• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canim desteğin için..haklisin azda olsa biryerden başlamam lazim...3 aylik emeğim yoksa çöpe gidecek..kaslarim toparlandi şu an..3 ay sonra zaten ancak kas gelişimi oluyormuş.önce toparlanma oluyormuş..bende devamini getireceğim inşallah
Canim evde olmak hepimizi sarsti arada bi tökezlemek gayet dogal ve insancil robot degiliz sonucta, ben burda bi arkadasimla birlikte yapiyorum eger ona ihanet edecegimi düsünmeseydim simdiye 50 kere bozmustum he tabi bide siz varsiniz bozmami engelleyen ,herkes biraktigi dönem motivasyonum bayagi düsmüstü dogru söylemek gerekirse suanda cok motive oldugum söylenemez , sirf arkadas hatrina tutuyorum kendimi :)

Gulhan1 Gulhan1 hadi bugün spora baslayalim benimde acil ihtiyacim var yoksa biraktim birakicam kilo veremedikce :KK43: tabi diyeti degil moni sopayla kovalar beni listeye yeni girmisim 😂😂 apa yi diyorum :)
Sende spor arkadasim ol 🤗
Tamam ozaman ..şimdi 1 mil lesli yapcam..arkasindan cep teline indirdiğim göbek egsersiz programina başlayacağim💪🏻

Kendin bilirsin canim ama sen çok kaçamak yapiyorsun...bağirsaktaki sağliksiz bakterileri beslersek hep yemek istersin bu gibi yiyecekleri..birak ben pasta yemeği...kac gündür can sıkıntisindan karişik çerez ve çekirdek yiyorum..dünde 2 kaşik pirinc pilav yedim bu yediklerim bile beni vijdanen rahatsiz etti..2 gün önce eşimin doğum günüydü..1 dilim pasta yiyeceğime 1.5 yedim kizim yarim birakti diye ama sonra kendime çok kizdim...zaten çocuklarin artiklarini yiye yiye başlamiyormu kilo almamiz...:kızgın:

ya aslında kendimizi gergin hissetmemiz gerekir böyle kaçamaklar yaptığımızda telafi edebiliyorsak sorun etmemiz gerekir çünkü kilo vermede duygu değişimleri de önemli. pasta 1,5 dilim yemişsen bunun mutluluğu ile yarım saat leslie yaparsın olur biter :))

Canim evde olmak hepimizi sarsti arada bi tökezlemek gayet dogal ve insancil robot degiliz sonucta, ben burda bi arkadasimla birlikte yapiyorum eger ona ihanet edecegimi düsünmeseydim simdiye 50 kere bozmustum he tabi bide siz varsiniz bozmami engelleyen ,herkes biraktigi dönem motivasyonum bayagi düsmüstü dogru söylemek gerekirse suanda cok motive oldugum söylenemez , sirf arkadas hatrina tutuyorum kendimi :)
Kesinlikle evde olmamız bütün diyet sürecimizi etkiliyor. Şu an benim motivasyonumu en fazla etkileyen karantina durumu. Evde olmak zorunda olmasak dışarıda yürürdüm. Açık havada yürümek herkes için çok etkili. Fakat maalesef işte :(

Neyse, az kaldı.. Sabredelim..

Gulhan1 Gulhan1 hadi bugün spora baslayalim benimde acil ihtiyacim var yoksa biraktim birakicam kilo veremedikce :KK43: tabi diyeti degil moni sopayla kovalar beni listeye yeni girmisim 😂😂 apa yi diyorum :)
Sende spor arkadasim ol 🤗
Yapmayın kızlar
5 ay olacak 3 kez tam duraklama yaşadım
Şimdide hızlı gitmiyor, bırakmayı hiç düşünmedim.
Ramazanda spor yapamıyorum oda açlıktan deyil, fırsat buldukça kuran okumak için.
Hadi bakalım akşama motive olmuş mesajlarınızı okumak istiyorum

Gunaydiiiiiin
Çok harikaa
20200505_141014.webp

Dünden itibaren-500gr oley be oluyor bu sefer
Mide de küçüldü çok şükür

ya aslında kendimizi gergin hissetmemiz gerekir böyle kaçamaklar yaptığımızda telafi edebiliyorsak sorun etmemiz gerekir çünkü kilo vermede duygu değişimleri de önemli. pasta 1,5 dilim yemişsen bunun mutluluğu ile yarım saat leslie yaparsın olur biter :))
Sorun spor yapmakla bitmiyor canim...dediğim gibi bağirsaklarimizdaki zararli bakterileri besliyoruz bazi alişkanliklarimizdan vazgeçmez isek...ve kas oluşumunu durduruyoruz veya yavaşlatiyoruz buda daha fazla emek harcamamiza bizi zorluyor..ve yillarin tecrübesi olarak kisirdongü yaşama durumu oluyor ..kilo verdikten sonra tekrar kilolar geri geliyor...ben artik bu durumdan sıkıldim..hayatimda artik birşeyler değişmeli kanãtindeyim..doğum günlerine normal pasta yaparim ama diyer siradan günlerde daha sağlikli hafif tatli veya pastalari tercih ediyorum😊

Sorun spor yapmakla bitmiyor canim...dediğim gibi bağirsaklarimizdaki zararli bakterileri besliyoruz bazi alişkanliklarimizdan vazgeçmez isek...ve kas oluşumunu durduruyoruz veya yavaşlatiyoruz buda daha fazla emek harcamamiza bizi zorluyor..ve yillarin tecrpbesi olarak kisirdongü yaşama durumu oluyor ..kilo verdikten sonra tekrar kilolar geri geliyor...ben artik bu durumdan sıkıldim..hayatimda artik bitşeyler değişmeli kanãtindeyim..doğum günlerine notmal pasta yaparim ama diyer siradan günlerde daha sağlikli hafif tatli veya pastalari tercih ediyorum😊
Selam
Az çok biliyorsunuzdur benim çikolata düşkünlüğün var öyle ki rüyalarımda bile nutella kavanozu görüyorum
Dün markete girdim
Az bir şey mercimek vs aldım
Elim gitti aldım baktım
Sonra tek çikolataya baktım
Ama yerine bıraktım
Onlara vereceğim parayla peynir ve yoğurt aldım
Hem dedim ki 2.5 sene kuzumu emzirirken dilimi bile değdirmedim çikolataya tatlıya şimdi de yetmesem ölmem
Kendimi tebrik ettim 2😊😊😇

Back
X