Okumamıştım çok teşekkür ederizİnşallah canımisteyince olmayacak şey yok .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
Kardeş takıma aus'tan gelsin ... okuyan vardır belki ...
Ben 100 de gördüm ...90 da ... hele 80 sonlarına demir attım senelerce ..
Kız aynı ben.. 102 gördüm ikinci çocuktan sonra. . Normalde 86 87lerdeydim arada 95leri gördüm.. yitir dedim 102 yi görünce kendim 93.5 a düştüm bi ay kaldı sonra kazen saolsun burayı buldum şimdi 85.3 üm.. hedefim 75 olup sabitlemek..İnşallah canımisteyince olmayacak şey yok .
hippocum az kaldı 7 lere vereceksin ben güveniyorum sanaKızlar yıllardır düştüğüm en az kilo. . Lütfen beni 70leri görene kdr bırakmayın.. sizi ihmal edersem beni etiketleyin çağırın. . Kaçamak yaparsam oklava gösterin. .. yeterki artık 7li rakamları görim..
Tabiki gidemezsin 75 boya 68 belki de 65 kilo.olacaksin. 7 ler de neymiş unut onuKızlar yıllardır düştüğüm en az kilo. . Lütfen beni 70leri görene kdr bırakmayın.. sizi ihmal edersem beni etiketleyin çağırın. . Kaçamak yaparsam oklava gösterin. .. yeterki artık 7li rakamları görim..
Heee diyiverdimBunu sen mi söylüyorsun tevafuk hanım :))
ben okumuştum feyz aldım
Okumamıştım çok teşekkür ederiz38 bedenlerin bol gel3msi kadar güzel bir sey yok sanırım
Kız aynı ben.. 102 gördüm ikinci çocuktan sonra. . Normalde 86 87lerdeydim arada 95leri gördüm.. yitir dedim 102 yi görünce kendim 93.5 a düştüm bi ay kaldı sonra kazen saolsun burayı buldum şimdi 85.3 üm.. hedefim 75 olup sabitlemek..
mezun olduktan sonra bile 8 kilo mu vay vay vaaay aus sen efsanesin kilo alma topiklerine gidersin artık yakında.@MiuLego canım .. elleme yahu ilk okuldan beri görmediğim rakamlardayım ... listeden 64.7 ile mezun olmuştun .. 6 ay önce ... geldik 57 leresözde korumadaydım ... ama artık duracağımmm , yeter daha koca kadın bir çocuk annesi ... daha da wictoria screet mankeni mi olacağım
artıdaydım anacım nasıl spor yaptım gitsin diye bi de regl son günü falan ya muhtemelen ödem gittiKız ne hainsin.. artıdayım artıdayım diye gezdin..
çok fenadır benim rakibem
hof gene yenildim yatebrikler miu yenildin ama hedefe kaldı 1,5
en fazla 67 idi sanırım hippo benim@MiuLego şimdiye kdr çıktığın en fazla kilo kaç??
kız benim gözüm üstünde. Senin başına bela oldum farkında değilsin hiçbiyere göndermem. O kadar çok emek verdin ki o hedef kiloya kadar peşindeyim. bir inci bir senKızlar yıllardır düştüğüm en az kilo. . Lütfen beni 70leri görene kdr bırakmayın.. sizi ihmal edersem beni etiketleyin çağırın. . Kaçamak yaparsam oklava gösterin. .. yeterki artık 7li rakamları görim..
Kaç kere okudum daha bugün yine okumuştum hatta biriyle yazışmışsın azcık kıskandıydımİnşallah canımisteyince olmayacak şey yok .
mezun olduktan sonra bile 8 kilo mu vay vay vaaay aus sen efsanesin kilo alma topiklerine gidersin artık yakında.
Ama victorias secret mankeni fikri de kulağa ve göze hiç fena gelmedi şimdi
artıdaydım anacım nasıl spor yaptım gitsin diye bi de regl son günü falan ya muhtemelen ödem gitti
hof gene yenildim yanapsam netsem olmiyiii hedef falan umrumda değil tek derdim seni yenmek
en fazla 67 idi sanırım hippo benim
kız benim gözüm üstünde. Senin başına bela oldum farkında değilsin hiçbiyere göndermem. O kadar çok emek verdin ki o hedef kiloya kadar peşindeyim. bir inci bir sen
Kaç kere okudum daha bugün yine okumuştum hatta biriyle yazışmışsın azcık kıskandıydım
harikasınSen neden kıskandın bakayım ? Takımların yeri ayrı bende ... hele de kardeş takımın ...
Bir takım kaptanı olabilirim ama her şeyden önce diyet bölümü editörü olarak .. buradan feyz alıp kilo verebilen herkes beni mutlu ediyor ....
burayı geçtim ben sokakta gördüğüm kilolu insanları bile çevirip , hadiii yapabilirsinnnnnnn diye gaza getirmek istiyorum
nereye gidiyorsun hipo ki seni etiketleyelim canım .hiçbir yere gitmek yok..Kızlar yıllardır düştüğüm en az kilo. . Lütfen beni 70leri görene kdr bırakmayın.. sizi ihmal edersem beni etiketleyin çağırın. . Kaçamak yaparsam oklava gösterin. .. yeterki artık 7li rakamları görim..
Ay ben çok kıskancım Aus kaptan sevdiğim sadece benim olacaaak kafası var bendeSen neden kıskandın bakayım ? Takımların yeri ayrı bende ... hele de kardeş takımın ...
Bir takım kaptanı olabilirim ama her şeyden önce diyet bölümü editörü olarak .. buradan feyz alıp kilo verebilen herkes beni mutlu ediyor ....
burayı geçtim ben sokakta gördüğüm kilolu insanları bile çevirip , hadiii yapabilirsinnnnnnn diye gaza getirmek istiyorum
çok üzüldüm canım yenildiğinehof gene yenildim yanapsam netsem olmiyiii hedef falan umrumda değil tek derdim seni yenmek
Hem beni yenip hem aus kaptana cevap yazmak. Gel buraya inciiiiiğğğğharikasın
Hııııı beklersin çok. Haftaya regl sonrası bomba gibi dönüyorum bu hafta çok saçmaladım yeme konusunda ona rağmen -800 (ama yine de yenildim ya kabulçok üzüldüm canım yenildiğineama yanlış hesaplamışım 4-1 değil 3-1 oldu haftaya 4-1 olacak
ama ben buraya yazmadan ilkHem beni yenip hem aus kaptana cevap yazmak. Gel buraya inciiiiiğğğğ
ben de yazmıştımama ben buraya yazmadan ilkAusencia kaptana yazmıştım diyete başladığımda beni sağolsun gaza getirdi onun yeri ayrı
ne çok ortak noktamız varben de yazmıştım
çok üzüldüm canım yenildiğineama yanlış hesaplamışım 4-1 değil 3-1 oldu haftaya 4-1 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?