• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın bende de alışkanlık yapmış kurulu saat mübarek aynı saatte kalkarım 2 gündür karantina yürüyüş cıkmak yok yatarım diyorum yok rahmetli adile Naşit gibi gözler fırıl fırıl :110::110::işsiz:
Ben de öyleyim.aynı saatte kalkarım.telefon alarmı çalmadan uyanırım ama bugün uyanmamıştım😭
Günaydın 😍
Uyku konusunda bende fazla uyku sevmem. Geçte yatsam erkenden uyanırım. Ama kalktım napayım çoçuklar uyuyo. Gecede yatmıyorlar. Bende onlara uyuyorum naparsın😅
Hafta sonu düzen bozuluyor aybenim. Çocuklara uyunca hele daha çok bozuluyor. Bizim en küçük hep erken kalkar diğerleri uykucu

Ben de öyleyim.aynı saatte kalkarım.telefon alarmı çalmadan uyanırım ama bugün uyanmamıştım😭

Hafta sonu düzen bozuluyor aybenim. Çocuklara uyunca hele daha çok bozuluyor. Bizim en küçük hep erken kalkar diğerleri uykucu
Bizim hafta içi sonu hep aynı. Çocuklar üniversiteli ve pc üzerinden dersler olunca. Erken kalkan olmuyor. Bu sıralar kocada yok bende çocukkara uyuyorum😅🥰

Kizlar 2 gündür dagildim toparlanmam lazim
Obezle dilek diye bir öğretmen arkadaşım var nazar ettiler :KK53: :KK53: :KK53::KK60:
Aeben hocam gel bana kurşunmu atarsın okur uflermisin bilmem:anne::KK200:

İnşallah tam gaz tekrar başlıyorum

Fatma ve menüsü sporu yoksa
Fatma saklanmış yemek yiyordun

Ohhh kendimide şikayet ettim
Artık utancından birşey yiyemezsin fatma:confused:

Yeni listelerim geldi hocam geç attı
Hafta icide bir arindirici liste atacak cumaya eksiyle size yetişmek için sporumu 2 katına çıkarıp arındırıcı listemi Çarşamba Perşembe uygulayıp cumaya takımıma zarar vermemek için planlarımı yaptım inşallah basaracagim:süslü::süslü::süslü:

Obezle dilek diye bir öğretmen arkadaşım var nazar ettiler :KK53: :KK53: :KK53::KK60:

Aynen Fatma ortada yoksa mutfakta dır bilmem mi :KK11:
Fatmam haftada cuma günleri sadece bir öğünde ye ama bunu tüm hafta sonu yapma lütfen.
Biliyorsun sende hep böyle oluyor😔
Bak geçen haftada aynı oldu. Bundan desr çıkarmak yerine bu hafta sınırım daha fazlası oldu. Ee nereye kadar böyle olacak?
Ha kilomdan memnunum diyorsan Amenna. Ama yok vermem gerekli diyorsan lütfen niyetini iyi al ve kararlı ol!
Dost acı söyler bazan silkelemek lazım 🙃

KIZLAR ŞUBAT HEDEFLERİNİ YAZMAMIŞ OLANLAR YAZSIN LÜTFEN :KK56:

:KK5:6 ŞUBAT HEDEFLERİ:KK5:

Aylin42konya (66,1) >60
sara_28 (69,8 ) >66
Natsume (67,5) >65,5
moni (88,4 )>84,9
88prenses22 (88,8) >83
Obezzto (79,7) >75
Aeben (71,3) >69
Fatimatuz_zehra (64,4) >62,5

MuMu85(74,7) >72
Ekrl(65,0) >63
nilsub(89,8) >84
60kiloyum (87,4) >84
Mydestinyy (96,9) >

Antepia27 (117,2) >109,9
reklam (69) >68

gülhan(60,3) >57
inci-tepik(84,2 ) >80
aslıogretmen( 78,9 ) >76

Not: Hedefleri 1 Ocak güncel kilomuz üzerinden belirledik.
Biz bunu sabit yapabiliyor muyuz kaptanım🙈

:KK70:
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu 😔
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir kaç yıl sonrada bu günümü cahil bulacağım sanırım. Allahım... :KK70:
Ben de ilk yıllar çok yazıyordum şimdi yılda bir. Evet insan yaş aldıkça geçmişindeki hataları farkediyor
Köyde görümceler falan toplandık biraz burda kalacağız hergun ne yapsak planı yapılıyor baklava börek havada uçuyor
Çok tehlikeli😱ama sen yemezsin biliyorum. Yemezsin demi😉🤪
İyi diyelim iyi olalım canım bu günümüze çok şükür

Sıkıntımı biliyosun canım artarak devam ediyor ama yazıp daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum malum takımdaki bazı arkadaşlar sıkıntılı hallerimizden etkilenip birer birer takımdan ayrılıyorlar buna sebep olmak istemem
Canım Rabbim annene acil şifalar versin. Sıkıntını gidersin. Arkadaşlar da yazmışlar zaten . Mutlaka yaz bir nebze de olsa derdini paylaşabiliriz belki

Apacılar bilir ben pek bilmiyorum nerden temin edilecegini. Ama baya duydum. 🥰
Udu hindiyede çok metediyorlar. Ama Dr sormak lazım tabiki
Hafta içi doktoruyla konuşacam bunu canım geçen kemoterapide doktoru kemoterapi bitene kadar bitkisel kür asla kullanmayın demişti
Baktım ama sadece apa kurallarının yazdığı sayfa geliyor canım
Saracım iyi ki hatırlattın böyle de bir durum var yani. Sanki insanların takım değiştirme sebebi bizmişiz gibi lanse edilmiş ve takım arkadaşlarım da gereksizce beni ve takımı savunmak zorunda kalmışlar.sağolun varolun iyi niyetinizden bir saniye bile şüphe duymadım ama canlarım bu arkadaşın gitme sebebi ben veya biz değiliz önce onu bir netleştirelim.arkadaş takım olma bilincine zaten varamamış ki dertlerimizi burada paylaştığımızda enerjisi düşmüş ve öylece gitti.takım olmak her gün ne spor yapacağını konuşmak veya kalori hesabı yapmak değildir.bunu yapan uygulamalar var.indir uygula bu kadar basit. Takım olmak günlük derdini sıkıntını paylaşmak,arkadaşının üzüntüsüyle üzülmek sevinciyle sevinmektir.gelmediğinde merak etmek aramak sormaktır.bunu yapamıyorsam benim ne işim var ki bu takımda??

yazmayacaktım ama sizin güzel duygularınızı görünce zorunluluk hissettim❤️
Çok haklısın canım hayat hem lay lay lom olmuyor sıkıntılarda hayata dair.....
Allah şifa versin 😔
Amin canım sağolasın
Bugün catalimla oglanin patatesini kestim catali temizlemek zorunda kaldim 🤣🤣
Sizin işinizde çok zor be

Çok tatlısın fatmacım
Biz bunu sabit yapabiliyor muyuz kaptanım🙈
O da ne demeyin günlüğün abisi:KK70:

Ben de ilk yıllar çok yazıyordum şimdi yılda bir. Evet insan yaş aldıkça geçmişindeki hataları farkediyor

Çok tehlikeli😱ama sen yemezsin biliyorum. Yemezsin demi😉🤪

Canım Rabbim annene acil şifalar versin. Sıkıntını gidersin. Arkadaşlar da yazmışlar zaten . Mutlaka yaz bir nebze de olsa derdini paylaşabiliriz belki
Sağol canım iyiki varsınız

Back
X