Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlarr, bende kahvaltımı yaptım.

tb ekmeğine süzme peynir, yarım sivri biber, yarım domates, 3 tane zeytin koydum mis gibi sandviç oldum kocaman tok hissediyorum :))

bu arada spor yapmaya başladıktan sonra kendime güvenim daha çok geldi sanki, 10 dakika sürüyor egzersizlerim ama o kadar iyi geliyor ki sizde yapın üşenmeyin kalkın yürüyün sonrada egzersiz yapın ve mutlu olun :KK66:) çünkü eskiden bacağımdan basenlerime geçmeyen pantalonların şimdi bol gelmesi daracık kotlara sığabilmek çok güzel bi duygu bunun için vazgeçmeyin direnin ve yenin kiloları :)

not : haftasonu ilk defa yırtık dar paça kot giydim , zayıfken sevmezdim ama şimdi sadece dizleri yırtıklar çok hoşuma gidiyordu ve hayallerime kavuştum, pes etmeyin sizde hayallerinize kavuşun :)))
Senin adına sevindim motive edici yazın için teşekkürler buğün baya moralim kötüydü böyle yazılar okumak İyi geliyor

Bir de spora gidiyorsan hafif ağırlık çalışmaya başlasana
Çok ağır değil
1-2 kilo ile.
İlk başladığımda 3-5 kilo gidene kadar kardiyo, sonra takviye work out programım var ama geri alınca yapılan ağırlıkların bir anlamı olmuyor. Bu kiloyla ağırlık çalışırsan bir anlamı olmaz dedi spor hocası, kardiyo ve diyetle hızlı veriyorum.
Çok öfkeliyim kendime çok.

İlk başladığımda 3-5 kilo gidene kadar kardiyo, sonra takviye work out programım var ama geri alınca yapılan ağırlıkların bir anlamı olmuyor. Bu kiloyla ağırlık çalışırsan bir anlamı olmaz dedi spor hocası, kardiyo ve diyetle hızlı veriyorum.
Çok öfkeliyim kendime çok.

Yanlış.
Çok ağır çalışırsan vücudun kalın olur.
Burası doğru
Yani bu kilonla mesela ağır çalışırsan 5-10 kg olmaz
İncelmezsin çok çünkü kas ağırlığın artar
Ben az kilo ile başla diyorum
Mesela 1kg.
Ya da boşa al aletleri
1 tur 10 kez.
Tam 3 yıl spor yaptım ben
Spor hocaları en yakın arkadaşlarımdı şansıma
Çok şey öğrendim.
Dediğimi dene
Faydasını göreceksin.
Ve denge hareketleri var
Denge hareketleri de yaptırsınlar sana
Dirsek için bacak için.
Yine de sen bilirsin
Israr etmekte istemem dediğim doğru diye.

Merhaba canim aramiza hosgeldinnn oncelkle sunu soylemeliyim yazin cumlelerin ne kadar duzgun edebiyat felan okuyor olabilirmisin
Canim kendini hic uzme sen farkindalik kazanmis birisin bence ve

Amin ins ayy canim krem felan kullniyomsn:) bepanthol kullanıyordum oda kızma iyi gelmiyordu sürekli pişik ti doktor ağrı kesici merhem falan vermişti başka bir merhem in yanına onu sürdüm en son saf zeytin yağı bulduk en iyisi bizim için saf zentinyağı oldu

Afiyet olsunnn

Coom gecmis olsun canim simdi naslsn[/QUOTE]

Hoşgeldin canimm. Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Oo afiyet olsun. Taze fasulye sezonu açıldı hadi hayırlısı.

Çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatırsıb inşallah.

Oo harika. Şimdiden iyi yolculuklar kaptan.
anamm bir köfteyle doyulmaz ki. Aç kalmazsın inşallah sonra gözün dönmesin.

Çook geçmiş olsun canım ya.

Ayyy ne tatli gelinsin kiz sen git git olsun bi de cagrms kizzz bizde kayinvalide olcazzzz:)

Cok dogru gida muhendisim:)guzel bi bilgi daha kazandim:)

Bence cezalik hicbisey yokki:)

Merhaba canim aramiza hosgeldinnn oncelkle sunu soylemeliyim yazin cumlelerin ne kadar duzgun edebiyat felan okuyor olabilirmisin
Canim kendini hic uzme sen farkindalik kazanmis birisin bence ve bu yola da girmissin artik tek yapman gereken kacsmsklarfan olabildigince uzak durmak bi ogundeki hatanla pes etmemek sporda yapiyormussun ohh misss:)

Amin ins ayy canim krem felan kullniyomsn:)

Afiyet olsunnn

Coom gecmis olsun canim simdi naslsn

Herkese çok teşekkür ediyorum.Çarşamba kontrolüm var alçı çıkacak mı yoksa kalacak mı karar verilecek.

Çok güzel
Eki Görüntüle 1816376 akşam yemeği de yendi çay keyfi
Çok mutsuzum, şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Spora bu sabah gittim dersimi ekip, sırf merakımdan tartılabilmek için. Mart başında başladığımda 107 kiloydum, bugün tam 106 kilo çıktım ! Hiçbir şey değişmemiş !
3 hafta boyunca fazlaca yediğim için yaptığım sporla korumuşum sadece. Bunu iyi bildiğim halde yine de bu kadar yüksek çıkacağımı tahmin etmemiştim.
Ağlamaktan başım çatladı, bugün tek bir lokma bile yemedim, su içtim sadece tüm gün bir şey yemedim. Sofraya oturduğum an ağzıma atamadım ağlamaktan, tüm yemekleri alıp çöpe döktüm.
Sade marul yemeyi bile haketmiyorum, bu pazar babam gelecek ve beni böyle görünce tüm günümü zehir edip geri gidecek şimdi 1.5 ayda vermiştir biraz diyordur, açlıktan ölene kadar kendimi koltuğa zincirlemek istiyorum, çok mutsuzum.
Ben bu zindandan nasıl çıkacağım Allahım, kendi vücuduma hapsoldum ağlamaktan gözümü hissetmiyorum.
O hırsla 40 dk hızlı tempo koşu bandı ve 20 dk 3.seviye uzay bisikleti yaptım toplam 1 saat, duş almak bile istemiyorum yok olmak istiyorum.
Canım sporun başlarda kilo yaptığını duymuştum sonradan gidiyor kilolar üzme kendini bu kadar sabırlı ol. Allah hepimize kolaylık versin

İyi geceler kızlar öğünler im
09.00 1 yumurta 1 gözleme
11.00 yulaf bisküvi (hepsini yedim)
13.00 bi kase puding
17.00 kahve bisküvi
1 saat yürüyüş 2,5 litre su :(( yemek yapamadım bebek ve ev işinden fırsat olmadı

Kızlar 1 senedeki değişim budur . Sizce değmez mi diyet ve spor yapmaya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 53
Ahh bende sıkılaşmak istiyorum Tebrik ediyorum diyetinin bozmamışsın canım. ne zaman dan beri diyet yapıyorsun?

1 mayısta başladım canım ve iyiki başlamışım, pes etmemişim.

Senin adına sevindim motive edici yazın için teşekkürler buğün baya moralim kötüydü böyle yazılar okumak İyi geliyor

oku canım bol bol başarı hikayesi oku ben öyle yapıyordum çok motive oluyordum.

kızlar günaydın..

dünkü menüm;

sabah: sandviç

öğlen: yayla çorbası, 5 tane köfte, pilakili salata, yoğurt

ara: 2 tane saray helvası (pişmaniye türü şeylere zaafım var)

akşam: 1,5 kepçe kuru fasulye, yoğurt

ve akşam hasta olduğum halde sporumu yaptım, şu sıra deli gibi egzersiz yapasım geliyor ve max 20 dk sürüyor hareketler.
dün sinüzitim tetiklenmişti çok fena, akşam 6 da ilaç içtim ilaçta bende çok uyku yapıyor 7 de uyuyakalmışım sabaha kadar uyumuşum.

13.00 bi kase puding
17.00 kahve bisküvi
1 saat yürüyüş 2,5 litre su :KK43:( yemek yapamadım bebek ve ev işinden fırsat olmadı

çok sağlıksız ve çok düzensiz bi menü canım, ben bu menüyle bir sürü kalori aldığım halde doyduğumu hissetmezdim.

sabah: 1 yumurta, domates, salata, peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmeği, çay
öğlen ve akşam: sebze yemeği, yoğurt yada tavuk veya et, yoğurt, salata olarak tüketirsen ara öğünlerde şekersiz türk kahvesi, tarçınlı meyve, az kuruyemiş yerse aç kalmadan, mutlu bi şekilde zayıflarsın ;)

13.00 bi kase puding
17.00 kahve bisküvi
1 saat yürüyüş 2,5 litre su :KK43:( yemek yapamadım bebek ve ev işinden fırsat olmadı

Ouuuv canim nasil menu buuu, tum bunlarin yerine yumurta haslayip, peynir ekmek yeseydin daha iyiydi. Bir de sen bebek emziriyorsun, cok az bunlar..

Kızlar 1 senedeki değişim budur . Sizce değmez mi diyet ve spor yapmaya
Vu huuuu, fistik gibisiiiin ;)
Kiz poz verirken bacaklarini capraz yapma, masallah gayet guzel bacaklarin var, boyle yapinca carpik curpuk gorunuyor. Hafif yan donunce hem daha ince, hem de daha zarif cikiyor fotolar ;)
Gerci pek ihtiyacin da yok ya , neyyyseeee :KK70::KK70::KK70:

Vu huuuu, fistik gibisiiiin :KK66:
Kiz poz verirken bacaklarini capraz yapma, masallah gayet guzel bacaklarin var, boyle yapinca carpik curpuk gorunuyor. Hafif yan donunce hem daha ince, hem de daha zarif cikiyor fotolar :KK66:
Gerci pek ihtiyacin da yok ya , neyyyseeee :KK70::KK70::KK70:

kız sorma çocukluğumdan beri alışkanlık o ayaklar çapraz, eller belde :D :D bi türlü vazgeçemiyorum o alışkanlıklardan :D :D

Back
X