- 7 Mart 2011
- 7.437
- 8.102
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya canım çok kahve istiyor bu saatte içsem sıkıntı olur mu yarın ki kan tahlili için![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Birazdan hazırlanıp Sağlık ocağına doğru ufak ufak yürürümSağ olsun büyük kızda bana eşlik edecek
ufaklığı Anneme bırakırız artık
Birde kendim sabah aç karnına ölçeyim dedim yine yüksek yine yüksek237 çıktı
Kaç günlük ölçümleri bir kağıda saati saatine yazdım onuda gösteririm
Şu anda felaket susadımve ağzımın içi zehir
Normalde uyanır uyanmaz asla yemek istemem ama şu an karnım felaket açYasak olunca mı bünye inadına yapıyor
![]()
İyi haberler le gel insSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Birazdan hazırlanıp Sağlık ocağına doğru ufak ufak yürürümSağ olsun büyük kızda bana eşlik edecek
Normalde uyanır uyanmaz asla yemek istemem ama şu an karnım felaket açYasak olunca mı bünye inadına yapıyor
![]()
Kuzum sokağa çıkmak yasak deyil, kafa dengi bir arkadaşla yürüyüşe çıkabilirsin. Konsum var sagolsun, sık sık beraber yürüyoruz.Selam kizlar,bi kac gündür keyfim yok, hic bisey yapasim yok, Allahim affetsin dayanamiyorum artik bu yasaklara insana ihtiyacim var![]()
Aleyküm selam, nasılsın, yol yorgunluğunu atabildin miSelamlar hanımlar![]()
Düzelecek canim sen kilo verdikce düzelecek inşallah.....ben sabah kalktiğimda ilk işim kekik suyla normal su birazda limon suyu kariştirip içiyorum 1 bardak...iştahi bastirip dengeliyor..ama bir anda içiyorum soluklanmadan..yoksa içilecek gibi değil çok acimsi tadi...hem çok sağlikliymiş kekik suyu..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
![]()
Komsum yok, kafa dengi arkadaslar uzakta ,disarisi soguk yanliz cikmayi sevmiyorum zaten,herkes cocuklu cocuklarda sayiliyo artik cocuksuz gelemiyor ki zaten herkes evde online derste , disari cikip bi yerde oturup biseyler icmeyi özledim arkadaslarimlaKuzum sokağa çıkmak yasak deyil, kafa dengi bir arkadaşla yürüyüşe çıkabilirsin. Konsum var sagolsun, sık sık beraber yürüyoruz.
Evde 1 kişi ağırlamak yasak deyil, bir arkadaşını davet edebilirsin.
Biz nadiren eşimle kızıma gidiyoruz, o da çocuklarla bize geliyor, damat gelemiyor.
Selam kizlar,bi kac gündür keyfim yok, hic bisey yapasim yok, Allahim affetsin dayanamiyorum artik bu yasaklara insana ihtiyacim var![]()
Düzelecek canim sen kilo verdikce düzelecek inşallah.....ben sabah kalktiğimda ilk işim kekik suyla normal su birazda limon suyu kariştirip içiyorum 1 bardak...iştahi bastirip dengeliyor..ama bir anda içiyorum soluklanmadan..yoksa içilecek gibi değil çok acimsi tadi...hem çok sağlikliymiş kekik suyu..
Slm
Bir sağlıkçı olarak bu sürecin bitmesini beklemeyin biraz acımasız olcak ama böyle yaşamaya alisacagiz en az 5 .6 sene belki asiyla bir nebze azaltsakta mutasyona uğrayıp geri gelcek bu illet bizim ulkemizdeki aldığımız önlemlerle bitmez ve bitmeyecek tüm dünyanın bu önlemleri sıkıya almasiyla belki diye dusunuyom .biz bizim vatandaslarimizi eleştiriyoruz ama dünya çok daha kotu eğlenceler saçma sapan partiler verdiği sürece devam rabbim cumlemizin dn çokta bizim yardımcımız olsun![]()
Allah razı olsun arkadaşım İnan hergun ölümler bizi derinden yaralıyor . Açıkçası çok şeyler yazıp içimi dökmek istesem de malesef siyaset yaptığım düşünülür o yüzden hiç yazmayım sizlerin duaları bize yeter sizin dualarınızla biz ayaktayız Allah hepinizden razı olsun.Maalesef ki öyledediğin gibi acı ama gerçek
Dediğin gibi bununla sınırlı da olsa yaşamayı öğreneceğizAslında tüm dünyada insanlar o virüsün en yakınlarında sıkıntılarını görmeden durumun ne kadar kritik olduğunu fark etmeden yaşıyorlar
Olay Çinden çıktı dendi adamlar bitti diye aylar sonra sokak partileri yapıp tekrar hortlattılar tamamen bitmeden
TVlerde bile görüyoruz dediğin gibi Partiler hatta protesto adı altında isyan ederken bile kalabalıkla bir nevi Koronaya kafa atıyorlarlar
Rabbim islah etsin herkesi .....Aminnnn
En sevdiklerimizin sağlığı ve kendi sağlığımız için fedakarlık gerekiyorsa hepimiz üzerimize düşeni yapacağız
Bu arada senin nezninde de tüm Sağlık çalışanlardan Rabbim razı olsunHakkınız asla ödenmez ama hakkınızı helal edin
Rabbim başta siz kanatsız Melekleri sonra da cümlemizi korusun ....Aminnnnnnnnn