Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız aynı ben.. 102 gördüm ikinci çocuktan sonra. . Normalde 86 87lerdeydim arada 95leri gördüm.. yitir dedim 102 yi görünce kendim 93.5 a düştüm bi ay kaldı sonra kazen saolsun burayı buldum şimdi 85.3 üm.. hedefim 75 olup sabitlemek..

Tabiki gidemezsin 75 boya 68 belki de 65 kilo.olacaksin. 7 ler de neymiş unut onu

ben okumuştum feyz aldım

Okumamıştım çok teşekkür ederiz 38 bedenlerin bol gel3msi kadar güzel bir sey yok sanırım

Darısı sizin hedeflerinize inşallah

En sağlıklı ve kalıcı şekilde ulaşman dileğiyle

mezun olduktan sonra bile 8 kilo mu vay vay vaaay aus sen efsanesin kilo alma topiklerine gidersin artık yakında.

Ama victorias secret mankeni fikri de kulağa ve göze hiç fena gelmedi şimdi
Kız ne hainsin.. artıdayım artıdayım diye gezdin..
artıdaydım anacım nasıl spor yaptım gitsin diye bi de regl son günü falan ya muhtemelen ödem gitti
çok fenadır benim rakibem

tebrikler miu yenildin ama hedefe kaldı 1,5
hof gene yenildim ya napsam netsem olmiyiii hedef falan umrumda değil tek derdim seni yenmek
@MiuLego şimdiye kdr çıktığın en fazla kilo kaç??
en fazla 67 idi sanırım hippo benim
kız benim gözüm üstünde. Senin başına bela oldum farkında değilsin hiçbiyere göndermem. O kadar çok emek verdin ki o hedef kiloya kadar peşindeyim. bir inci bir sen
Kaç kere okudum daha bugün yine okumuştum hatta biriyle yazışmışsın azcık kıskandıydım

Sen neden kıskandın bakayım ? Takımların yeri ayrı bende ... hele de kardeş takımın ...

Bir takım kaptanı olabilirim ama her şeyden önce diyet bölümü editörü olarak .. buradan feyz alıp kilo verebilen herkes beni mutlu ediyor ....

burayı geçtim ben sokakta gördüğüm kilolu insanları bile çevirip , hadiii yapabilirsinnnnnnn diye gaza getirmek istiyorum

harikasın

nereye gidiyorsun hipo ki seni etiketleyelim canım .hiçbir yere gitmek yok..

Ay ben çok kıskancım Aus kaptan sevdiğim sadece benim olacaaak kafası var bende

Şaka bir yana ben seni sıkı takipteyim herkesle tek tek nasıl ilgileniyorsun biliyorum içten gelmesi böyle bir şey işte.

Ama yine de kıskanırım aaa kaçırmam

çok üzüldüm canım yenildiğineama yanlış hesaplamışım 4-1 değil 3-1 oldu haftaya 4-1 olacak
Hııııı beklersin çok. Haftaya regl sonrası bomba gibi dönüyorum bu hafta çok saçmaladım yeme konusunda ona rağmen -800 (ama yine de yenildim ya kabul ). Sen haftaya kork benden rakibem balım peteğim. Mendilleri hazırla ağlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…