bence gayet iyi ama topaç ne bilmiyorum afiyet olsun ortimKizlQr bwn detokstan cikinca kahvaltim biraz faLa oldu gibiinciakis ortim bir bakiver ne diyosun cok mu abartmisim
1 tabak melemem (icinde sadece domates ve biber vardi)
2 issirimlik topac ( ycanim cektigi icin sabah sabah yedim)
1 dut receli tanesi yedim cok cok az sekerli ben yaptim
1 avuc kuruyemis cogunluk fistik
1litre su
1tb ekmegi kizarmis
5 zeytin
Kilomuda yazmayim cumaya supriz olsun
olmaz mı az koysam pekiBence konserve nohuttan detox olmaz. Sonuçta koruyucu var içinde
Bilmiyorum yapan var aslında detox topiğinde.olmaz mı az koysam peki
Bişey olmaz nolcak canım.Kizlarr uykusuzluktan zaten yanlisda yazmisim arkadasa ayip olmasin istese ismiyle katilirdi kim kim diye sormayin lutfen zaten ayip ettim dikkat etmedim uykusuzluktan konu kapansin lutfen cunki ben mahcup oldum
bugün öğleye sadece yoğurt mu yesem keten tohumlu akşama da salata nasıl olur kaptan veBilmiyorum yapan var aslında detox topiğinde.
Normal yemek neden yemiyorsun bişey mi kaçırdım benbugün öğleye sadece yoğurt mu yesem keten tohumlu akşama da salata nasıl olur kaptan veeylul7158eylul
Canim nohudu duduklude yaosan hemen yumsamaz mi dwrsin olmaz diyosan yazdigin menu gayet guzel hafifbugün öğleye sadece yoğurt mu yesem keten tohumlu akşama da salata nasıl olur kaptan veeylul7158eylul
toparlamaya çalışıyorum kaptan şişkinlik var ödem galiba o gitsin istiyorumNormal yemek neden yemiyorsun bişey mi kaçırdım ben
yetişmez canım ya yarın yapayım ama bugün hafif geçirecemCanim nohudu duduklude yaosan hemen yumsamaz mi dwrsin olmaz diyosan yazdigin menu gayet guzel hafif
Geç kaldım canım
Aç kalarak gitmez ama canım. Çorba falan iç. Su iç bol bol. Yeşil çay iç.toparlamaya çalışıyorum kaptan şişkinlik var ödem galiba o gitsin istiyorum
doğru diyon canım çorba ve yeşil çayda içeyimAç kalarak gitmez ama canım. Çorba falan iç. Su iç bol bol. Yeşil çay iç.
Sabah kahvaltı yapsan idare edersin akşam da salatana bakliyat katar toplardın. Ama sabah aç öğle yoğurt akşam salata çok az bence.doğru diyon canım çorba ve yeşil çayda içeyim
haklısın kaptan menüyü tekrar düzenlerimSabah kahvaltı yapsan idare edersin akşam da salatana bakliyat katar toplardın. Ama sabah aç öğle yoğurt akşam salata çok az bence.
bana mı bu kalp
oy oy yerim nasıl da stres olmuş bal kaymak yaKizlarr uykusuzluktan zaten yanlisda yazmisim arkadasa ayip olmasin istese ismiyle katilirdi kim kim diye sormayin lutfen zaten ayip ettim dikkat etmedim uykusuzluktan konu kapansin lutfen cunki ben mahcup oldum
tamam olsun zortim üf bişey olmazGeç kaldım canım
Yediklerinden şişsin dünkülerden..Günaydın kızlar. ... dün yazdıklarım dışında bi kahve içtim.. annem acıktın mı yemek hazırlıyim dedi yok leslie yapalım dedim.. benim oğlanı emzirken uyuya kalmışım.. kaç gündür yorgun ve uykusuzum.. Bugün spora başlıyorum. . Ama yoldan mı ne kendimi şiş hissediyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?