- 18 Mart 2018
- 31.154
- 124.382
- 598
- 50
Evet, sonuna kadar katılıyorum.Allah razi olsun senden canim desteğin için sağol...ben kimseyi kirma niyetinde değilim..burda ben bi görev üstlendim ve bu vazifemide yerine getirmek durumundayim..illaki uyarilar olmali .bazende kizabiliriz bu yüzden kaptan ve yardimcilari var. Ama ne yazzikki yanliş anlaşiliyorum ..insaniz .kötü günlerimiz olur iyi günlerimiz olur. Ama hergün üst üste kaçamak yapip hem kendimize zarar verip hem takimin motivasyonunu düşürmeye hakkimiz yok..hepimizin eşleri evde çocuklari evde istekleri bitmiyo...gözümüzün önünden bütün gün kekler pideler börekler sabah sabah mis gibi kokan taze pişmiş ekmek poğacalar vs...4-5 haftadir bende yaşiyorum bunu...ama seninde dediğin gibi feyzacim..hiç tanimadiğim bir insan yani Apa beye saygisizlik yapmiş olurum adam saatlerdir dil döküyo kendi hayatinda bizlere zamanini ayiriyo. hem irademe yenik düşmüş olurum...biz okadar zayif olamayiz..o bikaç parça lokmaya yenik düşecek kadar iradesi zayif olamayiz biz![]()
Mesela bu sabah kahvaltıya pankek yaptım, ev mis gibi koktu, yemedim
Akşam yemeğinde söylemesi ayıp evde barbekü yaptık, sosis, köfte ve et vardı, sadece et yedim.
Oğlumun çalıştığı yerde harika bir muffin var, getirdi, gözüm düştü tabiki yemedim.
Benimde nefsim var, bende evde kendime ayrı, oğlanlara ayrı bazen eşime ayrı Yemek yapıyorum.
Bazende bugün yemek yapmıyorum diyorum dışardan söylüyorlar, o pizzalar harika kokuyor.
Yada döner, bir zamanlar en sevdiğim yiyeceklerden biriydi.
Ya yiyip şişecem, ya yemeyip zayıflayacağım.
Hangisi beni uzun soluklu mutlu edecekse onu yapıyorum
Elhamdülillah hiç şeytana yenilmedim