- 23 Ocak 2021
- 106
- 371
- 18
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim
HoşgeldinHoşbulduk![]()
Yazık tabi1 gr unla 1.güne dönüyon mecbur paranoyak olucaz yazik degilmi 7 güne![]()
Şaka bi yana ilk başlarda korkuyordum, hep agresifti, sonra sonra baktım öyle sorular geliyor ki ben bile sinir oluyorum, adama hak verdim.onuda yaparsa apa gece rüyasına girecek benden demesi
![]()
O zaman birinci sayfada bir form var, onu doldur seni daha iyi tanıyalımOlur benim için ptz günü başlamayı düşünüyorum
Oy maşallahAz önce evin içinde 50 dk yürüyüş yaptım![]()
Valla ben degilUykumu arıyorum, kim aldı çabuk söyleyin![]()
Madalya bile verirdi ayolemin ol apa duysa seninle gurur duyardı![]()
![]()
![]()
![]()
Burada da lodos var,başımı ağrıtıyor. Dört gün sonra dolunay o da gergin yapıyorUykumu arıyorum, kim aldı çabuk söyleyin![]()
Hoşgeldin kuzumHoşbulduk![]()
Günaydın bende de alışkanlık yapmış kurulu saat mübarek aynı saatte kalkarım 2 gündür karantina yürüyüş cıkmak yok yatarım diyorum yok rahmetli adile Naşit gibi gözler fırıl fırılGünaydın canlar.herkese mutlu günler
Her gün alarmım aynı saatte çalar, çalmaması için telefonu kapatmıştım.dün çalmıştı bugün de çaldı
obez uyur mu daha uyuyamadım tabii. Bir türlü alışamadım şu yeni telefona
![]()

Gün ayarı yokmu hafta sonunu çıkar bacım ayarlardan. Kızlar baksın onlar yaparGünaydın canlar.herkese mutlu günler
Her gün alarmım aynı saatte çalar, çalmaması için telefonu kapatmıştım.dün çalmıştı bugün de çaldıobez uyur mu daha uyuyamadım tabii. Bir türlü alışamadım şu yeni telefona
![]()