- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ama ben 46 ya girdimDemekki 3 hafta varmiş aramizda...benimde 25.aralik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben 46 ya girdimDemekki 3 hafta varmiş aramizda...benimde 25.aralik
Haa ..ben ozaman 75 yilinin sonuna doğru doğum günüm..kafa gitti yine..Ama ben 46 ya girdim75 doğumluyum
Aman iyiHaa ..ben ozaman 75 yilinin sonuna doğru doğum günüm..kafa gitti yine..![]()

Apa yapar bir iksir canım aaa..üzüldüğün şeye bakHe he yaşlanıyorum deme de![]()
![]()
Benim de saçlarım beyazlıyor, kesin kilo alıp vermekten oluyor![]()
Hiperaktif bir boğa mı?? Hiç görmedim. Kıymetini bilinEşimde boğa burcu..Keşke oda biraz tembel olsa..çok hiperaktif hiç duramiyor yerinde![]()
İçmeeeKızlar ya canım çok kahve istiyor bu saatte içsem sıkıntı olur mu yarın ki kan tahlili için![]()
Abla de bana. Problem değilAman iyi
Neyseki moni, antepia, aylin, yasemin benden büyük
Nolurdu sanki aebenle obezto da büyük olaydı![]()
Şekersiz içersen bisey olmaz sankiKızlar ya canım çok kahve istiyor bu saatte içsem sıkıntı olur mu yarın ki kan tahlili için![]()
Ah bi vatan toprağına ayak bassam, hemen iksir alacamApa yapar bir iksir canım aaa..üzüldüğün şeye bak
Abla obezztoAbla de bana. Problem değil
Canım közlenmiş kapya istedi, unutmazsam yarın yapıyımBugünkü menüm
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,bir közlenmiş kapya
akşam: iki kepçe çorba,yarım karnıyarık, beş kaşık közlenmiş biber/ patlıcan salatası
su:1.5 litre
spor: yürüyüş 100 puan
Sanlisiniz boğa erkeği ile evlisiniz iyi sever ailesine bağlıdır çalışkandır.Eşimde boğa burcu..Keşke oda biraz tembel olsa..çok hiperaktif hiç duramiyor yerindeama rahat
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Birazdan hazırlanıp Sağlık ocağına doğru ufak ufak yürürümSağ olsun büyük kızda bana eşlik edecek
ufaklığı Anneme bırakırız artık
Birde kendim sabah aç karnına ölçeyim dedim yine yüksek yine yüksek237 çıktı
Kaç günlük ölçümleri bir kağıda saati saatine yazdım onuda gösteririm
Şu anda felaket susadımve ağzımın içi zehir
Normalde uyanır uyanmaz asla yemek istemem ama şu an karnım felaket açYasak olunca mı bünye inadına yapıyor
![]()
Hadi Allah rast getirsin hayırlı haber bekliyor ruzSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Birazdan hazırlanıp Sağlık ocağına doğru ufak ufak yürürümSağ olsun büyük kızda bana eşlik edecek
ufaklığı Anneme bırakırız artık
Birde kendim sabah aç karnına ölçeyim dedim yine yüksek yine yüksek237 çıktı
Kaç günlük ölçümleri bir kağıda saati saatine yazdım onuda gösteririm
Şu anda felaket susadımve ağzımın içi zehir
Normalde uyanır uyanmaz asla yemek istemem ama şu an karnım felaket açYasak olunca mı bünye inadına yapıyor
![]()