Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[QUOTE="KraliceElsa, post:

Seninki daha küçükmüş, bi de büyüsün o Zaman gör:)))
Aaah eskiden dense önemsemezdim çocuk büyütmek zor ve sorumluluk isteyen bişeymiş başlarda (doğadan önce) hiç bilmezdim :)

Benim büyük kızım da çok cadıydı hiç uyumazdı çok çektim ondan, küçüğüm uslu Allahtan yoksa iki çocukla Nasıl yapardım bilmiyorum:)
Evet benim kız çok zor kuzenleriylen kıyaslayınca falan yok böyle bir bebek dedirtiyor canım..iyiki küçüğün uslu Allah yardımcımız olsun.

Menün güzel bence hatta kalorisi biraz az gibi geldi. Emziriyorsan biraz daha çok yiyebilirsin bence, bebeğin daha küçükmüş sütün azalmasın sonra. 1500-1600 kalori alsan iyi olur.
tam ayarlıyamıyorum kalori hesabını canım zamanla da iyi olurum.haklısın canım dün sütü biraz azdı
masalimsii masalimsii naptın, annen Nasıl oldu? Merak ettim[/QUOTE]

Slm kızlar biraz önce KV aradı biraz erken gelir misin dedi o_O eşim sen bilirsin ama özledim diyor o sonradan gelecek bende jv kırmak istemiyorum o öyle çok şey istemez kırk yılda birşey rica etti :KK64: şimdi bilet baktım çarşamba için :KK33: oy çok katarsizim

Iyi vakit gecireceksen git bence
Zaten pek bir sey istemiyormus

Slm kızlar biraz önce KV aradı biraz erken gelir misin dedi o_O eşim sen bilirsin ama özledim diyor o sonradan gelecek bende jv kırmak istemiyorum o öyle çok şey istemez kırk yılda birşey rica etti :KK64: şimdi bilet baktım çarşamba için :KK33: oy çok katarsizim
Sen daha iyi bilirsin canım ama git bence eşinde arkadan hemen gelicek ise

Iyi vakit gecireceksen git bence
Zaten pek bir sey istemiyormus

Sen daha iyi bilirsin canım ama git bence eşinde arkadan hemen gelicek ise
Aslinda yardımcı olmak afinada gidiyor çay sezonu 8 tane işçiye tek başına 3 öğün ayrı ayrı yemek yapacak 10 gün suruyor bütün çayımız birde torunu ozluyorlar
Esim in bu sene izni az 15 gün son turda gelir birlikte döneriz

Aksam yemegim

1 kase salata ( yesillik, peynir , ceviz , 1 dilim Salam , 1 haslanmis yumurta beyazi)
1 bardak Coca Cola Zero
Cilek
yumurtanın neden sadece beyazi
Birde asitli gıda yok canım zero light fark etmez onlar gizli şeker deposu diğerini belki sekteye ugratmaz ama kötü onlar

Iyi geceler kızlar
Bugün ki menüm misafirlikte yaptım
10.00 Kahvaltı 2kk peynir 1 kızarmış yumurta 8-9 zeytin 3 dilim ekmek
13.00 2avuç nohut 4 badem şekeri
18.00 sebze çorbası 2,5 kase kadar
20.00 diyet bisküvi 7 tane ve yarım kupa sütlü kahve
Suyu hesaplamadım 2 yi bulmuştur spor yürüyüş yok

Aslinda yardımcı olmak afinada gidiyor çay sezonu 8 tane işçiye tek başına 3 öğün ayrı ayrı yemek yapacak 10 gün suruyor bütün çayımız birde torunu ozluyorlar
Esim in bu sene izni az 15 gün son turda gelir birlikte döneriz

yumurtanın neden sadece beyazi
Birde asitli gıda yok canım zero light fark etmez onlar gizli şeker deposu diğerini belki sekteye ugratmaz ama kötü onlar
Hmm yardimci olman için çağrıyor ben giderdim gibi ama yine bugün bi düşürdüm

sabah : 1 küçük bazlama 4 dilimli sucuklu omlet+ 5 fırında patates

ara: biraz kuru üzüm + 1 hurma

ara: 10 tane badem

akşam : saç kavurma + 1 dilim ekmek+ 1 ayran

ara: 1 meyve

Spor yapmadım bugün ama sabahtan akşama kadar çarsıdaydım bide Afyon kalesine yürüyerek çıkıp indik spordan daha fazlası oldu çok yorgunum şimdi
Herkese iyi geceler :KK52::KK54:

Iyi geceler kızlar
Bugün ki menüm misafirlikte yaptım
10.00 Kahvaltı 2kk peynir 1 kızarmış yumurta 8-9 zeytin 3 dilim ekmek
13.00 2avuç nohut 4 badem şekeri
18.00 sebze çorbası 2,5 kase kadar
20.00 diyet bisküvi 7 tane ve yarım kupa sütlü kahve
Suyu hesaplamadım 2 yi bulmuştur spor yürüyüş yok
Nohutu kavurdun mu ay çok severim badem şekeri birde diyet bisküvi çok olmuş bakma diyet olduklarına canım kalorisi yuksek

Afiyet olsun hafta sonu menüleri kahvaltılarda hep bi kaçamak
Kolestrol Ve yagdan dolayi
Spor yaptigim zamanda oyle alismisim
Evet birakacagim colayi zaten cok azalttim
Bazen zorlaniyorum
Valla gebelikte karatay yaptım halada günde iki yumurta yerim totaldede ayrı ayrıca kolesterolün süper beyazindaki proteinin etkili olması için sarışın ihtiyacı var bence birlikte ye doğada ne sekildeyse o şekilde tüketmek gerek diye düşünüyorum bir gıda mühendisi olarak ,
Spor yapmadım bugün ama sabahtan akşama kadar çarsıdaydım bide Afyon kalesine yürüyerek çıkıp indik spordan daha fazlası oldu çok yorgunum şimdi
Herkese iyi geceler :KK52::KK54:
iki kez niyetlendim ikisindede kalenin merdivenlerinden şahıslardan dolayı vazgeçtim afyondamisin sen ne güzel afyonda okudum uniyi ben de

Selamlar herkeseee :KK52:ben bugun kendimi cok yorgun hissediyorum. Dun esim gorumcem pazara gittik. Gorumcem sag olsun her tezgahta durdu. 3-4 saat pazardaydik cok yoruldum. Aksamda arkadaslar geldi. Bende bugun pert haldeyim.:KK51:

Nohutu kavurdun mu ay çok severim badem şekeri birde diyet bisküvi çok olmuş bakma diyet olduklarına canım kalorisi yuksek

Afiyet olsun hafta sonu menüleri kahvaltılarda hep bi kaçamak

Valla gebelikte karatay yaptım halada günde iki yumurta yerim totaldede ayrı ayrıca kolesterolün süper beyazindaki proteinin etkili olması için sarışın ihtiyacı var bence birlikte ye doğada ne sekildeyse o şekilde tüketmek gerek diye düşünüyorum bir gıda mühendisi olarak ,
iki kez niyetlendim ikisindede kalenin merdivenlerinden şahıslardan dolayı vazgeçtim afyondamisin sen ne güzel afyonda okudum uniyi ben de
sağol canım evet hep öyle oluyor.ben kahvaltı etmeyi çok seviyorum ama haftaiçi 5 dkda kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum o yğzden haftasonları özenmek kendime farklı birşeyler yapmak istiyorum eğer kaçamağı o zaman yaparsam diğer günler iyi gidiyor yoksa bigün bir patlıyorum ne varsa yiyorum :/

evet canım afyonda çalışıyorum..3 senedir burdayım bende çıkmam diye düşünüyordum gözümü çok korkutmuşlardı ama keşke çıksaymışssın çokta zor değilmiş çıkmak yoruyor ama olcak o kadar ;) sen kaç yıllarında burdaydın canım

Günaydın iyi pazarlar kuzeyi uyuttum 3 mile leslie yapiyom sonrada o kalkınca doyurup dışarı çıkacağız bugün dede anneanne ziyaret günü :)

günaydın :KK3:

Heyyy kaldırın totolari 3 mile bitti bile siz hala tikiniyonuz mu bakiyim :confused:

bende pazar kahvaltısı yaptım biraz tıkındım galiba :D

Selamlar herkeseee :KK52:ben bugun kendimi cok yorgun hissediyorum. Dun esim gorumcem pazara gittik. Gorumcem sag olsun her tezgahta durdu. 3-4 saat pazardaydik cok yoruldum. Aksamda arkadaslar geldi. Bende bugun pert haldeyim.:KK51:

selamm:21: bende çok yoruldum dün pert olmuş halde oturuyorum şimdi ;)

sabah : 6 küçük mücver + domates salatalık

ara: 1 hurma + türk kahvesi

şiimdilik böyle başka kaçamak yok artık akşamda hafif bir yemekle geçirmeyi düşünüyorum

Dünkü menüm;
Kahvalti; 1 haslanmis yumurta, domates salata yeşillik, 3 dilim peynir, 8-10 tane patates kizartmasi, bal, biraz reçel, 3 dilim ekmek( esimle disarda yaptik kahvaltiyi kahvalti tabagi istemiştir)

Ara; türk kahvesi ve 2 parca çikolata

Aksam, et döner, salata, ayran, yarim lavaş

Ara, cay, 2 çatal pasta, 3 çilek çeyrek muz

Su;2-2.5 lt

Spor; yaklasik 4 saat yuruyus

de

Çok haklısın her şeyden az az yemek lazım.
Yarın işe de başlıyorum biraz hareket etme imkanım olur belki
Ama bu hafta iyi bir kilo kaybı bekliyorum :)
Bakalım

Back
X