• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok güzel saram benim regl gelecek şişlik var kilo verimi yok bu hafta. Ama seninle yüzümüz gülecek.
Bence senin menüler den Karbonu ve çorbayı temizleyince tam diyet oldu 👏👏👏
Bazan diyet yaptıgımızı sanıp oyalanıp duruyoruz. Bende çok olmuştur bu :KK68:
Sağol canım benim senin yerin bende çok başka biliyosun :KK74:

Ve çok haklısın karbonu tamamen kesince daha hızlı gitmeye başladı bide spor spor yapmadan kalıcı ve hızlı kilo gitmiyor buda bir gerçek

aebenim akşamlar çayın yanına iki kuru kayısı bir hurma iki üç çiğ badem veya çiğ fındık yense bir zararı olurmu sence çünlü çayın yanında bişeyler atıştırmaya o ksdar alışmışım ki en çok burda zorlanıyorum

İftar yemeklerin çok güzel olmuş gazeteci bacım ama meyve fazla.
Geçen bir yazı paylaşmıştım. Meyveler yemekle karışmasın diye. İftardan 2 saat sonra meyve yemeni tavsiye ederim yiycekseniz eger.

Yıllar önceki montiğnac diyeti yaparkende bu kuralı beynime kazımıştım.

Meyve midede hazmolmuyor direk bagırsaklara geçiyor. Ama biz bunu öğünle yersek midede öğünle birlikte kalıyor ve alkole dönüşüyor. Buda hem hazımsızlık. Şişkinlik hastalık ve kilo oluyoruz
Canım tavsiyelerin benim için çok önemli olduğunu söyleyebilirim🤗
Menü yazma ya baslayinca hepsini yemegin arkasında yemiş gibi oldu ama akşam 10 gibi yedim saat yazmayınca karıştı ♥️♥️

Ve çok haklısın karbonu tamamen kesince daha hızlı gitmeye başladı bide spor spor yapmadan kalıcı ve hızlı kilo gitmiyor buda bir gerçek

aebenim akşamlar çayın yanına iki kuru kayısı bir hurma iki üç çiğ badem veya çiğ fındık yense bir zararı olurmu sence çünlü çayın yanında bişeyler atıştırmaya o ksdar alışmışım ki en çok burda zorlanıyorum
İf yapmıyorsan yani uzun açlık 2 kuru kayısı olabilir yada benzeri şeyler saracım.
Ama if çok işi yarıyor 16 saatlik

Bende çay yanında birşey yemeğinde zorlaniyorum çay keyfi falan kalmadı bende :KK51:

Bende öyle öyle başladım
Aman cayın yanında kurabiye yiyim birkaç kereden bisey olmazla başlayıp aylarca devam ettirdim.
Şimdi tekrar bırakmakta zorlanıyorum.
Oysa ne güzel alışmıştım, öğün harici ağzımı kapatmaya

İyiakşamlar menümü yazayım mutfak olayı kapanmıştır
Sabah
Haşlanmış yumurta zeytin peynir yeşillik
Ögle
1 dilim kek
Akşam
6 adet lahana sarması
Turp havuç roka salatası
1.5 litre su 3 yi bulur
12 bin adım yürüyüş 120 puan

Kizlar bisey sormak istiyorum sosyal medyada zayiflama caylarindan giruyorum herkes verdigi soyluyor bilginiz varmi acaba
Kimse benim.kadar zayıflama ürünü denenmemiştir eminim. Ama bunca senede şunu gord hepsi hikaye diyet yapmazsan çay hap bos

Back
X