- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Gelde çatlamaBen bir tur atıp geldim ama yeterli değil.bir kere daha turlamam lazım
Ayaklarım donuyor, çıkmak istemiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelde çatlamaBen bir tur atıp geldim ama yeterli değil.bir kere daha turlamam lazım
Gülhan cığım yaşın kaçtıBirşeyler yapcam artik..erken yaşlanmak istemiyorum....
Benim yüzümde hiç sivilce olmaz, ıvır zıvırı yesem deSağlikli beslendiğimde yüzümde sivilcelerde yoktu...ben yüz masajlarini araştiracağim...ve yüz maskelerini..
Dene bizede söyle, malûm yaş gidiyorDenicem canim ...araştirdiğima göre oluyormuş...araştirirken yüzgerme ameliyati..ip askisinada denk geldim..ama asla cesaret edemem...Burun ameliyati neyse...ama yüzde sinirler var ..Allah muhafaza felç olma riski vs varmiş..ve çok korkunc bir ameliyat yüz germe veya aski![]()
He he yaşlanıyorum deme de![]()
![]()
Benim de saçlarım beyazlıyor, kesin kilo alıp vermekten oluyor, bu da apanin suçu
![]()
Sen güneş biz kar istiyoruz gezom :))Donuyorum canım, sizin oralar nasıl

Amin canım sağolasıngeçmiş olsun saracım rabbim sifa versin inş.
Amin canım inşallahAmin inşallah.
Şu tedavi döneminide hayırlısıyla atlasın İnşallah saram...
yazarımEşimde boğa burcu..Keşke oda biraz tembel olsa..çok hiperaktif hiç duramiyor yerindeslm...
takımdaki çogu kişi tanıyor ama tanımayanlar için kendini tanıtayım
İsminiz (İsteğe Bağlı ):yasom
Yaşınız :48
Boyunuz158
Mesleginiz:devlet memuru
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar: hem evli hem bekarım
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 25 yaşında
Emziriyor musunuzas
Yaşadığınız şehiras
Kilo alma hikayeniz :yemek yemegi seviyorum şaka bi yana haşimato hastasıyım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sağlıgım için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : tipik tembel bogayım![]()
45...son bikaç haftadir az su içtim o yüzdende kilo aldim zatenGülhan cığım yaşın kaçtı
Siz buraya biz oraya o zamanSen güneş biz kar istiyoruz gezom :))
Hmm, aramızda 1 yaş var ( ben büyüğüm)45...son bikaç haftadir az su içtim o yüzdende kilo aldim zaten
Afiyet olsun canımFitkek bir diyetisyenin tarifiymiş, çok güzeldi tadı. Fazla kaçırmamak için yiyeceğim dilimi aldıktan sonra hemen buzluğa attım.
8 tane inciri sıcak sufa 15 dk bekletip küçük küçük doğradım.
Ben tb un ile yaptım ama internetteki tarifte tam buğday un ile yulaf unu karıştırılıp yapılmştı.
yumurtayı çırpıp süt ve az miktar yağ ekledim. Ununu ve kabartma tozunu (tarifte soda kullanılıyordu galiba) ekledim. En son da incir ve iri doğranmış ceviz, tarçın ekleyip fırına verdim. Çok az da bitter damla çikolata koydum.
Teşekkür ederimmAfiyet olsun canım
Demekki 3 hafta varmiş aramizdaHmm, aramızda 1 yaş var ( ben büyüğüm)
Belkide Ay vardır![]()
![]()
, belki bikac hafta var, ne kadar küçülsem kâr
.
Benim ocak ortası, senin ne zaman