- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- 53
olur olur, bırakırsın umarım.. Ne dükkanı canım, çalışıyor musun ?
evet , nalbur dükkanın da çalışıyorum , hem satış hem muhasebe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur olur, bırakırsın umarım.. Ne dükkanı canım, çalışıyor musun ?
bende bırakmadan önce 2 pakete yakın içiyordum hiç bırakamam derdim bugün tam iki yıl oldu çok şükür kurtuldum![]()
sabah: 1 haşalanmış yumurta + 1 dilim peynir
1 çavdarlı ekmek + 2 zeytin + yeşil çay
ara. süt
öğle : 1 kepçe mercimek çorbası + 2 tavuk nagıt
ara . 3 çilek + 1 avuç erik + bi lokma muz
ara: 10 leblebi + 1 gün kurusu + 1 ceviz
akşam : hamsi+ salata + 1 dilim çavdarlı ekmek
ara: leblebi + kuru üzüm (1 avuç )
1 saat yürüyüş+ 3 lt su
Hamileyken arada bir sadece 1 fırt sigara içerdim ve tabii sonra müthiş bir pişmanlıkHatta doğum yapacağım hastanede balkonlu oda olmasını istemiştim, bir doğurayım, hemen sigara içicem derdim...
Amaaaaa, Ezoşu kucağıma alınca, beni sigara içerken göreceğimi düşündüm, o kokuya alışacaktı... Ve o gün bir daha içmemeye karar verdim..
Yaklaşık 1,5 yıl kahve ve çayı da bıraktımAma artık tamamen bitti isteğim, kahve , çay, alkol, artık sigarayla butunleştirmiyorum..
![]()
Pıhtı rahimdemi tüplerde mi canım bunun için ilaç verdiler mi benimde dusugumde çok parça kalmıştı 1.5 saatlik bir kürtaj gecmemistim geçmiş olsun tekrarIlk dís gebelik
Dís gebelik dusugu olmus ama kan pihtisi varmis
Kaybolmuyor
40 gundur agri kanama
Daha onceki dusuk normal olmustu.
Hey yarabbim nasıl bir bağımlılık ama vazgecmen super hiç bırakmayan ve emziren insanlar tanıyorum ve kesinlikle kötü anneler sen benim bebeğimi daha mı çok dusuneceksin diyorlar ya evet ben ilaç icmiyorum kalıntısı süte geçer diye sen zehir iciyorsun kötü annesinin işteHamileyken arada bir sadece 1 fırt sigara içerdim ve tabii sonra müthiş bir pişmanlıkHatta doğum yapacağım hastanede balkonlu oda olmasını istemiştim, bir doğurayım, hemen sigara içicem derdim...
Amaaaaa, Ezoşu kucağıma alınca, beni sigara içerken göreceğimi düşündüm, o kokuya alışacaktı... Ve o gün bir daha içmemeye karar verdim..
Yaklaşık 1,5 yıl kahve ve çayı da bıraktımAma artık tamamen bitti isteğim, kahve , çay, alkol, artık sigarayla butunleştirmiyorum..
![]()
Ohhh bizede gelinşallah daha öncede bırakma çabalarım oldu 2 yada 3 ay sonra tekrar başladım , insallah son olur
birde dükkanda temizlik yaptım, azıcık spor yapmış gibi oldu ama azıcık![]()
gider gitmez hemen yumurta hasla yemeği hazırlarken ye böylece saldırma başka seylereya kızlar şu anda deli gibi açım, yanımda yiyecek hiçbirşey de kalmamış.. Eve gitmeyi iple çekiyorum..
akşama yemeğim de yok, pöööffff
Sabah kahvaltisi
Sekersiz sutlu chai latte (45 cal)
Oglen :
2 corba kasigi esmer pirincli bol sebzeli pilav
Izgara tavuk yaklasik 70gr
Yogurt
Ara ogun
Yesil cay
Aksam icin
6 yk ispanak
Yogurt
Coban salata
Spor yapamiyorum , harékette edemiyorum
Bir sure boyle idare edecegim sporsuz hareketsiz
Cok Fazla yiyemiyorum
Siskinlik olunca sanci da oluyor
Hala dís gebelikle ilgili takipteyim
Hayirlisiyla atlatirim umarim
Ilk dís gebelik
Kaybolmuyor
40 gundur agri kanama
offf evet yaaaaa, o ortalamaları nasıl yapıyolar yaaaaKızlar ilk üçe giremddim ama sorun değil haftaya gideriz önemli olan azminiz ve katiliminizdi oda süper gidiyormasalimsii Neredesin kız
Basit herkes kilo veriyor ee malum yazda geliyorofff evet yaaaaa, o ortalamaları nasıl yapıyolar yaaaa![]()
Pıhtı rahimdemi tüplerde mi canım bunun için ilaç verdiler mi benimde dusugumde çok parça kalmıştı 1.5 saatlik bir kürtaj gecmemistim geçmiş olsun tekrar
Cok sag ol.sabah kahvaltına biraz daha önem ver canımm, günün diğer kalanları gayet iyi. vücudunun şu aşamada iyi beslenmeye ihtiyacı var ki toparlanmana iyi gelir.
oyyy oyyy çok geçmiş olsun canımmm, Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallaahhh. 2 tane peş peşe düşüğün sebebi neymiş ki???
Canım saçmalık ya tüp neden alınsın 6 kere dış gebelik geçirmiş firmam vardı benim sonunda tüp alışkanlık yaptı diye alıp tup bebekle rahime yerleştirdiler ama pıhtı için tüp alınmaz onun ilacı var atabilmen için bence başka dra git basit bir iş değil buTup ile rahim arasindaymis
Rahim temiz
Ilac sadece agri kesici verdiler
Simdi 2 hafta daha beklenecekmis pihti kaybolmazsa tup alinacakmis
Neden oldu anlamadim burada da cok zor teshis koydular zaten
Dis gebelik ama Ben cok erken farkettim
Genede tupun alinmasi garip geliyor
Hayirlisi
Tesekkurler
Ilk dís gebelik
Kaybolmuyor
40 gundur agri kanama
teşekkür ederim canımwaaoowww süpersinnnn vallahi tebriklerrr
çok güzel menü canımm, tebrikler
huhuvvvv süpersinnnn yaaaa ayakta alkışlıyorum seni, bende arada hala içiyorum ve acayip pişmanlık duyuyorum, sanki sigaraya aşeriyorum resmen nefsimle mücadele ediyorum. ama dua edinde tamamen bırakayımmm![]()
Canım saçmalık ya tüp neden alınsın 6 kere dış gebelik geçirmiş firmam vardı benim sonunda tüp alışkanlık yaptı diye alıp tup bebekle rahime yerleştirdiler ama pıhtı için tüp alınmaz onun ilacı var atabilmen için bence başka dra git basit bir iş değil bu
Banada çocuğun olmaz tüp bebek demişti bi hastane ama diğerinde herşey normal çıktı
Yani bence araştır sonuçlarını turkiyedeki drlara whatsapptan atabilirsin mesela Dr Kaan kocatepeye sor kesinlikle mail at sitesine yaz randevu için ara mutlaka araştır canımIste Bende bunu merak ediyorum
Igne ve ilac varmis
Ama Ben ispanyadayim ve burada her sey cok farkli
2 hastaneye bir klinige gittim
Ayni seyi soylediler
Biraz daha bekleyecegim O duruma gelirse
Turkiyeye giderim artik ne yapayim
Yani bence araştır sonuçlarını turkiyedeki drlara whatsapptan atabilirsin mesela Dr Kaan kocatepeye sor kesinlikle mail at sitesine yaz randevu için ara mutlaka araştır canım
Benim kızda 4,5 aylık dışarda duruyor evde durmaz hep huysuz sürekli kucak istiyor dışarının nasıl bir etkisi varsa artık..Biz de parka geldik şimdi salıncak sallarken yazıyorumbenim küçük dışarı giysilerini bulup diydiy diydiy ( giydir) diyo. Bütün gün parkta dursak hayır demez
![]()
İnşallah canımsonuclari ailemede yolladim zaten cunku tup alinabilir diye endiselendim
verdiginiz isme hemen bakiyorum
tesekkur ederim @katre-i dem
insallah iyi bir sey cikar
Dur dur sen biraz büyüyünce gör şimdi çıkmak istiyor sadece bide yürümek yürürken elini tutturmaz top oynar vsBenim kızda 4,5 aylık dışarda duruyor evde durmaz hep huysuz sürekli kucak istiyor dışarının nasıl bir etkisi varsa artık..