12./13. Haftada erkek olsa belli olurmu?

Bende tam tersi 15 yasindan beri erkek cocuklara bayiliyorum hep onlarin kiyafetleri dikkatimi cekiyo fln ama biseyi cok isteyince olmazmis sanirim :) evlat sonucta eminim dunyalara degismem kizimda olsa ama insan gonlunden geceni istiyo
Ilk bebeginiz mi? Ikincisi erkek olur ins. diyelim o zaman:)

Kizsa eger bi dogsun az ele avuca gelsin gor bak iyi ki kiz olmus diyeceksin :)
Canim kendi ailemde hic erkek torun yok esimin ailesine bu bi vurgun olcak zaten :))) 4 aileden sadece 1 oglan var geriisi hep uclemis kizlari :)) yani iyiki demem sanki gibime geliyo hele hepsini ayni evde dusununce oov :))

Hamd olsun allahıma sağlıklı ve guzel bir kızım var. Bu ikinci hamileliğim.yeterki sağlıklı olsun, en önemlisi bu. 13. Haftada ultrason yaptı doktorum. Eğer erkek olmuş olsaydı, belli olurmuydu?
Allah bagislasin kizinizi eger gonlunuzde erkek annesi olma istegi varsa Allah hayirli saglikli birde erkek versin insallah
Ben ilk oglumu 12.haftada net ogrendim ayni doktor 13.haftada bir oglum daha olucagini ama kesin olmadigini soyledi alisveris yapma diye tembihledi henuz kesin bilmiyorum yani ama bence erkek
Fakat bi tanidigima bu aylarda kiz dedi sonraki kontrolunde kesin erkek dedi yanini herturlu ihtimal var
Saglikli hayirli evlat olsun insallah

Canim kendi ailemde hic erkek torun yok esimin ailesine bu bi vurgun olcak zaten :))) 4 aileden sadece 1 oglan var geriisi hep uclemis kizlari :)) yani iyiki demem sanki gibime geliyo hele hepsini ayni evde dusununce oov :))
Bütün kizlaarr toplandikk toplandikk sarkisini acar oynarsiniz artik :) ins. Ikincisi erkek olur da tabi bu da daha kesin degilmis. Insallah bu da saglikli ve hayirli bir erkek evlattir. Olmasa da caniniz sagolsun. Ne dertler var bu dunyada...

Benim 13. Haftam. Geçtiğimiz cuma günü doktorum cinsiyetini söyledi erkek. Hatta pipisinin resmini çekti. Çok belirgin. Hiç şüphe götürür yanı yok

Benim 13. Haftam. Geçtiğimiz cuma günü doktorum cinsiyetini söyledi erkek. Hatta pipisinin resmini çekti. Çok belirgin. Hiç şüphe götürür yanı yok
Yok artik o kadar minik bebisin pipisi mi gorülürmüs..hani testistler olsa bi nebze anlarim ki onlar bile daha asagi inmemistir diye düsünüyorum...sasirdim valla..Allah size bagislasin...

Slm kizlar size bişey sorucaktim ben 16 haftalik hamile yim dün doktora gittim kıza benziyor dedi bide çok hareket liydi doktor erkek olsaydı pipi sini gösterir di dedi ama içime hep erkek doğuyor canım ne eksi nede tatlı istiyo genelde tuzlu acaba kesinmi?

Selam canım.. belki haklıdır doktorun ama yanılmış olabilir de. Bir dahaki terminin de daha net görür ve daha net cevap alırsın. Benim de içime erkek gibi doğuyor ama bakalım. 17. Haftamda yani haftaya terminim var. Çok merak ediyorum:) hayırlı ve sağlıklı olsunlarda

Bide benim doktorum demişti, terminin olduğu günler şekerli şeyler yiyip içme diye, bebek kıpır kıpır olur net görmeyiz diye. :)

Sağol canım bide doktorum bana çok tatlı yemissin dedi seninde bebeğin cinsiyet i belli mi hayırlıs olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…