Çok mutsuzum, şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Spora bu sabah gittim dersimi ekip, sırf merakımdan tartılabilmek için. Mart başında başladığımda 107 kiloydum, bugün tam 106 kilo çıktım ! Hiçbir şey değişmemiş !
3 hafta boyunca fazlaca yediğim için yaptığım sporla korumuşum sadece. Bunu iyi bildiğim halde yine de bu kadar yüksek çıkacağımı tahmin etmemiştim.
Ağlamaktan başım çatladı, bugün tek bir lokma bile yemedim, su içtim sadece tüm gün bir şey yemedim. Sofraya oturduğum an ağzıma atamadım ağlamaktan, tüm yemekleri alıp çöpe döktüm.
Sade marul yemeyi bile haketmiyorum, bu pazar babam gelecek ve beni böyle görünce tüm günümü zehir edip geri gidecek şimdi 1.5 ayda vermiştir biraz diyordur, açlıktan ölene kadar kendimi koltuğa zincirlemek istiyorum, çok mutsuzum.
Ben bu zindandan nasıl çıkacağım Allahım, kendi vücuduma hapsoldum ağlamaktan gözümü hissetmiyorum.
O hırsla 40 dk hızlı tempo koşu bandı ve 20 dk 3.seviye uzay bisikleti yaptım toplam 1 saat, duş almak bile istemiyorum yok olmak istiyorum.