Cok tskr ederm yazilriniz icin. Hak veriyorum size. 10 yillik bir iliski her iki tarafinda fedakarligi vardi tabiki. suan sadece bos hisediyorum kendimi.Eger ailesinin hatalari varsa tabi soyleyeceksin yutup oturacak misin ? Bir koltuk takimi istedin diye paragoz mu olunurmus ? Ben olsam " ben para gozsem eger sizde cimrisiniz olmasi gerekeni alamayacak kadar cimri " derdim.. Neden hep kadinlar alttan aliyor ? Yok oyle bir dunya erkekte alttan almak zorunda.. Iyi o zaman kir dok kadib temizlesin.. Ee kadinin kazanci ne ? Erkeklerin bu yuzden egolari sisiyor. Cinsiyet ayrimi yapmadan her iki tarafta insansa alttan almak zorunda.. Tek kadinin tatli dilli uyumlu olmasiyla olmaz bu isler o kadina da yazik ! Herkes hata yapabilir gecmisinde yaptigin hatayi kabullenmis gorunup surekli yuzune vurmasi da ayri bir ironi.. Madem oyle gunahinla sevabinla bastan kabullenmeseydi ona bicak mi dayayan oldu ?
Ben anlamiyorum, anlayamiyorum !
Uzulme demeyecegim uzul acini dolu dolu yasa ama sakin umudunu kaybetme... Sunu da asla unutma denenmisi denersen hata yaparsin Allah yolunu acik etsin