• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
İki dilim kadar yufka ekmek
Yeşil çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim kıymalı börek
Bir bardak kefir

Akşam
Fırında bonfile
Salata

Su 2 litre spor 10000 adım

moni moni
saracım menün bütün olarak güzel Hoppa
börek menüye yakışmamış sende biliyorsun:KK56:
suyu günlük 3 litreye tamamlarsan harika olur.:KK60:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 693. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (4.TAKIM) === % 0,816
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5.TAKIM) === % 0,783
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9.TAKIM) === % 0.706
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. Natsume Natsume === % 3.78 === 10. TAKIM

2. kirmizigitar kirmizigitar === % 2,94 === 5. TAKIM

3. Namaria Namaria === % 2.18 === 9.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

B busefit === % -1.07 === 10.TAKIM

kızlar birinci ve sonuncu takımımızdan olduğu için yazmanız gereken topikler var. :KK56:
aman unutmayın en kısa sürede yazılsın yoksa ceza alırız.:KK56:
Natsume Natsume

B busefit
ve

Çok geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar test sonucun bizim iş yerinde de bir kaç kişi pozitif olunca müdürümüz tüm personele test yaptırdı iki gün önce şükür negatif çıktık rahat bir nefes aldık

fulyacım çok geçmiş olsun, inşallah negatif çıkar test sonucun canım.:KK60:
bizi bilgilendirmeyi unutma:cry:
Çok geçmiş olsun, inşallah negatif çıkar test sonucu🙏
teşekkür ederim ve amin canlarım. Allahın izniyle negatif çıkarım. bir yok diyorum bir acaba olur mu diyorum. geçen gün masamda otururken maskesiz yanıma aniden gelip eğilip izin istedi. nefesini bir an üzerimde hissettim ikimizde de maske yok diyemedim :KK57: o an takılıyor kafama :KK43:

teşekkür ederim ve amin canlarım. Allahın izniyle negatif çıkarım. bir yok diyorum bir acaba olur mu diyorum. geçen gün masamda otururken maskesiz yanıma aniden gelip eğilip izin istedi. nefesini bir an üzerimde hissettim ikimizde de maske yok diyemedim :KK57: o an takılıyor kafama :KK43:
hayırlı sonuçlarını bekliyoruz fulyacım :KK60:
maske çok önemli, madem kalkıp geliyor maskesini takmalıydı:KK43:

kızlar birinci ve sonuncu takımımızdan olduğu için yazmanız gereken topikler var. :KK56:
aman unutmayın en kısa sürede yazılsın yoksa ceza alırız.:KK56:
Natsume Natsume

B busefit
ve

Yine hem birinci hem sonuncu bizim takımdan çıkmış şaşırdım mı aslaaaa:KK70::KK70::KK70:

yarından itibaren evde spora başlayacağım inşallah. yoksa sinirden şişerim :KK42:

Çok yorucu bir süreç biliyorum ancak rahat olman iyi düşünmen psikolojik olarak iyi gelecektir Fulyacım birde direk temaslarda bile bulaş olmayabiliyor bazen bunları düşünüp beynini rahatlat bu çok önemli :KK39:

Back
X