- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Popo ne kız gramlar savaşıyor resmenPopo mortimm beni solladin gitti tebrikler ben -200 Gr sadece ama
Geçmiş olsun aebenim erkekler hasta olmasın aman naz niyaz bitmezSağol büşracım
Sabah ameliyat oldu şimdi tabırcu olduk eve geldik . Hamdolsun iyi az nazlıdır kendisi![]()
Oo aylinim cok geçmiş olsun kötü olmus zonklama fena ama tez geçer inşallah islatma fazla canımSoylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii
Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorumIsler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.
Benim bildiğim bütün de yeniyor çiğnemek lazım biraz ama ogutursen hemen tuketmeliymis bozuluyormus omega 3 yağıBen yazdim canim.Ben de yagini iciyorum sabahlari.Ustune de 1/2 lt limonlu su,hic acikmiyorum.Keten tohumunu yogurtla ben de cok seviyorum.Hem yagi,hem de kendisini bir ogun yesem cok mu olur ki.Uzman arkadaslar ne dersiniz?
Bisey daha sorucam.Keten tohumunu orjinal haliyle mi yemek gerekir.Yoksa robottan gecirsek olmaz mi?Ben citir citir yiyemedim,robottan cekip yemistim.Dogrusu ve sagliklisi hangisi sizce?
Liste hayırlı olsun fulyacim daha iyi olacak böyleSorma valla jet hızıyla listeye girdimAllah’ın izniyle güzelce mezun olurum inşallah
![]()
Hemen de Listeyi büyük harflerle gözüme sokuyo yaa tövbe tövbe![]()
Mezuniyetin hayırlı olsun kuzum Şansın bol olsunSaol ablacım benim 7leride gördüm ya![]()
Sagol canım iyiyim çok dolu geçti bu haftasonu teşekkür ederim merak ettigin içinozlemkartal bacım ben seni kaç gündür görmüyom nerdesin hasta falan değilsin demi?