100 ve kg üzeri kararlı diyet arkadaşları araniyorr❤

aysem25

107.6~~~101.7
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
504
799
34
Kizlar mrb ben 24 yasinda 170 boyunda 107 kg bir insanim evliyim ve bu kilolarla bebek dusunmuyorum.. hayatim hep klasik kilo alip vermekle gecti bu yazda kilolu geçti ve ben artik başlamak istiyorum benimle birlikte diyet arkadasi olmak isteyen var mi kararli kendine guvenen cunku kacamak kacamagi doguruyor gelin birbirimizi ļmotive edip beraber baslayalim ama yeterki kararli olalim... ????

164 boy 109 kilom.ben de resim koymayi dusunuyordum.cok iyi olur.10 gun dukan atak yapicam ve yaklasik 10 gun sonunda 10 kiloya veda edicem.sen de yapsan ya daha hirslaniriz .ayni seyleri yemek motive eder

Ben şok diyetlerden o kadar yoruldum ki dukan isvec yaptim cokta verdim ama her verdigimde 2 kat aldim sonu 107 kg :-( bu nedenle şok diyet dusunmuyorum sende yapmamalisin bence gercekten 2 kati aliyoruz o diyetler yuzunden..

Hani lar rabbim yardimciniz olsun insallah en yakin zamanda saglikla sifa ile istediginiz kiloya kabusursunuz bende insallah. Kolay gelain yaparsiniz azmin elinden ne kurtulmus ki elhamdulillah. Ben 15 gun oldum 78.6 ile basladim hayvan gibi spor ve yediklerimden kismayla 3 ltsu yesilcay icerek vede limon pulbiber yogurt kuruyle bu sabah 75.9 u gordum cok sukur. Sizlere bol saglikli kilo vermeler diliyorum tabi banada insallah topiginizi takip edicem

Hani lar rabbim yardimciniz olsun insallah en yakin zamanda saglikla sifa ile istediginiz kiloya kabusursunuz bende insallah. Kolay gelain yaparsiniz azmin elinden ne kurtulmus ki elhamdulillah. Ben 15 gun oldum 78.6 ile basladim hayvan gibi spor ve yediklerimden kismayla 3 ltsu yesilcay icerek vede limon pulbiber yogurt kuruyle bu sabah 75.9 u gordum cok sukur. Sizlere bol saglikli kilo vermeler diliyorum tabi banada insallah topiginizi takip edicem
Sende katil aramiza kararli gorunuyorsun 100 kg ve uzeri dedim ama kararli ve disiplinli devam eden herkes gelebilirr gunaydin bu arada artik saglikli yasam karariyla birlikte erken kalkacaktim güya ama geciktim ben simdi markete gidiyorumm dilim ekmek alicam

Kizlar mrb ben 24 yasinda 170 boyunda 107 kg bir insanim evliyim ve bu kilolarla bebek dusunmuyorum.. hayatim hep klasik kilo alip vermekle gecti bu yazda kilolu geçti ve ben artik başlamak istiyorum benimle birlikte diyet arkadasi olmak isteyen var mi kararli kendine guvenen cunku kacamak kacamagi doguruyor gelin birbirimizi ļmotive edip beraber baslayalim ama yeterki kararli olalim... ????

1,69-1,70 boy 110,6 kiloydum yediğime içtiğime dikkat ederek haftada 1 kilo civarı veriyorum, şu an 102,9 kiloyum. belirli bir yere bağlı kalamadığımdan bu tarz oluşumlara katılamıyorum ama ara sıra gelip sizinle paylaşımda bulunabilirim. iş gidiş dönüşlerimde sabah akşam hızlı tempo 40-45'er dk yürüyorum onun dışında spor fırsatım olmuyor ama sanırım bu yürüyüş de işe yarıyor gibi :) sizlere de kolay gelsin bana da :)

X