Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benim bugünkü menümün gidişatı;

sabah: börek

öğlen: yarım kase tavuk çorba, tavuk sote, dolu dolu tabak brokoli, yoğurt ( sabahki börekten sonra bulgur pilavı almadım)

akşamda çok büyük ihtimalde kurufasulye, yoğurt olur.

arada kivi yemeyi düşünüyorum :)

kızlar dün giremedim hastayım.
bu sabah 2 dilim tam tahıllı tost ekmeği arasına b.peynir ve ş.siz çay.
arada tuzlu yer fıstığı birkaç avuç tabi kaçırdım biraz biliyorum.
öğlen: kısır ve salata ş.siz çay
ve yanında 4-6 tane ülker kakaolu ikram bisküvi yedim
kızlar adetim yakın ondan canım tatlı bişeyler istiyor
şu dönemi bi atlatsam

Kızlar bu kocaman simit göbeğim gidermi bende kotun üstüne beyaz badi giyip gezermiyim.
tayt giyip üstüne tunik tarzı giymekten bıktım hem daha kilolu gösteriyor sanki.
ağustostu hadef ayım ve 55 kilo
nisan ayı bitti ve ben kilo veremedim önümüzde kaldı 3.5 ay sizce bu 10 kilo 3 ayda gider mi.

şu gece yemek yeme krizlerimi nasıl atlatıcam bilemiyorum sanki yesem de doymuyor gibiyim aslında psikolojik biliyorum ama devamlı bişeyler yemek istiyorum.

Kızlar bu kocaman simit göbeğim gidermi bende kotun üstüne beyaz badi giyip gezermiyim.
tayt giyip üstüne tunik tarzı giymekten bıktım hem daha kilolu gösteriyor sanki.
nisan ayı bitti ve ben kilo veremedim önümüzde kaldı 3.5 ay sizce bu 10 kilo 3 ayda gider mi.

Canim umarim gider.. Bir de soyle dusun, ben aylardir senin simdiki kilona inmek icin cabaliyordum, nihayet basariyorum, simdi hedef arttiriyorum, 10 kg verdim, e dolayisiyla sen de verip, beyaz tisort kot giyebilirsin ;)

Ooo gider tabi canimm 3 ay diyorsun az bi zaman değil. Ben diyete 4 ağustosta baslayip 17 ekimde mezun oldum ve 8.2 kg vermiştim.sende verirsin. Ara ara boyle ataklarin olmasi çok normal ama sakın abur cubur yeme. Bol bol sıvı tuket. Türk kahvesi, limonlu su, maden suyu falan iç karnini sidir. Çok tatil istersen 1 kare bitter çikolata ye yada meyvenin üzerine tarcin serpil ye. Tatlı krizlerini kesiyor. Göbek bölgesi içinde mekik çek mutlaka ve sıkılasmak içinse leslie yapabilirsin haftada 3-4 kez.

şu gece yemek yeme krizlerimi nasıl atlatıcam bilemiyorum sanki yesem de doymuyor gibiyim aslında psikolojik biliyorum ama devamlı bişeyler yemek istiyorum.

Bugün şu ana kadar yediklerim:

Bir avuç leblebi (Kavrulmuş&tuzsuz)
2 yumurtadan yapılmış yağsız omlet -birazı kaldı-
5 zeytin
2 sivri yeşil biber
1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim beyaz peynir
Yarım küçük kase noodle

1 şişe soda içeceğim
Limonlu, pul biberli yağsız yoğurt küründen yiyeceğim yatmadan.

Buzdolabını temizledim, etlerim kokmuş, domateslerim küflenmiş, yemeklerim de şüpheli görünüyordu hepsini attım çöpe :KK43: Aslında zeytinlerimi de atmam lazım onların da tadı gitmeye başlamış.

Bugün bitkisel proteinlerimi yumurta ve yoğurttan alacağım hayvansal protein alamıyorum.

Bir de adet oldum canım tatlı istiyor, biraz bitter çikolatalı litalif tahıl gevreği ve süt döküp yiyeceğim.

Yolculuk yarin demek :))
Dudujan geçmiş olsun :KK43:
Kızlar eksik giderme alışveriş derke ugrayamadim birazdanda güle güle demek için çaya misafirim var inşallah fırsat bulunca yazcam yarın yolcuyum bugünde regl oldum inşallah güzel geçer yolculuk

sabah: 1 yumurtadan peynirli yulaf kepekli omlet yapayım dedim pek beceremedim onun yarısını yedim
1 dilim çavdarlı ekmek + 2 zeytin + 1 dilim peynir
domates salatalık yeşil çay
ara: 1 elma
öğle : ton balıklı sandiviç ( ilk defa yapıcam iki dilim ekmeğin arasına ton balığı+ marul + domates )
ara: 1 hurma+ 1 avuç leblebi

ara: yarım dilim ananas

akşam: 1 tabak yumurtalı ıspanak + yoğurt+ 1 dilim çavdarlı ekmek

ara: 1 activa yoğurt + 10 kuru üzüm

1 saat yürüyüş+ 3 lt su

Back
X