Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

harika tespitler.sağolasın..

e o kadar çaya olmaman mümkün degil zaten.bir bardağı bende iki gün etki ediyor..

var mı öyle eşler yahu:KK45:koruma altına alınmalı bence :)

ay evli kızım var deme gezegenim:KK57: bir benimkiler mi bekar yahu:)

Maşallah diyelim canım eşime o zaman :nazar:

dünya tatlısı ikitane kız torunu var cadının rabbim bizlerede nasip etsin inşallah önce sara_28 sara_28 ve Hercai91 Hercai91 güzel evlatlar hayırlı evlatlar inşallah.

Amin canım inşallah çok sağol

Amiiin insallah..

Allah isteyen herkese nasip etsin..

Amin canım sağolasın

Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete

Pamukçum çok güzel görünüyorsun diyete ihtiyacın yok bence :KK39:

Naparsınız güzeller ?:KK68:
Misafirlerim gitti :KK43:.

İyiyim ben canım misafirlerini Allah kavuştursun :KK60:

pamuğum sürekli yapsan belki :110: acıkta genç olacan tabi:KK70:çok hızlı çünkü benimgibi tembel gelin hastalığı olan için müthiş bir spor zati tembelim:KK70::KK70::KK70:

amin amin inşallah oğluma diyom gelinle pazarlık edecem 4 tane doğururum derse evlendirecem:KK70:ee kim bakacak diyo sen bakarsın ozaman ..... yok oğlum diyom bakıcı parası bez parası mama parası benden ben sevmeye gelecem:KK70::KK70::KK70:
ayy tembel gelin hastalıgı mı :)) yaso sen bizi bugün çok güldürdün Allah ta seni güldürsün :)

aslında dağınıklıktan ve tozdan nefret ederim ama gel görki bir okadarda dağınık ve pisim:KK70::KK70:tabi bööyle diyomda işleri yapacak toto yok :sinirli:çoçukluktan beri yap yap yeterrrrrrrrrrrrrr istemiyorum :KK61:
nette haber okudum bikaç gün önce.kadın temizlemekten bıktığı evi yakmış:KK53:valla dedim kesin çözüm :)

Maşallah diyelim canım eşime o zaman :nazar:
diyelim diyelim:nazar: yok öyle daha kalmadı :(

ayy tembel gelin hastalıgı mı :)) yaso sen bizi bugün çok güldürdün Allah ta seni güldürsün :)

nette haber okudum bikaç gün önce.kadın temizlemekten bıktığı evi yakmış:KK53:valla dedim kesin çözüm :)

diyelim diyelim:nazar: yok öyle daha kalmadı :KK43:

Senin eşin destek olmuyomu canım benim :KK39:

harika tespitler.sağolasın..

e o kadar çaya olmaman mümkün degil zaten.bir bardağı bende iki gün etki ediyor..

var mı öyle eşler yahu:KK45:koruma altına alınmalı bence :)

ay evli kızım var deme gezegenim:KK57: bir benimkiler mi bekar yahu:)
2 de torunum var nabeer:KK6:

Ahahahahhh sen cok yaşa emi!
Vaay gezegenim demek öyle hee..olsun erken kalkan yol alırmış bak gencecik anane olmuş:KK68: darısı bizim başımıza yasocan..
Allah hepinize nasip etsin, küçük cimcime bırakmıyor beni, gözünden uyku akıyor, gideceğiz diye zorla gözlerini açıyor

diyelim diyelim:nazar: yok öyle daha kalmadı :KK43:
amin cümlemizi bende içimden aynen şunu geçiriyom yatak odasının camını açıp herşeyi yallah aşşağı atasım var diğer yerler durabilir.:KK70: eşim gelince yatak odasını kesin atacam yenisini alsın yada gömme dolap yaptırsın odaya girdikçe cinnet geçiriyom.:mad:

sabah-öğlen 12.30
4 muffin (2 yumurta,4 küçük ceviz 1,5 yk bulgur, peynir, kabak)
domates biber ve 1 dilim avakadodan salata üzerine zeytinyağ

akşam 18.30
4 yk bol soğanlı kuru fasulye piyazı

1 köfte
3 yk ev yoğurdu
1 küçük kase marul salatası

yatana kadar 2 lt su

aeben aeben moni moni

Son düzenleme:
Back
X