hayırlı olsun canım,sağlıklı ve iyi günlerde buyuyecek prenses odasındaGunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım,sağlıklı ve iyi günlerde buyuyecek prenses odasındaGunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
Benim net de gidip geliyo mesajı gönderdim sanıyorum bakıyom gitmemiş yada üstüste gidiyo. 4,5 G ye geçince düzelecekmiş diyorlar bakalım:)))selam kızlar,net,tablet,tel,pc hepsı kafayı yedi.usttekı mesaj dun geceden kalma.
anlamadım ki canım ,dün gece birini açıyorum kilitleniyor,d,ğerine geçiyorum aynen,inan fitil oldum,biran önce geçelim o zaman:))Benim net de gidip geliyo mesajı gönderdim sanıyorum bakıyom gitmemiş yada üstüste gidiyo. 4,5 G ye geçince düzelecekmiş diyorlar bakalım:)))
canım senin mesleğin ne,sağlık sektöründesin sanırım.Benim net de gidip geliyo mesajı gönderdim sanıyorum bakıyom gitmemiş yada üstüste gidiyo. 4,5 G ye geçince düzelecekmiş diyorlar bakalım:)))
Ne guzel hala korumaya devam supersin:)
Canim senn brans neydi yogun bi donemdesnz sanirimmm Allah yardim etsin ins
Aynen bende yaa bayilirm cok ayri bi hava oluo kucuklugmden beri ozenirim:)
ayyyy hazir yemekk bide anne elindennnn coook ararsinn cokkk:)))
:)))
Diyetsyenmde bana buradaki tartidan baska tartlma dedii surekli tartlmamalsn tartyi kaldr evden:) dedi.
Harikasinnnnnnnn
Günaydın kızzzlllaarrrrrrr, bugün kahveler benden
![]()
bugun ki menumu de yazayım,
zira cok yoruldum bugun yine,tum camlar silindi,çarşıya cıkıldı,markete gidildi vs vs vs
kahvaltı,
1 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
4 dilim sucuk
az marmelat
biraz kaşar peyniri ve peynir
ara,
elma
öğlen,
bir tabak nohut(baya ağır geldi,bir kase yeterdi aslında)
ara,
ada cayı
akşam;
menemen
çay
1 kk peynir
3 yesil+3 siyah zeytin
alternatif kızartma+cacıktı ama ben böyle yedim![]()
Günaydın kızzzlllaarrrrrrr, bugün kahveler benden
![]()
Günaydınlar 10. zayıflama grubuna :) diyetten beri erkenciyim. o ağırlık gitti. işe hep geç kalırdım eskiden.
cumaya son 1 gün:)
Gunaydin hanimlar
Dunki menumu yazmamisim. Hemen yaziyorum
Sabah: krem beyaz peynir, zeytin ezmesi, yumurta ve domates salatalikli tb ekmegine sandvic yedim.
ogle: yarim kase tarhana corbasi, bir mandalina, 1but(firinda) 1dilim tb ekmegi
aksam: yarim lavasa bir cay kasigi nutella surdum yarim kucuk muz dogradim ustune. Sardim yedim, canim cok tatli istedi
Ustune de bir saat kadar egzersiz yaptim. Mekik, basen ve bacak hareketleri filan. Tam saatini bilmiyorum, bir saati gecmis de olabilirim.
Dünkü menüm:
1 haş yumurta
2 minik domates
1 kk peynir
az sütlü nescafe
ara: yok
Öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
yoğurt
1 dilim k. ekmek
ara: 1 kupa sütle yapılmış kahve
ara: 1 armut +activia
Akşam:
Salata
1 tavuk baget
Su: 1,5 litre
Spor: öğle arasında yarım saat yürüyüş.
Evetİstikararlı üye sayımız azalıyor![]()
Güzel menüselam kızlar :)
sabah: peynirli sandvic
ara elma
öğle: bir tabaj ıspanak yemeği
3 yk makarna yoğurt
ara: leblebi üzüm karışımı+1 ceviz+bir kuru kayısı
supersinSelamlarr.
sabah 15dk leslie ile güne başladım
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 3 cherry, 1 yumurta, 1 bardak süt
arada: 15-20dk belediyenin parktaki aletlerinden çalıştım
öğlen: 1 kase bezelye yemegi, 3 kaşık pilav, azcık salata
ara: 1 bardak süt, 1 amasya elması :)
pc basından kalkınca da 15dk leslie, hemen sıcagı sıcagına 30dk bisiklet( 30-35 arası hızlarda 1. kademede çeviriyorum)
canim inşallah kolay geçecek bugün tartilsaydin keşke yarin firsatin olacak migünaydın hanımlar nasılsınız eski mesajları okudum maşallah herkes sporda
oglumu sormuş kaptan yarın amaliyatımız var dualarınızı beklerim
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum sanırım sıkıntıdan devamlı uykulu ve yorgun haldeyim
Eki Görüntüle 1801538 1bag maydonoz 1limon suyu findik kadar zencefil 1meyve 1lt kaynamis suda 15dk kaynat
olmaz heralde erken çıkcam evden kilo verdigimi hiç sanmıyorumEvethepsi şişko kalacak
Güzel menü
supersin
canim inşallah kolay geçecek bugün tartilsaydin keşke yarin firsatin olacak mi
tavukçu :)
günaydın hanımlar nasılsınız eski mesajları okudum maşallah herkes sporda
oglumu sormuş kaptan yarın amaliyatımız var dualarınızı beklerim
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum sanırım sıkıntıdan devamlı uykulu ve yorgun haldeyim