Ameliyat olmadan önce burada sadece okuyucuydum.Şuan o kadar mutluyum ki benim gibi araştıran arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Göz kapağı düşüklüğüm vardı ve bu beni çok rahatsız ediyordu ilk aşama onu halletmem lazımdı tabi yılların verdiği yorgunluk izlerini de silmek kendimi yenilemek istiyordum Ama bu yüz ameliyatı ters bir şeyler olsa hata kabul etmeyecek bir bölge o kadar tedirgindim ki sürekli doktor araştırıyordum biliyorsunuz doktora güven çok önemli.Birkaç doktor görüşmem oldu (göz doktorları dahil) hiçbiri içime sinmedi kimi de çok yüksek fiyat veriyordu seni hasta değil müşteri gibi görüyorlardı tam vazgeçmek üzereyken Haccettepe hastanesinde Dr. Ozan Bitik i buldum.O kadar pozitif o kadar cana yakın ki sanki doktorun değil arkadaşın isteklerimi ve neler yapabileceklerimizi konuştuk bitmek bilmeyen sorularıma büyük bir sabırla cevapladı Dr. Ozan bey çok güvendim ona ve ben ameliyatımdan sonra hiçbir kötü sürpriz ile karşılaşmadım hanımlar.O kadar doğal oldu ki beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyor bile Resmen on yaş (10 evet 10) gençleştim. Öyle ki parkta torunumu çocuğum kızımı kardeşim sanıyorlar Bu durum her kadın gibi benim de hoşuma gidiyor Isteyenler için özelden fotoğraflarımı paylaşabilirim (Ameliyat öncesi ve sonrası)