- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
çok güzel sonuç demek dikkat edince bayağı kilo vericen boy kaç
158, versem iyi olur yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel sonuç demek dikkat edince bayağı kilo vericen boy kaç
Ooo sen zayıfsın massallah. Ama tabi bana göre zayıfsın. Yani insan kendini nasıl güzel görmek isterse o kiloda olmalı yola devam158, versem iyi olur yani :)
ooo çok güzel sonuç spor yapıyo muydun

Guzellllll
Henüz başlamadım spora ama bu dönem bi program oluşturmayı düşünüyorumooo çok güzel sonuç spor yapıyo muydun
aynı sayılırız seni geçicem![]()
YesssssCuma 77.4
Pazartesi 76. 8
Fark - 600 gr
Ozzaman ça ça zamanı![]()
bence birlikte aynı programı kullanıp ordan sonuç paylaşmamız mantıklı olur daha önce de söylemiştim ama diğer takım üyeleri de isterlerse bu şekilde eğlenceli olur:)Henüz başlamadım spora ama bu dönem bi program oluşturmayı düşünüyorum
Olabilir aslında çok mantıklıbence birlikte aynı programı kullanıp ordan sonuç paylaşmamız mantıklı olur daha önce de söylemiştim ama diğer takım üyeleri de isterlerse bu şekilde eğlenceli olur:)
Ay rakibem benden torpillisin kilo alabilirsinn ben kazanayımKızlar ben en son cumartesi tartılmıştım. Sadece 100 gr. Cık vermiştim, bugün tartılmaya korkuyorum çünkü her yerim şişbirazdan leslie yapıp iftara son kala tartılırım
Yaa moniş yaaAy rakibem benden torpillisin kilo alabilirsinn ben kazanayım![]()