Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu bi yarisma bunun sorumlulukları var ben seni diskalifiye ediyim sen aramizda devam et yanlis anlama ama bu şekilde her hafta listeyi - te çekmeme izin verememolmaz heralde erken çıkcam evden kilo verdigimi hiç sanmıyorum![]()
Yaptigim cayi yap kesin gider ödemKızlarrrrr, Gömleğime bakınca karnım şişkin görünmüyor ama ben şiş hissediyorum. Regl belirtileri geldi. Bir kaç günlük gecikme ile yarın yada c.tesi olurum artık. Yarın tartının gülmesini çoook istiyorum.![]()
Yaptigim cayi yap kesin gider ödem
sen bilirsin başlayıpta yarım bıraktıgım tekşey bu olcak heralde hayırlısıCanim bu bi yarisma bunun sorumlulukları var ben seni diskalifiye ediyim sen aramizda devam et yanlis anlama ama bu şekilde her hafta listeyi - te çekmeme izin veremem
ömür boyu koruma artık :)
evet anne yemeği bambaşka :) aslında yemeği genelde ben yaparım evde iş bölümü var yemekler bende temizlik annemden :) ütü konusunda eğer bigün evlenirsem annemi çok ararım :)
günaydın tatlımmm :) nasılsın?
KraliceElsa içindeki neşeye dışa vuruyorsun , farkını gösteriyorsun yani :)
günaydın kızlar;
dünkü menüm;
sabah: sandviç (1,5 porsiyon kadar)
öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt
ara: 1 bardak çorba ( çabuk çorbaları normalde hiç tavsiye etmesemde içmiş bulundum, tadı fln da çok kötü bidaha içmem )
akşam: kuru fasulye, yoğurt
kızlar gece midem çok kötüydü. dün normalde 9 da uyudum ama 12 den sonra hep yarım yamalak uyuduk mideme bıçak gibi bişi saplanmış gibi ve boğazıma kadar acısı, yanması çıkıyorfasulye midemde gaz yaptı sanırım şu sora salatadan, çaydan, kahveden, baharattan uzak durmam lazım
![]()
Gunaydin hanimlar
Dunki menumu yazmamisim. Hemen yaziyorum
Sabah: krem beyaz peynir, zeytin ezmesi, yumurta ve domates salatalikli tb ekmegine sandvic yedim.
ogle: yarim kase tarhana corbasi, bir mandalina, 1but(firinda) 1dilim tb ekmegi
aksam: yarim lavasa bir cay kasigi nutella surdum yarim kucuk muz dogradim ustune. Sardim yedim, canim cok tatli istedi
Ustune de bir saat kadar egzersiz yaptim. Mekik, basen ve bacak hareketleri filan. Tam saatini bilmiyorum, bir saati gecmis de olabilirim.
süper canımmmDünkü menüm:
1 haş yumurta
2 minik domates
1 kk peynir
az sütlü nescafe
ara: yok
Öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
yoğurt
1 dilim k. ekmek
ara: 1 kupa sütle yapılmış kahve
ara: 1 armut +activia
Akşam:
Salata
1 tavuk baget
Su: 1,5 litre
Spor: öğle arasında yarım saat yürüyüş.
günaydın hanımlar nasılsınız eski mesajları okudum maşallah herkes sporda
oglumu sormuş kaptan yarın amaliyatımız var dualarınızı beklerim
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum sanırım sıkıntıdan devamlı uykulu ve yorgun haldeyim
Eki Görüntüle 1801538 1bag maydonoz 1limon suyu findik kadar zencefil 1meyve 1lt kaynamis suda 15dk kaynat
Kızlarrrrr, Gömleğime bakınca karnım şişkin görünmüyor ama ben şiş hissediyorum. Regl belirtileri geldi. Bir kaç günlük gecikme ile yarın yada c.tesi olurum artık. Yarın tartının gülmesini çoook istiyorum.![]()
Zayıflama kampı mı yapsak napsak bilemedim yaa.
2 hafta kendimizi ormana atalım. Doğal yaşamda sağlam kilo veririz![]()
teşekkürler canım midem dışımda iyi sayılırım bendeiyiyim tatlımmm çok sağoll. sen nasılsın?????
geçmiş olsun canımmm.
akşam pek olmamış canımm, ama sporun gayet iyi
süper canımmm
Allah yardımcınız olsun canımmm. şimdiden gelmiş geçmiş olsun inşaallahh
ohhh missss
kaptanın dediği gibi ödem attırıcı şeyler iç canım bugün bol bol,
dikkat et tatlım kendine, maden suyuna limon sıkıp içersen belki biraz rahatlatır.teşekkürler canım midem dışımda iyi sayılırım bende
Limon zaten katiyorsun yeşil elma varsa oda olur zencefili küçük küçük dlmledim toz zencefil de oluyor ama tabi tazesi daha iyi yazmamisim çubuk tarcinda varKaptan o zencefil rendeleniyor mu?
Migrosta görmüştüm. Şimdi gidip alayım öğleden sonra akşam içerim. Hangi meyveyle yapayım?
Portakal limon ?
Evet diş hekimiyim:)canım senin mesleğin ne,sağlık sektöründesin sanırım.
Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüşömür boyu koruma artık :)
evet anne yemeği bambaşka :) aslında yemeği genelde ben yaparım evde iş bölümü var yemekler bende temizlik annemden :) ütü konusunda eğer bigün evlenirsem annemi çok ararım :)
Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsungünaydın kızlar;
dünkü menüm;
öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt
ara: 1 bardak çorba ( çabuk çorbaları normalde hiç tavsiye etmesemde içmiş bulundum, tadı fln da çok kötü bidaha içmem )
kızlar gece midem çok kötüydü. dün normalde 9 da uyudum ama 12 den sonra hep yarım yamalak uyuduk mideme bıçak gibi bişi saplanmış gibi ve boğazıma kadar acısı, yanması çıkıyorfasulye midemde gaz yaptı sanırım şu sora salatadan, çaydan, kahveden, baharattan uzak durmam lazım
![]()
Çok güzel menü her zamanki gibi()Dünkü menüm:
1 haş yumurta
2 minik domates
1 kk peynir
az sütlü nescafe
Öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
yoğurt
1 dilim k. ekmek
Akşam:
Salata
1 tavuk baget
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.günaydın hanımlar nasılsınız eski mesajları okudum maşallah herkes sporda
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum sanırım sıkıntıdan devamlı uykulu ve yorgun haldeyim
Gülecek inşallah :)))))Kızlarrrrr, Gömleğime bakınca karnım şişkin görünmüyor ama ben şiş hissediyorum. Regl belirtileri geldi. Bir kaç günlük gecikme ile yarın yada c.tesi olurum artık. Yarın tartının gülmesini çoook istiyorum.![]()
Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.eeee ne var ne yok bakayımmmmm??? dün odamız geldiiiiiiama çok fena kokuyor, 2-3 hafta havalansa anca çıkar kokusu
ondan sonra yıkayıp yerleştirme işine girişirim.
bugün sabah erken kalktım saat 5'te sonra 8 gibi kahvaltı yaptım. sonra uyumuşum 2-3 saat daha. sonra kalktım yürüyüş yaptım 1 saat kadar. az önce eve geldim.
Dikkat etmediğini söylüyorsun aramizda diğerine devam edebilirsin ama bu şekilde listede olmaz canimsen bilirsin başlayıpta yarım bıraktıgım tekşey bu olcak heralde hayırlısı
ilk basta kotu kokuyor evet canim bol bol havalandireeee ne var ne yok bakayımmmmm??? dün odamız geldiiiiiiama çok fena kokuyor, 2-3 hafta havalansa anca çıkar kokusu
bugün sabah erken kalktım saat 5'te sonra 8 gibi kahvaltı yaptım. sonra uyumuşum 2-3 saat daha. sonra kalktım yürüyüş yaptım 1 saat kadar. az önce eve geldim.
Limon zaten katiyorsun yeşil elma varsa oda olur zencefili küçük küçük dlmledim toz zencefil de oluyor ama tabi tazesi daha iyi yazmamisim çubuk tarcinda var
Evet diş hekimiyim:)canım senin mesleğin ne,sağlık sektöründesin sanırım.
Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüşömür boyu koruma artık :)
Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsungünaydın kızlar;
dünkü menüm;
![]()
Çok güzel menü her zamanki gibi()Dünkü menüm:
1 haş yumurta
2 minik domates
1 kk peynir
az sütlü nescafe
Öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
yoğurt
1 dilim k. ekmek
Akşam:
Salata
1 tavuk baget
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.günaydın hanımlar nasılsınız eski mesajları okudum maşallah herkes sporda
Gülecek inşallah :)))))Kızlarrrrr, Gömleğime bakınca karnım şişkin görünmüyor ama ben şiş hissediyorum. Regl belirtileri geldi. Bir kaç günlük gecikme ile yarın yada c.tesi olurum artık. Yarın tartının gülmesini çoook istiyorum.![]()
Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.eeee ne var ne yok bakayımmmmm??? dün odamız geldiiiiiiama çok fena kokuyor, 2-3 hafta havalansa anca çıkar kokusu
Benimjide tarcinsiz oldu simdi atacagim içineKaptan bu seferlik limonsuz tarcınsız oldu ama böyleyken sevdim
1 portakalın ceyreği fındık kadar zencefili doğrayıp yaptım:)
iyiyim tatlımmm çok sağoll. sen nasılsın?????
geçmiş olsun canımmm.
akşam pek olmamış canımm, ama sporun gayet iyi
süper canımmm
Allah yardımcınız olsun canımmm. şimdiden gelmiş geçmiş olsun inşaallahh
ohhh missss
kaptanın dediği gibi ödem attırıcı şeyler iç canım bugün bol bol,
eeee ne var ne yok bakayımmmmm??? dün odamız geldiiiiiiama çok fena kokuyor, 2-3 hafta havalansa anca çıkar kokusu
Evet diş hekimiyim:)
Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüş
Anneyle yaşamak da ayrı bi güzellik, iş bölümü yapmanız çok güzel :) benim bazı tanıdıklarım var çslıştığı için herşeyi anneden bekliyor ama bence sizinki daha güzel :))))
Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsun
Çok güzel menü her zamanki gibi()
Akşam çok az yemişsin, bari iki tane but yeseydin; karnın doydu mu?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.
Gülecek inşallah :)))))
Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.
Benimjide tarcinsiz oldu simdi atacagim içineyarisi bitti zaten
Evet diş hekimiyim:)
Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüş
Anneyle yaşamak da ayrı bi güzellik, iş bölümü yapmanız çok güzel :) benim bazı tanıdıklarım var çslıştığı için herşeyi anneden bekliyor ama bence sizinki daha güzel :))))
Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsun
Çok güzel menü her zamanki gibi()
Akşam çok az yemişsin, bari iki tane but yeseydin; karnın doydu mu?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.
Gülecek inşallah :)))))
Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.
Dikkat etmediğini söylüyorsun aramizda diğerine devam edebilirsin ama bu şekilde listede olmaz canim
ilk basta kotu kokuyor evet canim bol bol havalandir
Ben burda olmaya çalışıyorum, internet fitil etti beni; lodos da olunca hepten gitti. Sayfa üç saatte açılıyor, yazdıklarım gidiyor biyerlere ama yine de buradayım :))Kızlarrrrrrrrrr neredesiniz![]()