• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar duracaksın
Sana boz diyenler seni seviyorsa sana uygun yemek te yapar
Sen onları burdan fur :KK70: :KK70:
10 veya 12 gün kadar duracağım ben onları diyete alıştırsam ne iyi olur demi
Okadar korkuyorum ki kilo alıp donmekten:KK42:

sakın kimselere uyma ve bozma, sonunda mutsuz olacağın şeyi millet istiyor diye yapmamalısın. onlar sana saygı göstersin.
Elimden geleni yapacağım çok yol aldım şimdi geri dönersem tekrar başlayamam diye korkuyorum

Bugunki menüm
Sabah bol peynirli kahvalti
Araya bir küçük kaşık dökmesi sıkışmış olabilir :KK22:
Ara bir kupa nescafe
Öğlen et sote
Ara bir mandalina
Akşam kahvaltı hazırlamak zorunda kaldım
Peynir 5 zeytin 2 çatal bal
Su 1.5 litre anca
Pazartesi günü istanbula geçeceğim
Orada diyetime sıkı sıkıya devam etmek istiyorum desteklerinize ihtiyacım var
Diyetini boz diyip duruyorlar:KK12:
Amann yazık o kadar emeklerini düşün sakın ha dikkat et
Allah beni bildiği gibi yapsın 🙈 birde en sonuncu olmuşum puhhhh bana
Olur canım üzülme sırayla hepimiz o duruma düştük telafi edersin

Selamün Aleyküm Millet :KK25:

Şükür kavuşturana :KK66:

Bugün beslenme olarak kaçamaksız ve güzel gittiğimi düşünüyorum :KK66: Biraz mide bulantısı var ama o başka şeyden sanırım:KK48:
Keyif kahvemi alıp hazır bilgisayarı boşta yakalamışken sizlere de bir bakayım dedim :KK66:

Aklımdayken önce bugün yediklerimi de yazayım ;

Sabah uyanınca 08:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi ( tabiki şekersiz )

Kahvaltı 09:30da
2 yumurtalı omlet
2 dilim Hindi füme
1 parça beyaz peynir

ara 10.30da
1 fincan Ananaslı yeşil çay

ara 11.30da
1 büyük bardak Cadı Kazanı ( Ayşem bilir onu detoks suyu elma, limon, tarçın ve zencefilli :KK68: Kızlarım ilk yaptığımda görünce ne o kız büyümü yapıyorsun iksir mi diye dalga geçince adı bizde Cadı Kazanı kaldı :KK70: )

Öğlen 14:00de
2 turp ve 1 havuçtan rende salata bol limonlu
1 adet haşlanmış yumurta ( küçük kızdan kalma )

ara; 16:00 gibi
1 kupa şekersiz Nescafe

Akşam 19.00 gibi
1 Kase Tarhana Çorbası
1 kase sade yoğurt

Aslında akşamlık ıspanak yapmıştım da midem biraz tuhaf olunca onu yemek istemedim :KK66:
Çok az olmuş demeyin çünkü Ayşem de bilir ben açlık hissetmediğim sürece çok zor veriyorum :KK70: ki şu anda gerçekten de aşırı bir açlık yok :KK66: yatağa girince midem guruldarsa tamamdır bugün başarılı diyebiliyorum ve karşılığını da alıyorum :KK70:

Gün içinde toplam 2 Litre su ancak içmişimdir ama yatana kadar 1 litre daha içmiş olurum :KK66:

Spor maalesef yok dizimde biraz sıkıntı var kaç gündür :confused:

Bakalım şu eşimin işi için gidince bir danışmam lazım malum diplomaların hepsi Alaman :KK70: :KK70: :KK70:
Darısı benimde başıma inşallah :KK68: zaten her daim İdolümsün :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Tebrikler canım :KK66: Harika bir sonuç ve eminim takıma bile motivasyon olur haftaya da takımca çok daha güzel derece alırız :KK66:
menün çok güzel olmuş banuşum,:KK28: cadı kazanı da muhteşem:KK59::KK59::KK59:
yalnız ben şeye takıldım, mide bulantısı nasıl bi başka şey acabağğğ:cool:

menün çok güzel olmuş banuşum,:KK28: cadı kazanı da muhteşem:KK59::KK59::KK59:
yalnız ben şeye takıldım, mide bulantısı nasıl bi başka şey acabağğğ:cool:

Kız anlatırım ama kesin gece gece koparsın :D
Tahmin ettiğin şeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir şey :D zaten bizde uzaktan eğitim misali bu ara uzaktan evlilik sürdürüyoruz :D sağ olsun kızlar bekçi mübarek :D

Söylemesi ayıp ama :olamaz: Sabah tuvalete çıktığımda resmen Yeşil reng gördüm :KK57: Tövbe bismillah buda ne dedim. Hani çok fazla yeşillik veya ıspanak tüketilince olabilirmiş ama son 3 gündür öyle bir şey de tüketmedim ;) Yeşil olarak sadece arada içtiğim Kivili oralet vardı ama dokunmuş olması da imkansız çok daha önce ilk içtiğimde olurdu onla alakalı olsaydı :(

Ben tabi Banyoda Allah Allah bu ne ya falan diye kendi kendime konuşurken büyük kızım sordu hayırdır kız geldiler mi diye :D durumu izah edince inanamadı ve şaka yapıyorsun dedi yooooo bildiğin yeşil dedim :D
Çatlak demez mi aaaaaa Anam Fiyonaya dönüşüyor diye ( şu Şhrekin karısı :D )
Bizi aldı bir gülme hatta o ara arkadaş aradı ama gülmekten anlatamadım bir türlü nedenini :D onada duyurduk tabi oda Fiyona kısmına koptu :D

Netten baktım dediğim gibi fazla sebze tüketimi sebep olabiliyormuş, kan ilaçı yada başka ilaçlar da yapabiliyormu birde safra kesesinde taş, kum falan yapabilirmiş ;)
Resmen 40ından sonra oğlu olupta boncuk arayan hatun gibi büyük kızım peşimde dolandı bütün gün varmı değişim, varmı bir ağrın sızın diye :D sadece hafif bir mide bulantısı eklendi oda belkide strestendir ;)

Şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama sağlık ocağı ağrın olursa mutlaka acile git dedi ;)
Sırf o yüzden de akşamlık ıspanak yemedim ne olur ne olmaz diye ;)

Ev ahalisi resmen beni gözlüyor lavaboya gireyim diye ama yok bu sefer de stresten sanırım tık yok :D :D :D

Dakika 1 Gol 1 ilk günden yine bir aksiyon :D :D :D

Kız anlatırım ama kesin gece gece koparsın :KK70:
Tahmin ettiğin şeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir şey :KK70: zaten bizde uzaktan eğitim misali bu ara uzaktan evlilik sürdürüyoruz :KK70: sağ olsun kızlar bekçi mübarek :KK70:

Söylemesi ayıp ama :olamaz: Sabah tuvalete çıktığımda resmen Yeşil reng gördüm :KK57: Tövbe bismillah buda ne dedim. Hani çok fazla yeşillik veya ıspanak tüketilince olabilirmiş ama son 3 gündür öyle bir şey de tüketmedim :KK66: Yeşil olarak sadece arada içtiğim Kivili oralet vardı ama dokunmuş olması da imkansız çok daha önce ilk içtiğimde olurdu onla alakalı olsaydı :KK43:

Ben tabi Banyoda Allah Allah bu ne ya falan diye kendi kendime konuşurken büyük kızım sordu hayırdır kız geldiler mi diye :KK70: durumu izah edince inanamadı ve şaka yapıyorsun dedi yooooo bildiğin yeşil dedim :KK70:
Çatlak demez mi aaaaaa Anam Fiyonaya dönüşüyor diye ( şu Şhrekin karısı :KK70: )
Bizi aldı bir gülme hatta o ara arkadaş aradı ama gülmekten anlatamadım bir türlü nedenini :KK70: onada duyurduk tabi oda Fiyona kısmına koptu :KK70:

Netten baktım dediğim gibi fazla sebze tüketimi sebep olabiliyormuş, kan ilaçı yada başka ilaçlar da yapabiliyormu birde safra kesesinde taş, kum falan yapabilirmiş :KK66:
Resmen 40ından sonra oğlu olupta boncuk arayan hatun gibi büyük kızım peşimde dolandı bütün gün varmı değişim, varmı bir ağrın sızın diye :KK70: sadece hafif bir mide bulantısı eklendi oda belkide strestendir :KK66:

Şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama sağlık ocağı ağrın olursa mutlaka acile git dedi :KK66:
Sırf o yüzden de akşamlık ıspanak yemedim ne olur ne olmaz diye :KK66:

Ev ahalisi resmen beni gözlüyor lavaboya gireyim diye ama yok bu sefer de stresten sanırım tık yok :KK70: :KK70: :KK70:

Dakika 1 Gol 1 ilk günden yine bir aksiyon :KK70: :KK70: :KK70:
tövbe bismillah:KK57::KK57:
ayy geldiğin nasıl da belli olduu:21: aynen dakika 1 gol 1:KK70::KK70::KK70:

Back
X