pazarda acıkınca, yanımdan da simitçi geçiyormuş , kendimi simit yerken buldum birden :KK43: :KK43: :KK43:
Aksam telafi etmissin canim
Herkese gunaydiiin, listede yokum ama takipteyim ona gore :KK66: gunun acilisini bile ben yapiyirum. Bu ne boyle yahu :KK66:
Kuizlar okuyorum da, menuleriniz super bu aralar, herkesin masallahi var. Ben de haftaya donmeyi umut ediyorum :KK66:
Hadi don bakalım
Kaptan supersin ya :KK19:ben de 69,5i gordum tartida :KK22:
Oo super
Dun yine uyumus kalmisim, uc ay kaldi sabir sabir diye teskin ediyorum kendimi :110:
Dun sabah tb ekmegine beyaz peynir, domates ve salataliklo sandvicle kahvalti yaptim.
Ogle: yemekhane yine cok kotuydu, yarim kase tarhana ve birer yemek kasigi nohut pilav aldim. Zor yuttum ama... bir catal kabak tatlisi yedim.
Ara: yarim elma(diger yarisi curuk gibiydi yemedim)
Aksam: tavada cok az tereyag ile yumurta yaptim. Yaninda beyaz peynir domates salatalik iki dilim de ekmek yedim :KK54:
Toplanti vardi dun aksam yine eve 7de geldim. Toplantida yine 3parca biskuvi yedim cok acikmistim. Su da yoktu.
canim senin neden bu kadar stresli geçiyor

Gunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
oo foto bekliyoruz

Menüm
Sabah(09:0
1yumurtali karatay kahvaltisi

Ara(14:00)
1kucuk fincan türk kahvesi sütlü

Aksam(17:00)
1tabak pirasa
1kase yoğurt
4-5 çiğköfte yeşillik

Spor:25dk bant 23dk leslie 30dk yürüyüş
Su:2lt

Güzel.... :KK8:

Bende çok korktum neler yedi acaba diye:KK70:
Olmuşla ölmüşe çare yok :) Günün kalanı aşırı kontrollü.

dünkü menüm

sabah: poğaça

ara: 1 küçük kandil simit

öğlen: tarhana çorbası, 3 kaşık patatesli tavuk yemeği, az salata, yoğurt

ara: yarım kırmızı erik (tatsız bişiydi)

akşam: karalahana yemeği, yoğurt (evde yemek kaldığını görünce kahvaltılığa yönelmedim :) )

Dün yorum yapmıştım:KK70:Öğle akşam güzel.:KK5:

Dun yine uyumus kalmisim, uc ay kaldi sabir sabir diye teskin ediyorum kendimi :110:
Dun sabah tb ekmegine beyaz peynir, domates ve salataliklo sandvicle kahvalti yaptim.
Ogle: yemekhane yine cok kotuydu, yarim kase tarhana ve birer yemek kasigi nohut pilav aldim. Zor yuttum ama... bir catal kabak tatlisi yedim.
Ara: yarim elma(diger yarisi curuk gibiydi yemedim)
Aksam: tavada cok az tereyag ile yumurta yaptim. Yaninda beyaz peynir domates salatalik iki dilim de ekmek yedim :KK54:
Toplanti vardi dun aksam yine eve 7de geldim. Toplantida yine 3parca biskuvi yedim cok acikmistim. Su da yoktu.
Nohut yiyebilirsin bence sıkıntıpilavda oluyor genelde. Çok az yiyiyorsun doymadığına eminim. :confused:

@katre-i dem kaptan ben tartılmadım. Tartılmama gerek yok. Kocaman bir karnım var. Sanıyorum antibiyotikler dengemi bozdu. Regl geçikmesi 2. gün. Daha ne kadar şişebilirim bilmiyorum ama olacağıma dair hiç belirti yok:eek:

Selammm dun teli sarja koydum ama uyuyakalmsm yelm kapanms nerde nasl uyudgmu blmiyrm son iki gundur cok halszlesyrm ara ara basimda donuyr anlamdm KraliceElsa KraliceElsa gelmssn buralrdamisin

Menümün gidişatı;

sabah: sandviç (biraz büyük boydu 1,5 porsiyon sayıyorum)

öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt

akşamda kurufasulye var :) annemin ayarına bayılıyorum hep şirkette kurufasulye olduğu zaman denk getiriyor :D

Menümün gidişatı;

sabah: sandviç (biraz büyük boydu 1,5 porsiyon sayıyorum)

öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt

akşamda kurufasulye var :) annemin ayarına bayılıyorum hep şirkette kurufasulye olduğu zaman denk getiriyor :KK70:

güzel. Benim annemde o konuda çok başarılı. Sadece fasulye değil bir çok şeyde :KK70:

Back
X