- 18 Mart 2018
- 31.138
- 124.345
- 598
- 50
Aramızdaki 2 saat farkı sayarsak ben yine senden az uyumuşumgezo yerine beni nöbetçi bıraktı..
günaydın takım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızdaki 2 saat farkı sayarsak ben yine senden az uyumuşumgezo yerine beni nöbetçi bıraktı..
günaydın takım![]()
Hayrolsunbenim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinebenim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef![]()
Günaydın canım vallahi ben hazırım sanki yarın yüzüm gülecek gibi sen zaten menülerin den belli fazlasıyla hazırsındırGünaydın kızlarsıfır kaçamaklı bol kilo vermeli bir gün olsun.
Yarına hazır mıyız?
![]()
Ben acik gri hochglanz yaptirdim gayet memnunumBeyaz![]()
istediğim çeşit yok,
Mutfak ışık alır diye düşünüyorum, 1 yarım 1 tüm pencere var
Işimede geliyor evet
Ben hazırımGünaydın kızlarsıfır kaçamaklı bol kilo vermeli bir gün olsun.
Yarına hazır mıyız?
![]()
Geçmiş olsun canım . Tuzlu ayran falan mı içsen?benim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef![]()
İstediğim gibi kilo veremedim ama yine de iyiGünaydın canım vallahi ben hazırım sanki yarın yüzüm gülecek gibi sen zaten menülerin den belli fazlasıyla hazırsındır
geçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündürbenim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef![]()
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| + | + | + | + | + | + | |
|
|
| - | - | - | + | + | + | |
|
|
| + | - | + | + | + | + | |
|
| - | + | + | + | - | - | |
|
| F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | + | + | + | |
|
| B busefit | - | - | + | - | - | - | |
|
|
| G Gazetekolik | + | + | + | + | - | + | |
|
| m | m | + | + | + | + | |
|
| m | m | + | + | + | - | |
|
| m | m | + | + | - | - | |
| R reklam | m | m | m | + | + | + | |
Geçmiş olsun kaptanım niye ki?geçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündür![]()
teşekkür ederim kuzum, yüksek tansiyon hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum. arada böyle çıkıyorGeçmiş olsun kaptanım niye ki?