- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu kocaman simit göbeğim gidermi bende kotun üstüne beyaz badi giyip gezermiyim.
tayt giyip üstüne tunik tarzı giymekten bıktım hem daha kilolu gösteriyor sanki.
ağustostu hadef ayım ve 55 kilo
nisan ayı bitti ve ben kilo veremedim önümüzde kaldı 3.5 ay sizce bu 10 kilo 3 ayda gider mi.
Kızlar bu kocaman simit göbeğim gidermi bende kotun üstüne beyaz badi giyip gezermiyim.
tayt giyip üstüne tunik tarzı giymekten bıktım hem daha kilolu gösteriyor sanki.
ağustostu hadef ayım ve 55 kilo
nisan ayı bitti ve ben kilo veremedim önümüzde kaldı 3.5 ay sizce bu 10 kilo 3 ayda gider mi.
şu gece yemek yeme krizlerimi nasıl atlatıcam bilemiyorum sanki yesem de doymuyor gibiyim aslında psikolojik biliyorum ama devamlı bişeyler yemek istiyorum.
Dudujan geçmiş olsun
Kızlar eksik giderme alışveriş derke ugrayamadim birazdanda güle güle demek için çaya misafirim var inşallah fırsat bulunca yazcam yarın yolcuyum bugünde regl oldum inşallah güzel geçer yolculuk
Ne kadar güzel olmuşsunuz. İnşallah ben de böyle olabilirim.Kızlar 1 senedeki değişim budur . Sizce değmez mi diyet ve spor yapmaya
ara: 1 hurma+ 1 avuç leblebisabah: 1 yumurtadan peynirli yulaf kepekli omlet yapayım dedim pek beceremedim onun yarısını yedim
1 dilim çavdarlı ekmek + 2 zeytin + 1 dilim peynir
domates salatalık yeşil çay
ara: 1 elma
öğle : ton balıklı sandiviç ( ilk defa yapıcam iki dilim ekmeğin arasına ton balığı+ marul + domates )
ara: 1 hurma+ 1 avuç leblebi
ara: yarım dilim ananas
akşam: 1 tabak yumurtalı ıspanak + yoğurt+ 1 dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 activa yoğurt + 10 kuru üzüm
1 saat yürüyüş+ 3 lt su
Canım deli gibi bir şeyler yemek istiyor, beni lütfen durdurun![]()
Kavrulmuş tuzsuz leblebi yedim :) Bol su içtim :)Canim ceviz, yoğurt, meyve falan ye. Yada oyalanacak birşeyler bul.
Teşekkür ederim canımGayet güzel canim