Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 veya 12 gün kadar duracağım ben onları diyete alıştırsam ne iyi olur demiNe kadar duracaksın
Sana boz diyenler seni seviyorsa sana uygun yemek te yapar
Sen onları burdan fur![]()
![]()
Elimden geleni yapacağım çok yol aldım şimdi geri dönersem tekrar başlayamam diye korkuyorumsakın kimselere uyma ve bozma, sonunda mutsuz olacağın şeyi millet istiyor diye yapmamalısın. onlar sana saygı göstersin.
Ay teşekkür ederim inşallah hepimiz incecik olalım
Amann yazık o kadar emeklerini düşün sakın ha dikkat etBugunki menüm
Sabah bol peynirli kahvalti
Araya bir küçük kaşık dökmesi sıkışmış olabilir
Ara bir kupa nescafe
Öğlen et sote
Ara bir mandalina
Akşam kahvaltı hazırlamak zorunda kaldım
Peynir 5 zeytin 2 çatal bal
Su 1.5 litre anca
Pazartesi günü istanbula geçeceğim
Orada diyetime sıkı sıkıya devam etmek istiyorum desteklerinize ihtiyacım var
Diyetini boz diyip duruyorlar![]()
Olur canım üzülme sırayla hepimiz o duruma düştük telafi edersinAllah beni bildiği gibi yapsınbirde en sonuncu olmuşum puhhhh bana
menün çok güzel olmuş banuşum,Selamün Aleyküm Millet
Şükür kavuşturana
Bugün beslenme olarak kaçamaksız ve güzel gittiğimi düşünüyorumBiraz mide bulantısı var ama o başka şeyden sanırım
Keyif kahvemi alıp hazır bilgisayarı boşta yakalamışken sizlere de bir bakayım dedim
Aklımdayken önce bugün yediklerimi de yazayım ;
Sabah uyanınca 08:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi ( tabiki şekersiz )
Kahvaltı 09:30da
2 yumurtalı omlet
2 dilim Hindi füme
1 parça beyaz peynir
ara 10.30da
1 fincan Ananaslı yeşil çay
ara 11.30da
1 büyük bardak Cadı Kazanı ( Ayşem bilir onu detoks suyu elma, limon, tarçın ve zencefilliKızlarım ilk yaptığımda görünce ne o kız büyümü yapıyorsun iksir mi diye dalga geçince adı bizde Cadı Kazanı kaldı
)
Öğlen 14:00de
2 turp ve 1 havuçtan rende salata bol limonlu
1 adet haşlanmış yumurta ( küçük kızdan kalma )
ara; 16:00 gibi
1 kupa şekersiz Nescafe
Akşam 19.00 gibi
1 Kase Tarhana Çorbası
1 kase sade yoğurt
Aslında akşamlık ıspanak yapmıştım da midem biraz tuhaf olunca onu yemek istemedim
Çok az olmuş demeyin çünkü Ayşem de bilir ben açlık hissetmediğim sürece çok zor veriyorumki şu anda gerçekten de aşırı bir açlık yok
yatağa girince midem guruldarsa tamamdır bugün başarılı diyebiliyorum ve karşılığını da alıyorum
Gün içinde toplam 2 Litre su ancak içmişimdir ama yatana kadar 1 litre daha içmiş olurum
Spor maalesef yok dizimde biraz sıkıntı var kaç gündür
Bakalım şu eşimin işi için gidince bir danışmam lazım malum diplomaların hepsi Alaman![]()
![]()
Darısı benimde başıma inşallahzaten her daim İdolümsün
Tebrikler canımHarika bir sonuç ve eminim takıma bile motivasyon olur haftaya da takımca çok daha güzel derece alırız
![]()
ben bunu geçen yıl ilk dinlediğimde bayılmıştım. çok güzel bir parçaCok güzel dinlendirici huzur buluyorum böyle parçalarda
menün çok güzel olmuş banuşum,cadı kazanı da muhteşem
yalnız ben şeye takıldım, mide bulantısı nasıl bi başka şey acabağğğ![]()
Sabah tuvalete çıktığımda resmen Yeşil reng gördüm tövbe bismillahKız anlatırım ama kesin gece gece koparsın
Tahmin ettiğin şeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir şeyzaten bizde uzaktan eğitim misali bu ara uzaktan evlilik sürdürüyoruz
sağ olsun kızlar bekçi mübarek
Söylemesi ayıp amaSabah tuvalete çıktığımda resmen Yeşil reng gördüm
Tövbe bismillah buda ne dedim. Hani çok fazla yeşillik veya ıspanak tüketilince olabilirmiş ama son 3 gündür öyle bir şey de tüketmedim
Yeşil olarak sadece arada içtiğim Kivili oralet vardı ama dokunmuş olması da imkansız çok daha önce ilk içtiğimde olurdu onla alakalı olsaydı
Ben tabi Banyoda Allah Allah bu ne ya falan diye kendi kendime konuşurken büyük kızım sordu hayırdır kız geldiler mi diyedurumu izah edince inanamadı ve şaka yapıyorsun dedi yooooo bildiğin yeşil dedim
Çatlak demez mi aaaaaa Anam Fiyonaya dönüşüyor diye ( şu Şhrekin karısı)
Bizi aldı bir gülme hatta o ara arkadaş aradı ama gülmekten anlatamadım bir türlü nedeninionada duyurduk tabi oda Fiyona kısmına koptu
Netten baktım dediğim gibi fazla sebze tüketimi sebep olabiliyormuş, kan ilaçı yada başka ilaçlar da yapabiliyormu birde safra kesesinde taş, kum falan yapabilirmiş
Resmen 40ından sonra oğlu olupta boncuk arayan hatun gibi büyük kızım peşimde dolandı bütün gün varmı değişim, varmı bir ağrın sızın diyesadece hafif bir mide bulantısı eklendi oda belkide strestendir
Şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama sağlık ocağı ağrın olursa mutlaka acile git dedi
Sırf o yüzden de akşamlık ıspanak yemedim ne olur ne olmaz diye
Ev ahalisi resmen beni gözlüyor lavaboya gireyim diye ama yok bu sefer de stresten sanırım tık yok![]()
![]()
Dakika 1 Gol 1 ilk günden yine bir aksiyon![]()
![]()
![]()
29 OCAK-4 ŞUBAT| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| F Fatimatuz_Zehra | |||||||
|
| |||||||