dobra oldugum kisimlar evet karsi tarafda hos gorulmeyebilir fakat ben kimsenin ailesinide kimseye dirdir felan etmedim. ama sunuda biliyorum bir erkege hicbisekilde iyi veya kotu ailesi hakkinda konusmamaliydm. ben gordugum seyler olunca dilimi tutamiyordum. her ne olursa olsun yinede bana anlattigi ozel konulari etrafa acmadim anlatmadim. benim dedigim herseyide ailesine anlatmasi normalmi sizce?+1
Dobralık dediğiniz kısım bu galiba bir de geçmişimi önüme sürdü dediğiniz kısım var. Ne yaşandı geçmişinizde, bekaret mevzusu mu? Eğer öyle bir şeyse, böyle bir durumu önünüze sürecek adamla evlenmemeniz doğru. Böyle bir şey yoksa da nişanlınızı ayrılmakta haklı buluyorum. Dobralık diye gördüğünüz kısım kesinlikle hoş değil.
siddet uyguluo son 4 yil icinde
gozun doymuo dedi herkese yetisemiyorum vs vs
Ustelk nisanlnmadan once soylediklermi sanrm babasina anlatmiski
eskileri konu yapip yuzume vurdu
dobra oldugum kisimlar evet karsi tarafda hos gorulmeyebilir fakat ben kimsenin ailesinide kimseye dirdir felan etmedim. ama sunuda biliyorum bir erkege hicbisekilde iyi veya kotu ailesi hakkinda konusmamaliydm. ben gordugum seyler olunca dilimi tutamiyordum. her ne olursa olsun yinede bana anlattigi ozel konulari etrafa acmadim anlatmadim. benim dedigim herseyide ailesine anlatmasi normalmi sizce?
Hepinize teker teker fikirleri ve mesajlari icin cok tessekkur ederim. Ayrilmamiz icin bisuru sebeb var belkide ama kisacasi en buyuk nokta 2 hafta once cok buyuk tartisdik ve gecmisdeki tartismalarimizda konu oldu. Ustune kiz gibi bana kusuyordu bende birgun iscikisi evine gittim bak bu boyle olmaz dedim her tartisdigimizda bunu yapiyorsun eger boyle mutsuz olucaksak hep tartisiyorsakk ben boyle bir yuvaya cocuk yapmayi bile dusunemem dedim kotu bir piskolojiyle buyur bizim sorunlarmizi cozebilmemis gerekio dedm (cunku ikimizde mutsuz kavgali bir ailede buyuduk) o sirada sinirlenip ofkesini kontrol edemeyip kalkdi ayaga kimden cocuk yapcaksn ozaman diyip kolumu skp defol git dedi evinden disari atti. Gece 10da eve sinirden 2 saat yuruyerek geldm. O sirada eger seninle evlenirsem p....im dedm bu bana yapdigin sondu dedim. kolumda mosmordu eve gidince anenmlerden saklamaya calsdm. ozurler diledi yalvardi Ama icimde cokkkk buyuk yaralar acildiii her ne tartisirsak tartisalim bu 4. Kezki siddet uyguluo son 4 yil icinde. Kendisine yapdigim tek buyuk hata vardi onuda vicdanim el vermedigi icin daha nisanlanmadan soylemisdim. herseye ragmen anlasdk. Ama hersefernde eskileri konu yapip yuzume vurdu ve boyle istedigini yapmaya kalkisdi. Koltuk takimi istedm evin bikac eksigini tamamlamasini istedm bunlari yaprken ailesininde kendisnden kendi ihtiyaclari icin maddi destek isteyince benim ustume geldi gozun doymuo dedi herkese yetisemiyorum vs vs. Ailesi kilini kipirdatmadi bu dugunde ne maddi ne manevi. Bunu soyleynce ailemle arami bozmaya calisiyorsun dedi. Dugun gunum ve balayi donusu evimizde tek olalm dedm. Ailemi nasil kovucam isterlerse giderler gitmezlerse kovamam dedi misafirler (bakmayn hala teyze amca herkes burda, onlardada kalablrler) ikincisi ben kov demedm. Hepsini gecdm kac haftadr o morlukdan sonraa ne dugun ne ask ne sevgi hicbiseyi hisetmedm. Telafisi bile yoktu en son anlasamayinca git konus babanlarla ozaman bitirelm dedi bende tmm dedm.ustelik soylediklerimi isteklerimi yazdiklarimi babasina annesine her mesajima dahi gostermis. Ustelk nisanlnmadan once soylediklermi sanrm babasina anlatmiski kendisine guvenerek babama kiziniza sahip cikin sonu kotu diyolar. Anemlerde beni skstrio ne demek istiolr bunlr biz sana cok guvenioruz napmissin sen diolar. neyse iste sonuc olrak takilarini almamislar ama beni sucluyolar hersey icin. ben ise bu 10 gun nasl gecicek nolucak diye dusunuyorum. Icim aciyor herkes kuyrugunu kurtarma derdinde kimse bu kiz ne hisedio demio.
KesinlikleBende kurtulurum demi bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?