Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sonunda okudum bugün yedikleri sabah
09.00-1 haşlanmış yumurta, 2kk peynir,9zeytin,1 salatalık 1 şu bardağı yarım limon sıktığım sıcak su
12.00-tekrar bulgur ve fasülyeyi
16.00-1 elma 1 muz
18.00-4yk kırmızı biberli Mantarlı et sote ,6-7 çatal erişte,2-3 çatal salata
21.00-1 kupa sütlü kahve (bunada kötü alıştım yorgunluğunu alsın uykum kaçsn diye içiyorum)
12 bardağın üstünde şu,1 saat yürüyüş yarın sabahtan misafirlikteyim ne varsa onu yiyeceğim artık yarın yazarım :)

sonuclari ailemede yolladim zaten cunku tup alinabilir diye endiselendim
verdiginiz isme hemen bakiyorum
tesekkur ederim @katre-i dem
insallah iyi bir sey cikar
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. Tüplerin alınması bana da çok mantıksız geldi, ilaç tedavisi denenir önce benim bildiğim. Türkiye bu konuda daha ileri gerekirse burda tedavi olursun.

Benim kızda 4,5 aylık dışarda duruyor evde durmaz hep huysuz sürekli kucak istiyor dışarının nasıl bir etkisi varsa artık..
Seninki daha küçükmüş, bi de büyüsün o Zaman gör:)))

Valla mı ay bu kız süründür beni:KK17: 2ay günde en fazla 2 uyuttu şimdide bişeye elletmiyor canım
Benim büyük kızım da çok cadıydı hiç uyumazdı çok çektim ondan, küçüğüm uslu Allahtan yoksa iki çocukla Nasıl yapardım bilmiyorum:)

09.00-1 haşlanmış yumurta, 2kk peynir,9zeytin,1 salatalık 1 şu bardağı yarım limon sıktığım sıcak su
16.00-1 elma 1 muz
21.00-1 kupa sütlü kahve (bunada kötü alıştım yorgunluğunu alsın uykum kaçsn diye içiyorum)
12 bardağın üstünde şu,1 saat yürüyüş yarın sabahtan misafirlikteyim ne varsa onu yiyeceğim artık yarın yazarım :)
Menün güzel bence hatta kalorisi biraz az gibi geldi. Emziriyorsan biraz daha çok yiyebilirsin bence, bebeğin daha küçükmüş sütün azalmasın sonra. 1500-1600 kalori alsan iyi olur.
masalimsii masalimsii naptın, annen Nasıl oldu? Merak ettim

Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 6 zeytin, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 ceviz, 2 hurma
Öğlen: 1 tabak Ispanak , 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna, salata
Ara: 1 dlm kek
Akşam: 5 kaşık nohut yemeği, 1 tabak kabak yemeği, ayran
Ara: 1 hurma

Şimdiye kadarki menümü bende paylaşıyorum
Sabah kahvaltısı
Latte

Öğlen
Barbekü kuzu Eti (125 gram)
Çoban salata
Yarım dilim buğday ekmeği

Ara öğün
Espresso

Kızlar kahve tüketimini azaltamıyorum
Şekersiz içiyorum zaten
Süt koyacaksamda hep yarım yağlı

Akşama ne yiyeceğimi planlamadım daha
Ama ispanyada akşam yemeğini çok geç yiyorlar
Artık ben 1-2 saat daha erken yiyeceğim
Buradakiler alışmış geç yemeye ama saat dokuzda onda yenildiği içinde kilo alıyorum sanırım

Hakikaten çok geç yeniyormus. Sen en geç 7-7.30 ta ye Canim çok gece birakma. Acikirsan yoğurt falan yersin
Şimdiye kadarki menümü bende paylaşıyorum
Sabah kahvaltısı
Latte

Öğlen
Barbekü kuzu Eti (125 gram)
Çoban salata
Yarım dilim buğday ekmeği

Ara öğün
Espresso

Kızlar kahve tüketimini azaltamıyorum
Şekersiz içiyorum zaten
Süt koyacaksamda hep yarım yağlı

Akşama ne yiyeceğimi planlamadım daha
Ama ispanyada akşam yemeğini çok geç yiyorlar
Artık ben 1-2 saat daha erken yiyeceğim
Buradakiler alışmış geç yemeye ama saat dokuzda onda yenildiği içinde kilo alıyorum sanırım

16.00-1 elma 1 muz
Gayet güzel
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. Tüplerin alınması bana da çok mantıksız geldi, ilaç tedavisi denenir önce benim bildiğim. Türkiye bu konuda daha ileri gerekirse burda tedavi olursun.

Seninki daha küçükmüş, bi de büyüsün o Zaman gör:)))

Benim büyük kızım da çok cadıydı hiç uyumazdı çok çektim ondan, küçüğüm uslu Allahtan yoksa iki çocukla Nasıl yapardım bilmiyorum:)

Menün güzel bence hatta kalorisi biraz az gibi geldi. Emziriyorsan biraz daha çok yiyebilirsin bence, bebeğin daha küçükmüş sütün azalmasın sonra. 1500-1600 kalori alsan iyi olur.
masalimsii masalimsii naptın, annen Nasıl oldu? Merak ettim
İnşallah iyidir
Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 6 zeytin, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 ceviz, 2 hurma
Öğlen: 1 tabak Ispanak , 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna, salata
Ara: 1 dlm kek
Akşam: 5 kaşık nohut yemeği, 1 tabak kabak yemeği, ayran
Ara: 1 hurma
Korumaya gore gayet iyi
günaydın kızlar :KK3:
dünkü menü
sabah
1 simit az peynir
öğle
1 porsiyon sebzeli tavuk 1 dilim kepek ekmeği
ara
türk kahvesi, iki küçük lokum
akşam
1 tabak ıspanak yemeği

2,5 lt su, spor yok
güzel sporda görelim ama

Slm kızlar biraz önce KV aradı biraz erken gelir misin dedi o_O eşim sen bilirsin ama özledim diyor o sonradan gelecek bende jv kırmak istemiyorum o öyle çok şey istemez kırk yılda birşey rica etti :KK64: şimdi bilet baktım çarşamba için :KK33: oy çok katarsizim

Back
X