12 haftalık gebelik ve kahverengi akıntı

Symkll

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
26
12
8
27
Kızlar 12 haftalık hamileyim lavaboya gittim idrardan sonra peçeteye kahverengi akıntı geldi yani böyle kanama değil çünkü akıntıyla karışık herhangi bir ağrım krampım yok başına gelen var mı sizce biraz beklemeli miyim bugünde pazar doktorumu da arayamıyorum

Doktora gidin kontrole mutlaka benim de aynı haftada olmuştu ne olur ne olmaz diye kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmuştum uyuşmazlık var bizde ama çok şükür benim kana çekmiş

Geçmiş olsun 12 haftalarda enımde kahve kanama olmuştu progestan başlamıslar,sebebi bilinmeyen kanamlar ,ilk üç ayda oluyor diye söylemişti doktorum

Bende daha erken oldu 9 10haftalık felan bi iki gün ara ara geldi çok bulanık bir kahverengi sonra acile gittim doktor yerleşme olduğu için önceki dönem regl artıkları olabilir dedi alttan muayne yapılır dedi bu defada kanaman olur dedi bu yüzden kanama çok olmadıkta kırmızı ve siyah olmadıktan sonra içini rahat tutabilirsin dedi o şekilde geçmişti yani şuan durumun nasıl doktora gittim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…