- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Hadi gözün aydın olsun canım![]()
![]()
hadi yine yirttiniz ceyrekler cepte kaldı
test de yapıldı tahmin ettiğim gibi yanlış alarm
![]()
![]()
Gerçi ben emindim de işte eşim huylandi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın olsun canım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oy oy oyy tempoya bakCanım sorma yaaa geçen hafta ağrılarım vardı
bu hafta kar kapıya yığıldıbir sürü hayvan sabah gidiyoruz zar zor sular dondu hepsini elde suladik değil derken öğlene yakın geliyoruz eve sabah 6 da çıkıp sonra ikindi tekrar akşam ezanda eve giriyoruz birde inekler
doğmaya başladı Allah'ım bu karda ...
o kadar yoruldum ki anlatamam...
Bİrde elektrik kesintisi oldu amannnn sorma
dünden beri hava yumuşadı çok şükür... Buzagilari ayrı ayrı emzirmek yeri geliyor gece gidiyoruz hayvanın başında bekliyoruz
Tühh yaa. Bayağı kendimizi kaptırmıştık ama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Monişto izne mi çıktın? Niyeküne?*** 10. TAKIM 714. ETAP ***
Natsume (67,0/65,7/1,3/%1,940 )
moni (84,5///%0 )Sabit, izinli.
88prenses22 (89,8/89,3/0,5/ % 0,557)
Obezzto (78,2/77,4/0,8/%1,023)
Fatimatuz_zehra (62,9/62,3/0,6/%0,954)
MuMu85(73,5/72,7/0,8/%1,088)
Ekrl(64,2//%)Kilo bildirmedi, izinli.
nilsub(87,9/87,6/0,3/%0,341)
Antepia27 (112,8///%)Kilo bildirmedi.
gezegenfeza(67,7/67,4/0,3/%0,443)
oynakbasi34 (115,8/113,9/1,9/ % 1,641)
Yasom7272(80,8/79,9/0,9/%1,114 )
10. Takım Ortalaması: % 0,758
takım içi
60kiloyum (85,8/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. HG:70 yazılacak
Mydestinyy (95,4/95,6)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye
reklam (65,5/65,5)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(61,0/61,0)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı cumalar
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn
Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda
Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin
Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
Eki Görüntüle 2785856
Giden 1.9 kg
Nasıl mutluyum anlatamamçektiğim mide bulantilarina deydi
![]()
Geçen hafta: 78.2
Bu hafta: 77.4
fark:800 gr.cık
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.3
Fark -600 gr
Kimse tutmasın beni yarın mükemmel bir kahvaltı yapacağım insallah![]()
Hayırlı cumalar kızlar
Bildirimim
Geçen hafta:89.8
Bu hafta:89.3
Fark:-0.5
Yüzde:%0,556
Eki Görüntüle 2786033
Eki Görüntüle 2786345
Geçen hafta 67,700
Bugün 67,400
Fark - 300
% 0,44 doğrumu hesapladım bilmiyorum
Ojgeldin be yawMerhaba arkadaşlar aranıza çook yeni katıldım. Ayağımın tozuyla geldim resmen:) beni dakikasında grubuna çağıran canım grup yöneticisine çoook teşekkür ediyorum. İlk sayfadaki soruları kendimce cevaplamaya çalışacağım :).
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Hazal
Yaşınız : 30
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: vergi denetçisi
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evliyim
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet ellerinizden öper 1.5 yaşında
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum hayatım 65-80 kilo arasında geçti sonrasında rahatsızlandım kortizon kullanımı evlilik derken 30 kilo aldım üstüne hamilelik eklendi üstüne süt mevzusu derken sayılar uçtu gitti
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: oğlumun peşinden; yorulmadan, belim ağrımadan koşturmak; iki adım atınca nefes nefese kalmamak için en çokta kendim için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : neşeli eğlenceli biraz da muzip birisiyimdir :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): yok hiç yarışmadım zaten motivasyon gruplarını ararken bulup laps diye kayıt oldum :)
Şu anki kilonuz:113
Hedef kilonuz:60 (hayaldi gerçek oldu demek istiyorum neden olmasın :))
Teşekkür ederiz kaptanım
hoşgeldin kuzum, enerjin direk belli oldu gelişinle. inşallah çok güzel kilolar vereceksin bizimleMerhaba arkadaşlar aranıza çook yeni katıldım. Ayağımın tozuyla geldim resmen:) beni dakikasında grubuna çağıran canım grup yöneticisine çoook teşekkür ediyorum. İlk sayfadaki soruları kendimce cevaplamaya çalışacağım :).
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum hayatım 65-80 kilo arasında geçti sonrasında rahatsızlandım kortizon kullanımı evlilik derken 30 kilo aldım üstüne hamilelik eklendi üstüne süt mevzusu derken sayılar uçtu gitti
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: oğlumun peşinden; yorulmadan, belim ağrımadan koşturmak; iki adım atınca nefes nefese kalmamak için en çokta kendim için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : neşeli eğlenceli biraz da muzip birisiyimdir :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): yok hiç yarışmadım zaten motivasyon gruplarını ararken bulup laps diye kayıt oldum :)

obezim diyetisyenime bi süre ara verdim, çok bunaldım kuş kadar yemekten ve gayretime karşılık gram gram kilo vermekten. bu hafta gram da gitmedi anca sabit . dinleneyim biraz diye düşündüm.Oy oy oyy tempoya bakbiz ev temizlesek pestilimiz çıkıyor. Allah yardımcın olsun ne diyeyim bacım. Yalnız bu tempoyla güzel kilo verilir hani, o da sana artısı olur
Tühh yaa. Bayağı kendimizi kaptırmıştık ama
Monişto izne mi çıktın? Niyeküne?
Yaaaa hoşbulduumm çok heyecanlıyıııımmm akşam akşam ne güzel denk geldiiiOjgeldin be yaw![]()
geçe kalıyor ona üzülüyorum, belki de çoktan kontroleri yapmışsındırTeşekkür ederiz kaptanım![]()
Çoook teşekkür ederiim inanıyoruuummm ve başaracağımmm beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederiim stajımı gururla bitireceğim :) forumda da gruptada yeniyim kuralları okudum :) bana çaktırmadan hata yaparsam dürtüklersiniz hah:)hoşgeldin kuzum, enerjin direk belli oldu gelişinle. inşallah çok güzel kilolar vereceksin bizimle
kuzunu Allah bağışlasın, maşallah![]()
Tempo güzelde kilo vermek zorOy oy oyy tempoya bakbiz ev temizlesek pestilimiz çıkıyor. Allah yardımcın olsun ne diyeyim bacım. Yalnız bu tempoyla güzel kilo verilir hani, o da sana artısı olur
Tühh yaa. Bayağı kendimizi kaptırmıştık ama
Monişto izne mi çıktın? Niyeküne?
muhteşemsinnnÇoook teşekkür ederiim inanıyoruuummm ve başaracağımmm beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederiim stajımı gururla bitireceğim :) forumda da gruptada yeniyim kuralları okudum :) bana çaktırmadan hata yaparsam dürtüklersiniz hah:)
Merhaba arkadaşlar aranıza çook yeni katıldım. Ayağımın tozuyla geldim resmen:) beni dakikasında grubuna çağıran canım grup yöneticisine çoook teşekkür ediyorum. İlk sayfadaki soruları kendimce cevaplamaya çalışacağım :).