- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Yine de ben seninkini kiza benzettim Allah gonlune gore versinAnladim canim bira değişik bir doktor verir mi bilmiyorum neyse haftaya haberlesiriz :)
Ilk bebeginiz mi? Ikincisi erkek olur ins. diyelim o zaman:)Bende tam tersi 15 yasindan beri erkek cocuklara bayiliyorum hep onlarin kiyafetleri dikkatimi cekiyo fln ama biseyi cok isteyince olmazmis sanirim :) evlat sonucta eminim dunyalara degismem kizimda olsa ama insan gonlunden geceni istiyo
Evet evet ilk, insallahh ama bi umut hala bunun icin dua ediyorum daha umidi kesmedim yaniIlk bebeginiz mi? Ikincisi erkek olur ins. diyelim o zaman:)
Kizsa eger bi dogsun az ele avuca gelsin gor bak iyi ki kiz olmus diyeceksin :)Evet evet ilk, insallahh ama bi umut hala bunun icin dua ediyorum daha umidi kesmedim yani
Canim kendi ailemde hic erkek torun yok esimin ailesine bu bi vurgun olcak zaten :))) 4 aileden sadece 1 oglan var geriisi hep uclemis kizlari :)) yani iyiki demem sanki gibime geliyo hele hepsini ayni evde dusununce oov :))Kizsa eger bi dogsun az ele avuca gelsin gor bak iyi ki kiz olmus diyeceksin :)
Allah bagislasin kizinizi eger gonlunuzde erkek annesi olma istegi varsa Allah hayirli saglikli birde erkek versin insallahHamd olsun allahıma sağlıklı ve guzel bir kızım var. Bu ikinci hamileliğim.yeterki sağlıklı olsun, en önemlisi bu. 13. Haftada ultrason yaptı doktorum. Eğer erkek olmuş olsaydı, belli olurmuydu?
Ben hep kiz hissediyorum.saglikli olsun da bizim için cinsiyetin bir önemi yok ilk bebeğimiz olacak inş. Tek dileğimiz saglikli olmasi.evde bile hep eylül diye bahsediyoruz eşimle muhabbetler de :)Yine de ben seninkini kiza benzettim Allah gonlune gore versin
Bütün kizlaarr toplandikk toplandikk sarkisini acar oynarsiniz artik :) ins. Ikincisi erkek olur da tabi bu da daha kesin degilmis. Insallah bu da saglikli ve hayirli bir erkek evlattir. Olmasa da caniniz sagolsun. Ne dertler var bu dunyada...Canim kendi ailemde hic erkek torun yok esimin ailesine bu bi vurgun olcak zaten :))) 4 aileden sadece 1 oglan var geriisi hep uclemis kizlari :)) yani iyiki demem sanki gibime geliyo hele hepsini ayni evde dusununce oov :))
Yok artik o kadar minik bebisin pipisi mi gorülürmüs..hani testistler olsa bi nebze anlarim ki onlar bile daha asagi inmemistir diye düsünüyorum...sasirdim valla..Allah size bagislasin...Benim 13. Haftam. Geçtiğimiz cuma günü doktorum cinsiyetini söyledi erkek. Hatta pipisinin resmini çekti. Çok belirgin. Hiç şüphe götürür yanı yok
Evet canım sağol bende cevap yazdım sana :)
Evet kızıma olan hamileliğim çok farklıydı, bulantılı kusmalı geçti. Et kokusu, yağ kokusu parfüm düşmanım di. Lakin bu hamileliğim de Hamd olsun çok rahat geçiyor. Bulantı yok kusma yok. Ete tuzlu şeylere bayılıyorum :) yani fark büyük
Selam canım.. belki haklıdır doktorun ama yanılmış olabilir de. Bir dahaki terminin de daha net görür ve daha net cevap alırsın. Benim de içime erkek gibi doğuyor ama bakalım. 17. Haftamda yani haftaya terminim var. Çok merak ediyorum:) hayırlı ve sağlıklı olsunlardaSlm kizlar size bişey sorucaktim ben 16 haftalik hamile yim dün doktora gittim kıza benziyor dedi bide çok hareket liydi doktor erkek olsaydı pipi sini gösterir di dedi ama içime hep erkek doğuyor canım ne eksi nede tatlı istiyo genelde tuzlu acaba kesinmi?
Bide benim doktorum demişti, terminin olduğu günler şekerli şeyler yiyip içme diye, bebek kıpır kıpır olur net görmeyiz diye. :)Slm kizlar size bişey sorucaktim ben 16 haftalik hamile yim dün doktora gittim kıza benziyor dedi bide çok hareket liydi doktor erkek olsaydı pipi sini gösterir di dedi ama içime hep erkek doğuyor canım ne eksi nede tatlı istiyo genelde tuzlu acaba kesinmi?
Selam canım.. belki haklıdır doktorun ama yanılmış olabilir de. Bir dahaki terminin de daha net görür ve daha net cevap alırsın. Benim de içime erkek gibi doğuyor ama bakalım. 17. Haftamda yani haftaya terminim var. Çok merak ediyorum:) hayırlı ve sağlıklı olsunlarda
Amin inşallah canım:) hayır henüz belli değil, dört gözle haftayı bekliyorum. Bakalım nazlanmaz umarım bebeğim:)Sağol canım bide doktorum bana çok tatlı yemissin dedi seninde bebeğin cinsiyet i belli mi hayırlıs olsun inşallah :)
Amin inşallah canım:) hayır henüz belli değil, dört gözle haftayı bekliyorum. Bakalım nazlanmaz umarım bebeğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?