- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
Hgdin bacım allah kavuştursun sağlıkla gitsinler inşallahNaparsınız güzeller ?
Misafirlerim gitti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hgdin bacım allah kavuştursun sağlıkla gitsinler inşallahNaparsınız güzeller ?
Misafirlerim gitti.
harika tespitler.sağolasın..
e o kadar çaya olmaman mümkün degil zaten.bir bardağı bende iki gün etki ediyor..
var mı öyle eşler yahukoruma altına alınmalı bence :)
ay evli kızım var deme gezegenimbir benimkiler mi bekar yahu:)
Amiiin insallah..
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
Naparsınız güzeller ?
Misafirlerim gitti.
ayy tembel gelin hastalıgı mı :)) yaso sen bizi bugün çok güldürdün Allah ta seni güldürsün :)pamuğum sürekli yapsan belkiacıkta genç olacan tabi
çok hızlı çünkü benimgibi tembel gelin hastalığı olan için müthiş bir spor zati tembelim
amin amin inşallah oğluma diyom gelinle pazarlık edecem 4 tane doğururum derse evlendirecemee kim bakacak diyo sen bakarsın ozaman ..... yok oğlum diyom bakıcı parası bez parası mama parası benden ben sevmeye gelecem
![]()
nette haber okudum bikaç gün önce.kadın temizlemekten bıktığı evi yakmışaslında dağınıklıktan ve tozdan nefret ederim ama gel görki bir okadarda dağınık ve pisimtabi bööyle diyomda işleri yapacak toto yok
çoçukluktan beri yap yap yeterrrrrrrrrrrrrr istemiyorum
![]()
diyelim diyelimMaşallah diyelim canım eşime o zaman![]()
Aeben annecigin çok mu uzakta?Naparsınız güzeller ?
Misafirlerim gitti.
ayy tembel gelin hastalıgı mı :)) yaso sen bizi bugün çok güldürdün Allah ta seni güldürsün :)
nette haber okudum bikaç gün önce.kadın temizlemekten bıktığı evi yakmışvalla dedim kesin çözüm :)
diyelim diyelimyok öyle daha kalmadı
![]()
afiyet olsun gezegenim kuzuları öp yerime![]()
2 de torunum var nabeerharika tespitler.sağolasın..
e o kadar çaya olmaman mümkün degil zaten.bir bardağı bende iki gün etki ediyor..
var mı öyle eşler yahukoruma altına alınmalı bence :)
ay evli kızım var deme gezegenimbir benimkiler mi bekar yahu:)
evli kızı var 2denede torun obezim gezegen hızlı 14 yaşında evlenmişenişteyi başkasına kaptırmamk için şimdi duysa allah cezanı vermeye yalanın bata derdi
![]()
Allah hepinize nasip etsin, küçük cimcime bırakmıyor beni, gözünden uyku akıyor, gideceğiz diye zorla gözlerini açıyorAhahahahhh sen cok yaşa emi!
Vaay gezegenim demek öyle hee..olsun erken kalkan yol alırmış bak gencecik anane olmuşdarısı bizim başımıza yasocan..
Son 2 resim harikaBiri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
Ne çabuk, başka şehirden gelip yatılı kalacaklar zannettiydim.Naparsınız güzeller ?
Misafirlerim gitti.
Valla inanasım gelmiyorçok güzel batırıyombigün evin halini çekip atam nasıl yapılıyor görürsünüz
BIRAK DAĞINIK KALSIN
![]()
amin cümlemizi bende içimden aynen şunu geçiriyom yatak odasının camını açıp herşeyi yallah aşşağı atasım var diğer yerler durabilir.ayy tembel gelin hastalıgı mı :)) yaso sen bizi bugün çok güldürdün Allah ta seni güldürsün :)
nette haber okudum bikaç gün önce.kadın temizlemekten bıktığı evi yakmışvalla dedim kesin çözüm :)
diyelim diyelimyok öyle daha kalmadı
![]()
he yakışıklı enişeyi bulunca alamancı kaçırmayım didin demiyaklaştın, 16,5 ta evlendim. 18 de anne oldum
yapalım vallafulyacım istediğimiz kiloya inince simit partisi yapalım bari![]()